tur

Hytta

Hei!

Har nettopp entret huset :) Skal hoppe i dusjen etterpå.


Var drit mye bregner på vei opp til limuren


Fikk bare lyst :)


Dette er under limuren


Dette er på toppen :)


Et fjell bak limuren


Dafuq is this shit?!


Vinker til tante christin med spionkameraet sitt :P


<3


i'm gonna kill you!-Linda :)

Sap?

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra blåbær tur med Malin :) Vi fant ikke så mye, men jeg har tenkt meg litt senere opp i skauen. Tok ingen bilder. Mistet telefonen oppi der, men Malin hadde med sin og ringte, det viste seg faktisk at den lå noen meter bort fra meg :P 

Skal sykle til Malin nå. Har ikke noe å blogge om... Kom gjerne med forslag!

-Hva skal jeg blogge om?

-Linda :)

26.08.2012 kl.18:03 i tur    0 søte små Permalenke

Rideturen!

Hei!

Sorry for at innlegget ble så brått avsluttet. Malin og Borken kom plutselig og så begynte jeg å stresse med pc'en(den er treig), men jeg klarte å gjøre det fort. Det ble bare en liten ridetur denne gangen. Og ja jeg har bilder :D


Her gjør man seg klar til ridning! :P


"Say cheese!"


Kjenner jeg Malin rett så har hun ikke lyst til å være med på bildet. Dere ser det sikkert ikke, men jeg gjør den rareste grimasen jeg kan :P Elsker å lage grimaser på bilder, har det nok fra pappa :)

-Har du ridd noen gang?

-Linda :)

20.08.2012 kl.16:05 i tur    0 søte små Permalenke

Hytta

SØNDAG:

Da vi kom dit spiste vi nudler :) Etterpå tok jeg meg tid til å pakke ut forskjellig. Når jeg hadde lekt med Dana en stund hjalp jeg mamma med å klippe ned gress. Det  var nesten like høyt som meg og jeg er 1.69. Når det nærmet seg natt satt jeg, mamma og Anita å spilte kort :) Jeg og Anita hadde sukkerkick så vi hadde det extra artig :P

MANDAG:

Denne dagen våknet jeg tidlig. Tror det var 5 på 8... Uansett, da Anita våknet gikk vi en tur til stranda å badet. Det var kjempe fint vær hver eneste dag! Så vi var der hver dag unntatt i dag. Da vi kom tilbake satt vi å ventet på mamma. Hun var på besøk til folka oppi bakken :) Når hun kom lagde vi taco <3 Det var jævlig godt! På kvelden gikk mobilen tom for strøm :( Så jeg har dessverre ingen bilder eller jeg tok faktisk bilder med mamma sin mobil så om hun legger de inn på datan så kommer de nok senere :)

TIRSDAG:

Denne dagen våknet jeg ikke så tidlig :) Spiste nudler til frokost. Noen timer etterpå kom bestemor på besøk. Anita skulle absolutt på stranda for å bade så da dro vi en liten tur på stranda. Når vi kom tilbake hadde bestemor dratt, hun skulle også besøke folka oppi bakken. Jeg satt meg ned for å lese boka mi ferdig hørte på musikk samtidig. På kvelden spilte vi kort, Anita elsker å spille kort :)

ONSDAG:

Denne dagen benyttet jeg meg til å børste hundene. Hadde ikke noe å gjøre. Etter det gikk jeg, mamma og Anita på besøk til folka oppi bakken :) Koste litt med lillemor, hun er det nye søskenbarnet mitt :) Hun er så søt. Jeg Får ikke lov til å legge ut bilde av henne, siden tanta mi ikke vil det. Men det forstår jeg godt. Denne kvelden spilte vi yatzy. Mamma hadde gått lei av å spille kort hele tiden :P Det blir ganske sene kvelder på hytta, men det er altid koselig. Vi gikk en liten tur på stranda og da vi hadde gått halveis møtte vi på en liten flokk sauer. Anita mistet Pippi så hun løp etter dem, men hun kommer altids tilbake. Anita ble helt i fra seg hun trodde nemlig vi kom til å miste henne. 

TORSDAG:

Denne dagen fikk jeg lest ut boka :) Jeg har lest halve før, men la den bort og glemte den. Når jeg var ferdig med den plukket jeg rester av gress på åkern. Vi skal ha det til svina :) Ble to fulle søppelsekker + en halv en. Etter det gikk jeg og Anita til elva. Vi klatret ned og var der en stund. Det vil si at vi klatret ned brua. Vi var på stranda denne dagen og :) Siden det var så varmt var vi på stranda hver dag :) Deilig! Om kvelden gikk vi til folka oppi bakken for å grille. Det var jævlig digg! Spiste fire kotteletter med salat atmed.

I DAG:

I dag pakket vi ned og ordnet inne i hytta :) Jeg og Anita gikk til elva under brua. Vi gikk litt lenger ned og fant en kjempe koselig plass :) Da Joakim og pappa kom bar vi litt ut i bilen. Fikk også et nytt bord inne der. Før vi dro gikk jeg, Anita og Joakim ned til elva hvor je fant en kul stein :) Den lignet et dødnings hode. Etter det dro vi hjem og nå sitter jeg å chiller med en youghurt :)

-Linda :)

17.08.2012 kl.20:38 i tur    0 søte små Permalenke

Hytte tur

Hellu!

I morgen drar vi til hytta :) Det er ikke strøm eller nett der så jeg blogger når jeg kommer hjem. Jeg vet ikke når vi skal hjem så da blir ukas "Du bestemmer" litt sent, for jeg tenkte nemlig å ha den på mandagen. Gleder meg til vi skal dit. Mamma har kjøpt inn taco, masse nudler og tomatsuppe + mer. 

Dette er i nærheten av hytta :) Bildet er ikke redigert!

-Linda :)

11.08.2012 kl.12:34 i tur    0 søte små Permalenke

Natt tur

Hei! I går kveld tok jeg med Dana ut på tur. Vi gikk ikke så veldig langt. Tror vi møtte på 3 personer. Faktisk så var det en som spilte fotball på kunstgressbanen. Syns det var litt rart å spille fotball klokka halv tolv om natta. Jeg har ingen bilder fra turen. Ses senere!

-Linda :)

11.07.2012 kl.13:31 i tur    0 søte små Permalenke

En dagstur til hytta :)

Hei! I dag har jeg og pappa hentet mamma og Anita på hytta. Det var godt å dra dit, selv om det var bare en liten tur. Vi dro når mamma og pappa hadde fått alt inn i bilen. Jeg hadde heldigvis med musikk, siden Anita begynte å skrike(gråte) pga at hun vil ha katt. Nå sitter hun å ser etter en på dataen sin. Bildet kommer ganske sikkert i kveld. Blogger på pappa sin data. Har ikke gjort noe særlig mer i dag.

Ses!

-Har du hatt en fin dag i dag?

-Linda :)

09.07.2012 kl.21:29 i tur    0 søte små Permalenke

Innkjøpene & litt om dagen min :)


T-skjorte ting fra KapAhl


T-skjorte ting fra H&M


Hårkliper, lip smacker & ring fra KapAhl


Det er en stor ring og sånn ser den ut når vi har den på :)


Fine pusen <3


Sånn ser den ut i ansiktet 

Vel i dag har vi vært på cafe og spist mat. Sa hadet til det ene søskenbarnet. Så dro vi på besøk til det andre søskenbarnet mitt, var der en liten stund. Så måtte tanta mi kjøre henne på arbeid, så da ventet vi ute hos henne. Det er ikke hennes katt. Fikk bare lyst til å ta bilde av den :) Så dro vi hjem til tanta mi. Jeg og Joakim gikk å kjøpte oss milkshake. Kjøpte også en til Anita. Jeg tok sjokolade mens Anita og Joakim tok jordbær. Vi har også vært heldig med været. Men da vi kom til teite og gørrkjedelige trofors ble det regn som vanlig. Kan hende jeg tar meg en tur til Malin når det gir seg.

-Har du fint vær der du bor?

-Linda :)

05.07.2012 kl.18:43 i tur    0 søte små Permalenke

Back again

Hei! Fikk plutselig lyst til å blogge ;) Jeg kan fortelle om onsdag onsdag og i dag. På onsdagen hadde vi dansing i gym og når vi var ferdige med den skulle vi vise den til de andre(grupper). Pluss at jeg, Malin og faren hennes lagde mat til folk på skolen. I dag var 5-10. klasse på tur til storvatnet. Var gøy det da. Når jeg kom hjem( for ikke lenge siden) tok jeg et bad og det var DEILIG. Ble ganske svett og bløt. Jeg, Malin og Vivian hadde snøballkrig. Ble også kvalm, hadde med dots og sjokolade. Det var faktisk godt å dyppe dotsen i kakoen :) Har ikke mer å fortelle dere.

-Linda :)

19.04.2012 kl.15:21 i tur    0 søte små Permalenke

Då fer man

Det sier vi her i nord :P Er sykt lei av å skrive på bokmål, kanskje jeg lager et innlegg uten bokmål. Bildet av Dana og Tussi kommer enten på søndag eller mandag. Vi skal på hytta snart. Får se om jeg orker å ordne det på søndagen. Tenkte å legge ut den nye yndlings sangen min av a7x hehehe ^_^   Den er fra det andre albumet og på den tiden syngte m.shadow deathcore og nå  synger han metalcore og slikt. Neida skal ikke plage dere med det. Ses senere ;)

-Linda :)

13.04.2012 kl.17:54 i tur    0 søte små Permalenke

Påskebilder fra hytta


Godteriet mitt :)


De hvite flekkene i de nakne trærne er ryper


Anita og Armani <3


"Blåfjell" som Anita kaller det.

Det var halvparten av bildene som jeg tok.

-Hva syns du om bildene?

-Linda :)

Dagen i går og i dag

Hei! Da var jeg nettopp kommet hjem fra Malin, som jeg overnattet til i går. Og i dag skal vi på hytta, vet ikke når jeg kommer hjem, men jeg skal ta flere bilder enn forrige gang. Vi skal ha en slags grill ting på hytta kommer masse folk og slikt, kanskje jeg får lov til å ta bilde av dem :P Blogg.no har fått nytt system, klarer ikke å venne meg til det. Jeg skal gå og pakke ned ting nå, så bloggest vi senere(forhåpentligvis på søndag) Ses!

-Linda :)

06.04.2012 kl.11:03 i tur    0 søte små Permalenke

Skitur

Hei! I dag har jeg,mamma og Anita vært på skitur! Jeg tok ikke med kameraet. Anita datt utallige ganger og hun klarte å stå ned en gang. Da sa jeg visst hun klarer dette skal jeg klappe og det gjorde jeg :) Men jeg har andre bilder fra i dag. Knipset egentlig veldig randomt.
Fint vær også! Har vært det i 3-4 dager.

04.03.2012 kl.18:55 i tur    0 søte små Permalenke

Home sweet home

Hei! Jeg har nettop kommet hjem fra byen kjøpt ikke noe særlig mye. Tok bare med 100kr. Så jeg kjøpte bare en blå neglelakk fra depend og frea påske-egg. Mamma og jeg møtte på Anita og Raymond. Anita er søskenbarnet til mamma. Hun bor i H-dalen. Det var det.

-Linda :)

23.02.2012 kl.15:24 i tur    0 søte små Permalenke

Overnatting og tur til hattfjelldalen

Hei! Jeg har overnattet til Malin fra i går til i dag. Jeg måtte opp litt tidlig for at jeg skai til h-dalen. Men Malin våknet også. Det var sikkert fordi mamma ringte. Tanta mi overnattet her hjemme siden hun skal kjøre oss dit, for å gi bestemor en morsdags gave. Og jeg har fått en ny singlet kan kanskje legge den ut senere i dag. Men nå skal vi dra. 

-Linda :)

18.02.2012 kl.10:27 i tur    0 søte små Permalenke

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits