mye rart

Jeg driter i det

Hei ^^

Jeg orker ikke å ha noe bloggbok. Jeg skrev ned i går hva jeg liksom skulle blogge om, men jeg hadde så lyst til å blogge om mye mer. Så jeg skal drite i den :) Jeg river av det som står utpå. Heldigvis for meg har jeg bare skrevet en side :P Så jeg skal rive den ut også. Skal ut å ta bilder nå :)

LINDA ^^

16.11.2012 kl.14:38 i mye rart    0 søte små Permalenke

Den perfekte kjolen

Hei ^^

Jeg har nå funnet den perfekte kjolen. For å si det sånn så er jeg kjole gal! Jeg MÅ ha ny kjole til jul HVERT ÅR! Har dessverre ikke mer tid, skal se VD ;)

LINDA ^^

15.11.2012 kl.21:26 i mye rart    0 søte små Permalenke

Bloggbok :)

Hei ^^

Kom på en "kjempe kul" ide i dag :P Jeg har tenkt å lage en bloggbok :) Jeg skal liksom skrive ned hvor mange innlegg jeg skal ha per dag, hva de skal handle om, hvor mange lesere,sidevisninger,kommentarer og hva jeg kunne ha gjort bedre med innleggene :) Haha, jeg ble liksom så glad :P Men det gjør jo også at jeg får bedre oversikt over bloggen min. Jeg har nemlig ingen oversikt. Skal gjøre det nå, og etterpå får dere se bilde av den :)

HVA SYNS DU OM IDEEN?

LINDA ^^

15.11.2012 kl.17:48 i mye rart    0 søte små Permalenke

Smaragdatlaset

Hei ^^

Nå kommer det anmeldelse av bok ;)

"En snøtung vinternatt blir tre små barn jaget hjemmefra av mørke og nådeløse krefter. Ti år senere vet Kate, Michael og Emma fortsatt ikke hva det var som tvang dem på flukt. Svaret finnes i et magisk atlas. Atlasets voldsomme krefter slippes fri, og barna sendes til et land som regjeres av en grevinne med gyllent hår og en hær av sjelløse. Snart kastes Kate og søsknene inn i et utrolig eventyr. De møter barn som blir holdt fanget, allierte som de ikke visste om, blodtørstige ulver, en skimrende spøkelses aktig kule og sverdsvingende kjemper. Og viktigst av alt: De får høre om tre bøker med unevnelige krefter. Smaragdatlaset er full av spenning, humor og sterke følelser. Den første etappen på Kate, Michael og Emmas magiske reise fører dem til underlige og farlige land, og til steder dypt inne i dem selv. Dette er begynnelsen på historien om tre barn som prøver å redde familien sin, og som underveis får i oppdrag å redde hele verden."

Det var det som stod bakpå boka eller rettere sagt inni :P Det er 453 sider i boken. Tok meg ca 3 uker å lese den. Fikk den på julaften i fjor så jeg husker ikke så mye, men den er ganske bra. Og til dere som liker å lese fantasy o.l så tror jeg dere kommer til å like denne :) Nå skal jeg skrive prologen:

"Noe ristet i henne, og hun våknet. Moren sto bøyd over henne. 

-Kate, stemmen hennes var lav og intens.

-Hør etter nå. Det er noe du må love meg. Du må passe på broren og søsteren din. Forstår du? Du må passe godt på Michael og Emma.

-Hva...

-Det er ikke tid til å forklare. Lov at du tar deg av dem.

-Men...

-Kate, vær så snill! Bare lov meg det!

-Ja... ja , jeg lover.

Det var julaften, og det hadde snødd hele dagen. Kate, den eldste, hadde fått lov til å være oppe lenger enn broren og søsteren. Lenge etter at julesangene ute på gata hadde dødd bort, var de blitt sittende foran peisen, hun og foreldrene, og nippet til varm sjokolade mens de voksne ga hverandre presanger- barna skulle få sine juledags morgen- og hun hadde følt seg veldig voksen med alle sine fire år. Moren ga faren en tykk, liten bok- den var gammel og slitt, men han ble visst veldig glad for den- og han ga henne et gullkjede med en medaljong med et knøttlite bilde av barna i, Kate selv og to åringen og baby-Emma. Og så var det omsider opp og i seng, og hun ble liggende varm og fornøyd under dyna og lure på om hun noen gang kom til å sovne... og plutselig sto moren der og ristet i henne.

Jeg orker ikke å skrive mer. Men dere kan sikkert sjekke den ut på nett ;)

Dette er hvordan den ser ut :)

-Hørtes den bra ut?

-Linda ^^

13.11.2012 kl.15:15 i mye rart    0 søte små Permalenke

Sangene fra Dos

 1. Baby eyes
 2. Lazy bones
 3. Lady cobra 
 4. Amy
 5. Stop when the red lights flash
 6. Nightlife
 7. Makeout party
 8. Wow! thats loud
 9. Stray heart
 10. Ashley
 11. See you tonight

Foreløpig de jeg har sett\ hørt på\om. Jeg skrev ikke feil, vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg :P De er garantert ikke i den rekkefølgen på cd'n, men jeg skrev de bare ned for jeg har lite å blogge om :P 

-Hørt noen?

-Linda ^^

PS: har hørt baby eyes, lazy bones ;P

12.11.2012 kl.20:26 i mye rart    0 søte små Permalenke

Muffins bilde ++


Ble ikke så fornøyde med de :(

Har spist litt kake og drukket cola <3 Jeg har ikke gjort mye i dag. Egentlig når jeg tenker meg om, så har jeg værtpå data i hele dag :D Pappa er på arbeid, så vi har ikke hatt noe besøk i dag. Faktisk så har jeg ordnet opp på rommet :P Mamma sa at jeg måtte gjøre det i dag. Støvsugde, skiftet på senga og ryddet litt her og der. Er skikkelig i det "kreative" hjørnet i dag :D 


Haha :P Ble litt dårlig kvalitet på bildet, men jeg måtte bare ^^

-Hva syns du? ^^

-Linda ^^

Keep calm and love:

Bored!

-Liker du noen av de?

-Linda ^^

10.11.2012 kl.15:32 i mye rart    0 søte små Permalenke

A7x kollasj :D

"The loss of Jimmy is a daliy struggle"

 

Herregud, får nesten gåsehud når Rev sier: i need another chance to live. Savner han! :(

-Hva syns du?

-Linda ^^

07.11.2012 kl.22:13 i mye rart    0 søte små Permalenke

I'm in so much pain!!!

Hei ^^

Har vel egentlig ikke lyst tilå blogge, men jeg kjeder meg sånn. Jeg har vondt i kjeven :'( Det gjør så sinnsykt vondt! Det kom i går og det vil ikke gi seg. Har nesten feber også. Faktisk så gjør det så vondt at jeg får vondt i tennene :P Klarer ikke å tygge heller. Skal faktisk legge meg nå, vet at det er tidlig enda, men jeg er trøtt. 

Bildet er hentet fra google :)

Egentlig har jeg ikke bare vondt der. Når jeg går f.eks på stuen stikker det i øynene. Starter også å få migrene. Kjenner det bare dundrer inni hodet. 

-Har du hatt det før?

-Linda ^^

04.11.2012 kl.21:49 i mye rart    0 søte små Permalenke

Nails! :D

Hei ^^

Jeg skal ha et innlegg om hvordan du kan lage striper på neglene dine du trenger:


Neglelakk. Hvilken farge du vil. Jeg har valgt blå, svart og gråhvit.


En grov-, myk og en til myk fil :) Du kan også ha en vanlig fil til å file ned neglene. Fant ikke min :(


Teip :P


Sett teipen på neglen.


Klin på neglelakk og...


Riv av teipen. Sånn at det ser slik ut :) Om du skal ha tre striper, kan du feste teip øverst på fingeren. Så tar du lakk mellom det svarte og teipen :) Du kan også prøve med prikker, men jeg fikk det ikke det så bra til. Har ikke bilde av det :)


Slik ble det :) Har tatt striper forskjellige veier :P

-Har du prøvd det før?

-Linda ^^

 

03.11.2012 kl.20:07 i mye rart    0 søte små Permalenke

Natur bilder


Ble ikke så bra

Hei ^^

Har vært ute i skogen :) Gikk etter bekken, men etter hvert fant jeg ut at jeg måtte gå tilbake. Så jeg gikk etter bekken for å finne en vei over. Jeg var jo selvfølgelig så flink til å skli å tryne halve veien tilbake. Heligvis fant jeg veien ut av skogen :P I kveld kommer det flere bilder + noen kollasjer. Jeg skal se Abraham lincoln: vampire hunter i kveld. Anmeldelse av filmen kommer i eget innlegg ;)

-Har du sett den?

-Linda ^^

5 fakta om meg selv :)

 1. Jeg elsker å lese :) Kan lese alt fra krim til drama
 2. Jeg elsker smykker og ringer. Har fullt av dem
 3. Jeg MÅ høre på musikk hver dag. Music is like a drug to me :)
 4. Jeg elsker å se på tegnefilm :) Har sett ferdig en sesong av Family guy og Gravity falls.
 5. Egentlig er jeg ganske barnselig :P

 

-Linda ^^

Indiana jones

Hei!

Nå sitter jeg og Anita å ser på Indiana jones. Har sett denne filmen tusen ganger før! Men den er like bra som før og så må vi jo ikke glemme at Shia er med :D For de som ikke vet hvem det er så spiller han i eagle eye og transformers. Hvertfall de som jeg har sett han er med i :P 

Skal til Mosjøen på tirsdag :) Mamma hadde nemlig tenkt å kjøpe en hettegenser til meg, men hun var usikker om den passet til meg, så derfor MÅTTE jeg være med. Får se om jeg får tid til å stikke innom vita også. Har lyst til å prøve BB cream(?) Om hettegenseren ikke passer blir det nok noe annet på meg :D Skal få pappa til å ta ut litt penger til meg. Det er så lenge siden jeg har kjøpt noe og jeg har så lyst på nye klær. Jeg er nemlig en shopaholiker. Jeg bare elsker å få\kjøpe nye klær og ting. Liker mest å kjøpe klær og smykker\ringer. 

Blogges!

-Har du sett indiana jones og hodeskall tingen? :P

-Linda :)

15.09.2012 kl.23:29 i mye rart    0 søte små Permalenke

Shocking!

Jeg fant nettopp ut at Anita hører på SlipKnot! Eller hun trykte på psychosocial og hun likte den. I'm proud of her :) Jeg skal finne flere sanger til henne nå. Jeg fant vermillion til henne, men den liker hun litt fra før. 

 

 

-Liker du SlipKnot?

-Linda :)

Outfit + more


Tiger topp fra GinaTricot, hvit topp fra H&M, tights fra H&M (kort)


Elsker Photascape! :D


Søte pusen til Bestemor :)

-Syns?

-Linda :)

07.08.2012 kl.16:06 i mye rart    0 søte små Permalenke

Kristelig eller borgelig?

Hei!

Til neste år skal jeg konfimere meg :D Men jeg er ikke sikker på hva jeg skal konfimere meg som... Har tenkt mye på borgelig. Joakim, broren min, konfimerte seg borgelig. Jeg tror ikke at jeg orker å konfimere meg kristelig. Det blir så mye stress med kirka, dessuten de som konfimerer seg borgelig får dra å spise pizza på Milano :) Og jeg kan jo melde meg inn i kirka noen år etterpå, siden det er bare å skrive under på papir når man skal gifte seg så man ikke bruker mye penger på alt som har med bryllup å gjøre. Er ikke så glad i sånt, så da konfimerer jeg meg ganske sikkert borgelig.

-Hva skal du konfimere deg som?

-Linda :)

Innkjøpene og topper fra Ginatricot :)

Hei!

Kom hjem for noen timer siden. Det var ikke noe særlig til biltur... Jeg og Anita kranglet så begynte hun å hyl skrike. I really don't care. Men nå kommer bildene! :D


Mintgrønne tøysko fra Eurosko. De var på tilbud så jeg slo til. Kostet 99 kr


Rosa hettegenser fra H&M. Kostet 199(tror jeg...)


Headset fra Skullcandy. Gode å ha på + god lyd. Kostet 299 


Another picture :)


\m/


Syns den var så kul :P


Kjempe god å ha på :)

-Syns? :)

-Linda :)

05.08.2012 kl.00:34 i mye rart    0 søte små Permalenke

Lørdag i stedet...

Hei!

Har fått vite at vi skal dra på lørdag til Evenes, eller starte turen dit. Gleder meg sånn til å møte folk igjen. Men håper hentelappen for ladderen kommer snart. Jeg har ikke fått den enda og jeg må vite om den passer, for ellers blir det ingen blogging. Kanskje jeg kan låne Joakim sin pc :D Får sikkert ikke lov til det. Til neste år, når jeg skal konfimeres, da vet jeg at jeg får ny pc av mamma og pappa. Joakim fikk nemlig det. Da skal Anita få min bedritne gammle data. Altså den jeg fikk av bestemor. MEN tilbake til tema :) Jeg klarer nesten ikke vente. Har så lyst å pakke. Elsker å pakke! Syns det er så artig å pakke unødvendig drit og nødvendige ting ned i en bag eller koffert. Okey, skal slutte å banne, men det er ganske vanskelig å slutte når man har begynt. Banner kanskje alt for mye... Ikke min feil at jeg hermet etter pappa og Joakim + vennene til Joakim. Faktisk så var det de som lærte meg dem. Var kanskje en liten dritt unge som plaget dem og så måtte de kalle meg ting. Jeg er ikke i mot banning, syns det er for dumt. Er i mot banning og banner. Nei, det blir ikke riktig. Skal gi mine søte små svin litt grønnsaker nå :) Ses!

-Er du i mot banning?

-Linda :)

23.07.2012 kl.16:44 i mye rart    0 søte små Permalenke

I do!

Ser på: Regular show, Adventure time & Tapper den pysete hunden :D

-Ser du fortsatt på tegneserier? :P

-Linda :)

20.07.2012 kl.22:13 i mye rart    0 søte små Permalenke

"Ny" mobil

Hei!

Jeg har fått meg "ny" mobil. Mamma bestilte seg en htc one s, så da fikk jeg mamma sin gamle nokia :) Er ikke så glad i touch. Anita fikk min samsung touch. Hun har ønsket det seg lenge. Kan hende jeg finner et bilde en plass. 

Sånn ser den da ut. Hentet bildet fra Google :)

Er fornøyd med den. Faktisk så er den mye bedre enn samsungen.

-Linda :)

20.07.2012 kl.14:39 i mye rart    0 søte små Permalenke

Neste fredag!

Hei!

Gleder meg til neste fredag :D Vi skal nemlig til Evenes da . Det blir fra den 28-4. Jeg skal blogge, jeg og pappa har nemlig funnet en ladder til pc'en. Ble kjempe glad. Men det kan hende at vi ikke drar :( Det er noe feil med bilen og visst pappa ikke får bil delene til da, så kan vi ikke dra, men det ligger også noe positivt i det. Om vi ikke drar så skal vi til Trondheim. Da blir vi sansynlig der noen dager, siden mamma skal til hytta med noen små ting. Vet ikke om det er nett på hytta, men da kan jeg bare dra til min tante og onkel som bor rett oppafor hytta :P Hytta befinner seg i Krutåga. Det er fjellnatur der og alltid fint vær, det er varmt om sommeren også. 

Gammelt bilde. Dana var noen måneder der :)

-Linda :)

19.07.2012 kl.14:05 i mye rart    0 søte små Permalenke

Fredag den 13.

Hei!

Som noen sikkert vet er det fredag den 13 i dag :) Men selv om det er fredag den 13, så har jeg hatt en fin dag. Anita ville sove inne på rommet mitt i natt siden hun ikke liker det nye rommet sitt. Jeg og hun har også vært å pantet flasker på coopen. Vi kjøpte oss horn og jordbær milkshake. Så fikk jeg Anita til å levere en lapp til posten. Mamma har bestillt ny mobil, men så fikk ikke vi hentet den pga av at mamma måtte gjøre det! Hun hadde jo skrevet under på den. Forstår meg ikke på sånne folk. Etterpå syklet vi til farmor. Hun hadde spurt mamma om vi hadde lyst til å komme en tur. Der fikk vi is og så spilte vi kort. Jeg og Anita varmet horna våre der. Ble stappmett. Etter det hvilte vi oss litt og pratet. Så dro vi hjem for å se om tante Bente, Ellen og Oliver hadde kommet, men det hadde de ikke. Så da blogget jeg ;P Har ikke så mye mer å fortelle.


Se hvem jeg fant på putene mine i går :)


Nam!

Ses!

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

13.07.2012 kl.16:04 i mye rart    0 søte små Permalenke

Wants fra Nelly.com

Vila - Gipta Printed Dress

Ed Hardy - HR

Elsker Ed hardy <3

Current/Elliot - Girlfriend Jeans

Syns denne var kul :)

Nelly Accessories - Dionne Ring

Nelly Accessories - See You Ring

elsker ugler :P

-Likte du noe av dette?

-Linda :)

10.07.2012 kl.21:38 i mye rart    1 kommentar Permalenke

House of wax

Hei! Fra lørdag til søndag har jeg overnattet til Malin. I går så vi thrilleren house of wax. Må bare si en ting: Den er værre enn skrik! Den var så ekkel, men vi klarte å se hele filmen. Den handlet om to brødre som tok levende folk og gjorde dem om til voksfigurer. De hadde klart å tatt hele byen. Men en dag skulle seks ungdommer campe der ute. Fire av dem døde og bare hovedpersonene ble igjen. De klarte å komme seg unna og kontaktet politiet. Men til slutt viste det seg at det var ikke to brødre, det var tre. De personene jeg kjente igjen i filmen var Paris hilton(hun døde), chad michael murray(hovedperson), han fyren i cougar town(ble drept av chad) og søstra til Nick(chad).Husker ikke navnet på de to siste.

Ses!

-Så du den?

-Linda :)

08.07.2012 kl.23:46 i mye rart    0 søte små Permalenke

Overnatting og skrik 2

Hei! I går overnattet Malin til meg :D Det var koselig. Utpå kvelden begynte jo skrik 2, så vi bestemte oss for å se den. Kjempe bra film. Håper 3'ern blir neste gang. Jeg har ikke sett alle skrik filmene. Når jeg har sett alle, så skal jeg mest sannsynlig bestille dem. Har dessverre ingen bilder. Det kan hende at jeg ikke blogger i morgen, jeg skal nemlig sove til Malin :)

ses!

-har du sett skrik 2?

-Linda :)

07.07.2012 kl.13:28 i mye rart    1 kommentar Permalenke

Tumblr :)

Hei! Da har jeg fixa meg Tumblr. Følg meg gjerne :D Bare søk på blogg navnet ;)

-Har du Tumblr?

-Linda :)

06.07.2012 kl.10:08 i mye rart    0 søte små Permalenke

Bye bye

Hei! Nå er det ikke lenge til vi skal ta toget til Mo. Gleder meg veldig. Det er så lenge siden vi har vært der. Blir artig å se søskenbarna mine og tanta mi igjen <3 Kan hende at det blir noe bilder, får se hva jeg får til. 

Ses på torsdag!

 

Syns Mike kan bli rapper :D

-Linda :)

04.07.2012 kl.11:02 i mye rart    0 søte små Permalenke

Wtf?!

Hei! Jeg har merket at jeg ligger på 4.plass over Grane :D Ble veldig glad da jeg så det. Trodde aldri jeg hadde noe særlig med lesere, siden det er så stilt med komentarer her.

Det med de slipknot vidoene handler om å lytte. Så dere skal høre hvordan Corey kan forandre stemmen sin. Jeg ble helt sjokkert da jeg hørte den ene vidoen. Men det er ganske enkelt å forandre stemmen sin.

-Linda :)

01.07.2012 kl.13:45 i mye rart    0 søte små Permalenke

Blodpose


Vel, dette er en blodpose :\ Den kom ikke fra min nese, men fra Joakim sin. Jeg kastet nesten opp da jeg så den. Noen ganger begynner han plutselig å blø neseblod. Det skjedde igjen i dag også, men det var ikke så mye.

-Linda :)

30.06.2012 kl.21:39 i mye rart    0 søte små Permalenke

Det var bare en dag...

Hei! Sorry for at jeg ikke blogget i går, for da hadde jeg nemlig overnattings besøk av Malin. Vi spiste is og så Rise of the planet of the apes. Kjempe bra film, men skulle kanskje sett de andre først. I dag ble vi vekt av en glad Dana :P Men så sovnet vi og ble vekt halv tolv av vekkerklokka hennes. Hun skal nemlig til Husvika. Det er kjempe fint der! Har vært der en gang og drar gjerne dit igjen.

Den videon som jeg skulle vise dere kommer i morgen. Gidder ikke å lete etter den på datan nå.

Ses!

-Har du sett den?

-Linda :)

29.06.2012 kl.18:19 i mye rart    0 søte små Permalenke

Garden :D


:P Fikk nesten latterkrampe.


Han ene snudde seg vekk for å prate med han andre.

Dette er tingene jeg kjøpte :P

Video kommer senere i dag ;)

Ses!

-Syns?

-Linda :)

27.06.2012 kl.18:06 i mye rart    0 søte små Permalenke

Just some pictures


Isa ! <3


Dana ! <3


Pippi ! <3


Og et helt randomt bilde :P

 

SUMMERTIME ! <3

-Syns?

-Linda :)

26.06.2012 kl.16:35 i mye rart    0 søte små Permalenke

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits