hverdag

I dag

Hei! Vel, i dag har jeg vært å badet på en plass :) Var der sammen med Malin, faktisk var det hun som viste meg veien. Jeg har tenkt å dra dit i morgen med Anita, men først må vi hente de på hytta. Jeg skal være med, klarer nesten ikke vente på å kose med min lille brune kosebamse :D Det er Pippi. Elsker henne. Vil også bade på stranda nede ved hytta. 

Jeg skal legge ut bilde av plassen jeg og Malin var på i morgen ;)

Ses!

-Linda :)

Tidlig i dag...

Hei! Nå har jeg nettopp våknet. Tidlig? Vet. Egentlig våknet jeg i 7'tia, men jeg la meg ned for å sove igjen. Da jeg trodde at jeg hadde sovd mange timer, fikk jeg panikk, jeg skal nemlig møte Malin i 11'tia. Men klokka var bare noe med 8. Så jeg sovnet igjen og våknet for ikke lenge siden. Det er ganske varmt ute i dag. Håper det blir sånn i hele dag. Jeg syns at det ikke har vært noe særlig sommer pga av været. 

Ses senere!

-Har dere fint vær?

-Linda :)

06.07.2012 kl.09:32 i hverdag    0 søte små Permalenke

God kveld i stua!

Hei! Nå sitter jeg blogger på tanta mi sin data. Hun var så snill at jeg fikk låne den :) I dag har vi spist taco, vært på butikker og drukket deilig milkshake <3 Det var sånn seriøst ekte milkshake. Ikke sånn på kartong boks. Jeg har kjøpt to t-skjorter, ring, hårkliper og lip smacker. Måtte ha en ny siden Dana hadde tygd på den andre.

Ses i morgen!

-Linda :)

04.07.2012 kl.21:42 i hverdag    0 søte små Permalenke

Min dag

Hei! I dag har jeg gjort mye rart. Jeg har vært på besøk til Malin, stripa håret og gått tur med min kjære små <3 Tenkte jeg skulle spille, men Anita hadde datan nå. Gleder meg kjempe mye til i morgen. Mamma sier jeg skal finne noe til Malin, siden hun skal passe svina og hundene. Har enda ikke funnet ut hva jeg skal kjøpe. Tar med meg 800 kr, men vi fikk 50 kr av farmor så da ble det litt extra :D 

Ses!

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

03.07.2012 kl.20:07 i hverdag    0 søte små Permalenke

Besøk :D

Hei! Nå har jeg nettopp hatt besøk av Malin. Hun måtte hjem nå. Vi skal møtes i morgen, men det blir siste dag føe jeg drar til Mo. Jeg drar nemlig på onsdag. Så da blir det ingen blogging, kommer hjem på torsdag. Da skal jeg blogge om hva jeg har kjøpt. Skal se om jeg finner en boomblaster :D Har så lyst på en siden jeg liksom slo til min da! Tror jeg må begynne å beherske meg. Vet du om noe som hjelper mot sinne? :D

-Linda :)

I dag også

Hei! I dag ble det også stygt vær :\ Vi har hatt det i nesten en uke nå. Derfor har jeg blogget så mye. Får håpe at Malin komme hjem i løpet av uka.

Jeg tenkte også å vise dere noe, men det får bli senere i dag. Det er faktisk om Slipknot :D Sorry, jeg har blitt totalt hekta på de. 

-Linda :)

01.07.2012 kl.13:21 i hverdag    0 søte små Permalenke

God morgen

Hei! I dag våknet jeg litt sent, kanskje for sent. Jeg har ingenting å blogge om på dette tidspunkt, så det kommer sikkert mye musikkvidoer. Jeg har enda ikke hatt tilgang til Anita sin data, så jeg har enda ikke fått spilt the sims 3 :( Det er ikke mye å fordrive dagene her med.

Senere i dag har jeg tenkt å ta hundene med ut. Eller bare Dana og de bildene jeg lovte kommer dessverre ikke. Jeg orker ikke å laste dem inn på datan, blogge om dem og så får jeg ingen tegn på liv. Men drit i det.

Elsker denne sangen :P

Ses!

-Syns?

-Linda :)

26.06.2012 kl.12:16 i hverdag    0 søte små Permalenke

O holy ice-cream!


Jordbær is med karamellsaus. *gurrrgle*

Var på besøk til farmor og hjalp henne med telefonen, så fikk jeg og Anita is. Elsker jordbær is <3 Skal også rake plenen hennes :D Og den er ikke lite, men får se om jeg får noe. Anita og kanskje Joakim skal hjelpe.

-Linda :)

13.05.2012 kl.18:51 i hverdag    0 søte små Permalenke

This day and yesterday

LØRDAG:

Da var jeg i bursdag til min tante i Mosjøen. Spiste god mat og kake :D Det var litt rart å dra dit for det var nemlig ikke pappa som kjørte, det var Joakim. Men det gikk bra og heldigvis stod ikke politiet etter veien. Han har nemlig ikke fått lappen i posten enda. Jeg glemte mobilen og kamera så det ble ingen bilder. Da skulle hjem skjedde det noe litt flaut. Jeg hørte på musikk og så kom yndlings sangen min av Panic! At the disco på. Og når han sa whore, så sa jeg det. Og det jeg ikke tenkte på var at bestemor var med. Neste fredag skal jeg også i bursdag. Men det er til søskenbarnet mitt som også bor i Mosjøen.

 

SØNDAG:

Hei! Jeg våknet for ikke så lenge siden. Er ganske trøtt i dag. Grunnen til at jeg ikke blogga i går var pga at jeg ville ha en dag fri fra dataen. Jeg fikk det faktisk til :D Nå er det ikke lenge til 17.mai. Yeeeey! Nei. Det er ikke noe yey, jeg skulle liksom være hjemme denne 17.mai, men nei klassen skal arrangere 17.mai denne gangen. Skal si jeg ble glad da jeg hørte det. Jeg orker ikke å pynte meg det blir vel drittvær som på de andre 17.maiene. 

Jeg har klart å blitt forkjøla. Tror ikke det er så bra å være i kjelleren i mange timer. Kanskje kjelleren har sånn virus den slipper ut når jeg kommer ned dit. Håper ikke det. Har også fått til noe annet som er ganske rart. Våknet opp i går med en klump nederst på fuck you fingern. Det gjorde kjempe vondt i den i går, men i dag er det ok. Kanskje litt stiv i fingeren. Har tenkt å "et litt mat", så ses!

-Har du hatt en klump der?

-Linda :)

13.05.2012 kl.12:50 i hverdag    0 søte små Permalenke

Da skjedde det igjen

Har fått kjempe vondt i magen. Var hjemme fra skolen i dag pga av det, men skal prøve å dra i morgen. Jeg har forresten blitt hekta på et nytt band som heter Foster the people. Jeg har bare hørt 3 sanger av de, men det var ganske bra. Er litt trøtt nå. Har tenkt å legge meg, men mamma og pappa er borte. De skal sende et kort til tremeningen min som bor i Oslo. Han skal konfimeres(?) på sønadagen og så har han bursdag dagen før :P Så jeg må være oppe og passe på Anita. 

-Har du gjort noe i dag?

-Linda :)

03.05.2012 kl.23:03 i hverdag    0 søte små Permalenke

Glad dag :)

I dag har jeg vært glad. I går satt vi opp trampolina og i dag satt vi på nettet til den. Jeg og Anita gjorde det. Faktisk så har jeg tatt ned alle plakatene kastet de jeg ikke ville ha og så har jeg klipt ut de andre og hengt de opp, så har jeg også rydda bort en dunge med bøker og har fortsatt noen igjen. Jeg har tenkt å få rommet mitt mer fargefullt. Sånn som det er nå er jeg ikke fornøyd med. Det er hvitt med mere hvitt :P Har også spilt litt spill, så har ikke blogget, men har planlagt å få orden på bloggen skal ta flere bilder og dele dem med dere. Hva syns dere om det? Har også lyst til å få sommer nå. Det har vært sol her og nå, men vil helst ha det så varmt slik at man kan bade, spise is og bare slappe av. Gleder meg til august for da skal vi til Evenes. Tror jeg har sagt det flere tusen ganger nå. Vil møte Aurora og Regine igjen. Syns synd på Aurora hunhar side syn og må derfor gå med en stokk og hun tar veldig mye tid fra foreldrene. Så i 2010 var de veldig glad for at jeg tok meg av hun. Vi ble veldig nære venner på den uken. Skal legge meg nå. God natt :)

-Linda :)

29.04.2012 kl.23:42 i hverdag    0 søte små Permalenke

Nye sko

Ja jeg har fått nye sko :) Veldig gode å gå i. Det er en slags gele under i sålen, kjennes ut som om vi står på en gyngestol. Orker ikke å ta bilde av de apropo det så skal jeg legge ut bildet av Dana og Tussi i dag en gang. Er litt hyper nå. Har drukket burn <3 Elsker den nye typen er ikke så glad i den andre. Tror jeg  må ta meg en løpetur med Dana. Ses!

-Linda :)

27.04.2012 kl.17:28 i hverdag    0 søte små Permalenke

Støvsuge, tørke støv og kanskje vaske

I dag har jeg tenkt å rydde og fikse rommet mitt. Mamma har gått å maset på meg i flere uker nå. Jeg har heller ingenting å gjøre. Men det blir artigere å rydde når jeg hører på musikk. Jeg kan legge ut den nye yndlings sangen av det bandet :)

musicnodes
Panic! At The Disco: The Ballad Of Mona Lisa


Vet ikke om det er hele, siden det var tre valg. Dessuten så har de ikke hele sanger på dette programmet.

-Hva syns du om sangen?

-Linda :)

22.04.2012 kl.10:41 i hverdag    0 søte små Permalenke

Kos <3

Hei! Nå ligger jeg på sofaen og koser med marsvinet mitt Tussi <3 Hun er så god og marsvin er nesten som hunder. De bærer ikke med seg smittesykdommer, slik som andre gnagere(tror ikke kanin bærer med seg smittesykdommer). Men Dana er veldig glad i å vaske hun. Det er ikke så farlig når vi lar hun lukte på Tussi, for Dana er bare være god med Tussi. Btw kom Dana nettopp :P Hun gidde Tussi også en nuss og. Så søtt å se på. Kan legge ut et bilde av de en annen gang.Har gått med hun i buret nå og skal kose mer med Pippi. Mye kosing med dyr her ;P Må kanskje komme i gang med leksene så ses vi i kveld!

-Har du et dyr du er glad i?

-Linda :)

11.04.2012 kl.18:43 i hverdag    0 søte små Permalenke

Bort, bort, bort!

Har nettopp fått vite at vi skal på kanskje på hytta i helga. Det kan hende at vi ikke skal dra, siden Anita skal på Hemavan tur med klassen på lørdagen. Hytta vår ligger på en plass kalt Krutå. Det er kjempe fint der. Det er hjemplassen til mamma. Før vi hadde hytta sov vi et hus som jeg kalte oldfarhuset, for der bodde oldefar. Men en dag begynte det å brenne, noe som var veldig trist. Vi hadde strøm og vann der, det har vi ikke på hytta. Men det er koselig med stearinlys. Og litt godt uten tv (kan ikke tro jeg sa det). Er helt avhengi(?) av alt med elektrisitet. Skal gjøre ferdig presentasjonen som vi har i morgen. Gud, jeg gruer meg!

-Bort i helga?

-Linda :)

10.04.2012 kl.20:22 i hverdag    0 søte små Permalenke

Home

Ja i dag begynte skolen. Det var jo veldig "artig". Gleder meg til vi har sommerferie. Da skal jeg og familien rundt omkring. Vi skal f.eks til Trondheim og Evenes. Gleder meg, så har jeg også begynt å spare penger :) Ser på the simpsons og spiser en slags salat som heter wardorf salat eller noe sånt. Tenkte å legge ut bilder om hverdagene mine. Skal vurdere det en stund til og forresten så ligger jeg på en 7. plass :D Glad for det, men nå må jeg gjøre lekser.

-Har du gjort noe interesant i dag?

-Linda :)

10.04.2012 kl.15:01 i hverdag    0 søte små Permalenke

Inne dag

Hei! Vel i dag har jeg bare vært inne, mens det har vært fint vær ute... Faktisk så var jeg ute en gang, men det var en "nødssituasjon". Jeg trengte mat, så jeg dro til butikken og kjøpte horn :) Har egentlig gått og spist opp det som jeg har funnet i kjøleskapet eller i matskapet... Spiser egentlig opp alt vi har av mat. Sitter å tenker på hvorfor jeg egentlig ikke har gjort en dritt i dag. Er ganske enkelt lat. Kan ikke skrive mer nå, pc-en steker lårene mine. 

-Hva har dere gjort i dag?

-Linda :)

03.04.2012 kl.19:00 i hverdag    1 kommentar Permalenke

Påskeferie

Hei! Skulle bare blogge før vi drar på hytta :) Skal ta noe bilder, så neste innlegg som blir på søndag, skal jeg legge ut noen bilder og slikt. Vi må gå på ski ned til hytta og jeg er jo kjempe flink til å stå på ski! Kommer sikkert til å tryne hele veien ned. Glad det er påske ferie nå. Men etter den skal jeg ha to presentasjoner. En i rle og en i engelsk ford. I rle har jeg om de fem søylene og i engelsk ford. har vi valgfri og jeg valgte synyster gates, men jeg får ikke inn den forbanna youtube videon. Ses!

-Har dere påskeferie nå?

-Linda :)

30.03.2012 kl.15:30 i hverdag    0 søte små Permalenke

Legen i dag

Hei! I dag har jeg vært til legen, hun fant ut noe ;) Det skal jeg ikke si siden det er litt privat. Men det blir ikke noe hemavan tur på meg pga det :( Jeg som hadde så lyst til å stå på slalom. Men sånn er det. Og så har jeg og Isa trillet ball :) Hun er skikkelig flink til det. Jeg har også lekt med Dana, noe som er livsfarlig. Hun er bare 8mnd og svær! Hun er blanding av collie/border collie, så hun blir større. Da blir det hvertfall fart på sparken til Malin og meg. Men nå skal jeg skrive mer på kriminalnovellen. Ses!

-Hva har dere gjort i dag?

-Linda :)

27.03.2012 kl.21:22 i hverdag    0 søte små Permalenke

Fysioterapaut (?)

Hei! I dag har jeg vært til en fysioterapaut. Heldigvis var det en dame. Er ikke så glade i mannlige massaje folk. Men hun fant ut at bekkenet mitt var skjevt og noe med venstre skulder. Så på torsdag skal jeg og hun trene styrke. I gym timen. Og ikke nok med det samme dag skal jeg til legen pluss vi skal på slalom tur til hemavan i morgen. Så da kan jeg ikke være med til bestemor og få dataen :D Føler meg veeeldig bortskjemt nå... Håper pappa fikser den sånn at den blir litt raskere. 

-Linda :)

26.03.2012 kl.21:13 i hverdag    0 søte små Permalenke

Todays breakfast


Hjemmelaga daim is(egentlig is kake, men vi hadde ikke mandler til bunnen). 

-Linda :)

25.03.2012 kl.15:41 i hverdag    0 søte små Permalenke

Et smilende potetgull flak


Jeg lover dere jeg har IKKE redigert det!!!

-Hva syns du om det?

-Linda :)

20.03.2012 kl.14:44 i hverdag    0 søte små Permalenke

Yesterday

Hei! I går overnattet Malin til meg. Vi så den nye twilight filmen og cowboys & aliens. Så vi var trøtte når vi la oss, men så begynte jeg å synge for Malin :D Da ble vi våkne. Tror vi var litt overtrøtt, men det var verre fra fredag til lørdag. Da overnattet jeg til hun. Vi hadde latterkrampe halve natta!

Dette var sangen jeg syngte :D

-Hva syns du om sangen?

-Linda :)

Øve på søndag

Hei! På mandag skal vi ha prøve i rle. Håper det går bra. Jeg øver alltid dagen før vi skal ha prøve. Det har uheldigvis blitt en uvane. Jeg får det aldri inn i huet visst jeg øver noen dager før. Men nå skal jeg skrive notater. OG så skal jeg høre på a7x i mens. Kan legge ut favoritt sangen min av de. R.I.P foREVer <33. Ses!!

 

-Linda :)

-Hva syntes du om sangen?

10.03.2012 kl.13:46 i hverdag    0 søte små Permalenke

I dag...

Hei! I dag har jeg tenkt å vaske og rydde rommet mitt, ser som vanlig ikke ut her inne. Men først må jeg kanskje ordne meg. Var våken til 3 tiden i natt :) Men jeg er ikke trøtt, faktisk så er jeg full av energi og er lysvåken. Ble faktisk litt fint vær ute i dag, det har vært fint vær de to siste dagene. Men jeg har selvfølgelig vært inne og latet meg. Håper det blir fint vær i morgen også, for da har jeg tenkt meg ut! Kan ikke bare være inne i vinterferien. Ses!

-Linda :)

28.02.2012 kl.13:22 i hverdag    0 søte små Permalenke

Dagen i dag

Hei! Nettopp kommet inn etter spark tur  med Malin og Dana :) Ganske gøy og det går j****g fort! Tenkte å legge ut en video, men må bare spørre Malin først. I dag hadde vi noe kjempe godt til middag. Husker ikke helt hva det het... Men det var noe taco ting i en lasagne form. Jeg gleder meg sykt til neste torsdag! Da skal jeg til mosjøen. Kan hende jeg kjøper meg noe. Men tilbake til saken. Jeg skal til osteopaten Erik og han skal knekke meg opp :P Men det blir bare denne gangen :( Osteopater kan behandle bektrevs, migrene osv. Men det er en ulempe, vi må ta av oss overdelen ( bare genser og t-skjorte) Det var min dag :) ( og mere)

-Har du noen gang vært til en osteopat?

-Linda :)

16.02.2012 kl.18:32 i hverdag    0 søte små Permalenke

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits