film

Ronal: Barbaren

Hei ^^

Denne så jeg i går, og det var den mest groveste, artigste barne filmen jeg noen gang har sett :D 

Den er så artig at det er vanskelig å beskrive, men jeg skal prøve ;)

Dette er den scenen jeg husker mest: Ronal, Zandra, Elric og Alibert skal finne en bok. De må komme seg forbi noen vakter som står utenfor. Zandra foreslår at hun skal drepe de, men Ronal har usynlighets pulver. Han klarer nesten å dekke hele kroppen. En plass blir ikke dekt. Nemlig pungen :'D Så får bare se en svevende pung som finner boka og river ut arket han trenger. Når han skal ned slår han nesten seg fordervet. 

Husker ikke mye mer :P

 

Kuleste sangen! :P

HAR DU SETT DEN?

LINDA ^^

The Priest

Hei ^^

På fredag så jeg the priest :) Den var ganske bra. Husker ikke så mye av den... 

Før i verden var menneskene og vampyrene uvenner. Prestene hadde i oppgave å drepe dem. De gikk i en slags hule der vampyrene bodde, men det var en felle. Alle løp ut, men en ble hengende etter. Hovedpersonen prøvde å holde han igjen, men klarte det ikke. Han ble sugd blod av og holdt på å dø, men dronningen reddet han ved å gi litt blod fra seg selv. Og han ble en menneskevampyr. De drar ut til en gård, hvor broren, ungen - og kona hans bor. De dreper kona hans og skader broren. Når de har gjort dette åpner de en luke hvor de finner Lucy. De tar henne med til hvor de bor. Vampyrene gjør ingenting med henne. 

Og så husker jeg bare at slutten på filmen var litt nesten sånn at det kommer til å komme en 2'er :D

HAR DU SETT DEN?

LINDA ^^

18.11.2012 kl.13:53 i film    1 kommentar Permalenke

Abraham Lincoln: the vampire hunter

Filmen begynte med Abe som en liten unge. Han hogde ved og plutselig hører han skrik. Han snur seg og ser vennen sin blir slått med pisk. Abe tar øksa og løper mot mannen. Men han blir også slått. Faren ser dette og stopper det. På kvelden ser vi Barts(mannen som slo) komme inn i huset til Abe. Han sover ikke og får se når Barts suger blod fra moren. Jeg skvatt litt da vi fikk se fjeset. Så får vi se når han er voksen. Han sitter på en bar og drikker seg full. På siden av sitter Henrik. Han er en snill vampyr som banker opp Barts sammen med Abe. Husker ikke spesielt mer, men man skvetter jævlig mye og den var ganske overdreven. I en scene kaster Barts en hest på Abe. Syns det var teit. Om jeg skulle gitt karakter hadde det blitt 4+.

 

-Har du sett den?

-Linda ^^

04.11.2012 kl.16:46 i film    0 søte små Permalenke

Halloween(film)

Hei ^^

Filmen handlet om michael myers(?). En gutt som drepte stefaren, søstra og kjæresten hennes på halloween. Etterpå tok han lillesøstra og satte seg ned ute på fortauet. Moren kom hjem fra  "jobb" og spurte hva som hadde skjedd. Han svarte ikke og hun gikk inn og fant dem døde. Etter 11 mnd fikk vi se at han var på psykiatrisk sykehus. Moren besøkte han noen ganger. En gang når hun skulle hjem, fulgte mannen som behandlet han ut, og fikk ei dame inn dit for å passe på han. Hun begynte å hakke på han, så han tok en gaffel og drepte henne. Husker ikke så mye mer :P

 

-Har du sett den?

-Linda ^^

The green mile

Hei!

I går så jeg den grønne mil for 3 gang :) Like bra som alltid. Den er nok en av min favoritt filmer :)

Jeg tipper de fleste har sett den så jeg orker ikke å forklare den.

-Har du sett den?

-Linda :)

19.08.2012 kl.14:22 i film    0 søte små Permalenke

The hills run red

Hei!

I går så jeg en ganske så blodig film. Jeg hadde vel puta fremfor trynet hele filmen. Noen ganger holdt jeg på å spy! 

Filmen handler om en film som ble tatt av lerrete fordi den var så blodig. En film elsker og hans kjæreste pluss vennen hans og dattera til han som lagde filmen dro ut i skogen for å finne huset der den ble spilt inn. De fant huset etter hvert, men der ble Lalo(vennen) torturert. De satt en jern ribbkasse på magen hans. Dattera var med på det, så hun tok å strammet den sånn at innvollene kom sprettende ut. Faren hennes sa at det var ikke sånn man skulle torturere noen, så da kom sønnen hennes inn(babyface) og stakk han med en kniv(tror jeg). I rommet ved siden av sto Serina bundet fast(kjæresten) for babyface hadde nettopp voldtatt henne. Hun tenkte å stikke av, men hun kom tilbake for å redde kjæresten. Hun drepte da babyface og kjæresten ble satt inn i en kino for dattera skulle vise han filmen. Han ble gal av å se den. I slutten fikk vi se en gravid Serina som var bundet fast. Dattera kom inn og begynte å synge til ungen i magen, for han skulle bli den nye babyface.

 

-Har du sett den?

-Linda :)

Ghost ship!

Hei!

Som dere sikkert har fått med dere så såg jeg Ghost ship i går og jeg tenkte at jeg skal lage ett nytt innlegg om den :)

Jeg fikk ikke med meg begynnelsen så jeg kan ikke fortelle så mye om den. Det er en scene som klistret seg fast i huet og det er en scene hvor en dame blir drept av en sånn krok. Vi får da se åpningen på halsen, hun nærmest er som en fisk som nettopp er blitt fanget. Det var så heslig!

 

Syns filmen hadde ganske bra musikk :D Vet om en sang som heter Not falling av Mudvayne. 

-Har du sett den?

-Linda :)

 

11.08.2012 kl.13:04 i film    0 søte små Permalenke

Ghost ship!

Hellu!

Nå sitter jeg, mamma og pappa å ser på Ghost ship :) Jeg har ikke fått med meg så mye pga av at jeg har sett på PLL på pcn, men det er likså godt for den ser ikke noe særlig artig ut. Får Anita som nattgjest i natt pga av at jeg lovte hun det. Hun skulle hente is til meg :D Får se om jeg hopper til køys snart.

Natta!

-Har du sett den?

-Linda :)

11.08.2012 kl.00:44 i film    0 søte små Permalenke

X-men origins:wolverine

Hei!

I går kveld satt jeg og Anita og så en film. X-men origins:wolverine. Den var kjempe bra. Håper det er en 2'er. Har ikke sett denne før. Jeg har også planer om å se den nye spiderman filmen og the dark knight rises :D 

Har nettopp våknet så har ikke mye annet å si...

-Har du sett den?

-Linda :)

23.07.2012 kl.12:49 i film    0 søte små Permalenke

SKRIK

Hei! I går så jeg Skrik. Den var kjempe bra! Så da ble det to skrekk filmer på en kveld. Jeg har sett begynnelsen av 3'ern og den var bra. Da så hun jenta,mora si, og plutselig kommer han fyren opp med kniven. Fy faen jeg hylte da! Så skiftet jeg kanal :P

Men den videon kommer litt senere i dag. Jeg har ikke redigert noe, så dere kan sikkert høre de plagsomme folka på siden av meg. Det er litt dårlig filming også. Filma med mobilen. Pluss ungen hennes satt nesten på føttene mine.

Det var 1'ern jeg så.

-Har du sett den?

-Linda :)

30.06.2012 kl.11:58 i film    0 søte små Permalenke

Hide and seek

Hei! Nå har jeg nettopp sett hide and seek. Det er en amerikansk grøsser fra 2005. Robert de niro og Dakota Fanning har hovedrollene. I begynnelsen får vi se at   Emily(dakota) og moren leker i en park, og de har et fint liv. Plutselig våkner faren(robert) 2:06 om natten og leter etter mora. Han hører  dryppelyder og går inn  på badet, hvor han finner mora død i badekaret. Emily står i bakgrunnen og ser  på. Hun havner på et  sykehus. Men etter hvert så flytter de litt ut på landet. Emily får seg en "venn" som heter Charlie. Egentlig er det faren hennes. Han er syk i hodet og Emily vet at det er han som dreper folkene. Til slutt finner han det ut og da prøver han å drepe Emily. Han har allerede drept en politi mann og  dyttet Emilys lege ned i kjelleren. Hun kommer seg ut av kjelleren og politi mannens pistol. Legen klarer til slutt å drepe han. Emily leges inn på psykiatrisk sykehus og legen hennes blir "moren" hennes.

-Har du sett den?

-Linda :)

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits