Blogg

Tanker

Hei!

I dag har jeg tenkt å skrive om tankene som går gjennom hodet mitt om dagene. 

Jeg kan vel begynne med å si at skolen har vært veldig stressende i det siste, men jeg ble ferdig med de siste oppgavene i dag. Det å vite at man er ferdig med alt er en deilig følelse. I dag ble jeg ferdig med et dvd-cover til en skrekkfilm vi har laget og en lydhistorie. Vi har også hatt drømmeklassen del 2. Det var ikke så veldig interessant. Vi lagde noen regler og slikt. Et punkt var at man skulle ikke avbryte noen når de pratet, men den regelen fulgte ikke rektoren. Han avbrøt både meg og noen andre jenter når vi var midt i en setning. Syntes det var ganske frustrende. Jeg hater virkelig å bli avbrutt når jeg prater, dessuten hadde jeg en litt dårlig dag. Jeg hadde stilt vekkerklokken på halv seks i dag, men klarte ikke å komme meg opp før klokken var ti på halv sju, så jeg var ganske så trøtt. Jeg pendler forresten til skolen jeg går på. Kjører sånn ca 8 mil hver dag, men jeg skal kanskje flytte til søskenbarnet mitt etter jul slik at det blir lettere for meg både sosialt og det å komme seg opp om morgnen. 


Slik ble da coveret. Jeg har egentlig ikke lagt så veldig mye i det pga jeg er ikke så flink i Photoshop, men jeg prøvde mitt beste og fikk 4, som jeg er veldig fornøyd med. 

Ellers har jeg hatt litt problemer med kjæresten. Han har vært litt rar mot meg i det siste, men vi fikk ryddet opp i problemene våre etter hvert, og den 17 oktober i år var jeg ferdig på BUP. Det var en litt rar følelse. Depresjonen min ble så forbedret at jeg ikke hadde det som diagnose lenger. Det samme med angsten min, selv om jeg egentlig har mye angst om dagene, men noe av den er heldigvis borte. Hvertfall de sterkeste følelsene jeg hadde. 

Akkurat nå ligger jeg i senga til lillesøstra mi og hører på Muse. Hun holder på å flytte på klesskapet. Vet ikke helt hvorfor hun gjør det, hun er ganske rar og kan gjøre ting helt ut av det blå, men det er derfor jeg er glad i henne <3 

Kjenner at jeg gleder meg til helga. Da har venninna mi og broren min bursdag. Synes det er litt artig at de har bursdag på samme dag. Da er det jo faktisk lettere å huske på det, men det som er kjipt er at broren min er i Drammen nå og han kommer ikke hjem før den 19. Desember :( Grunnen til at han er der er fordi at han går folkehøgskole der. Og i Februar skal han til Berlin på filmfestival, men han har ikke så veldig lyst til å dra pga Slipknot kommer til Norge 10. Februar og da får han ikke sett dem live (selv om han så de live på Download Festival i fjor). Jeg får heldigvis muligheten til å se dem. Er ikke helt sikker på hvem jeg skal reise med enda. Blir garantert sammen med søskenbarna mine. 

Jeg elsker det nye albumet deres! <3 

På skolen holder vi også på med en kalender oppgave. Til nå har vi bare tatt bilder og skrevet ned dikt/quotes som vi vil at det skal stå under. Innleverings fristen er til før neste år siden vi begynte på skolen i August. 

Dette er noen av bildene jeg har i kalenderen min: 

Ja, dette var da tre av bildene jeg valgte til kalenderen min. 

Nå har jeg egentlig ikke noe mer å si. Ble ganske trøtt eller jeg har vært det i hele dag :P 

xoxo 

Linda 

13.11.2014 kl.21:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt kamera!

Hei ^.^

I forrige uke fikk jeg nytt kamera. Det er et canon eos 1100d. Til nå er jeg veldig fornøyd med det. Jeg har ikke lastet opp noen bilder på pc'n enda, men regner med at jeg kommer til å gjøre det i helga. I dag skal jeg prøve meg på bokeh-effekten. Så en video på youtube hvor en fyr forklarte hvordan funskjon man skulle ha og sånt, så nå skal jeg ned å finne julelysene c: 

 

Hvordan kamera har du? 

Linda ^w^

08.05.2014 kl.16:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Avenged Sevenfold øredobber!

Hei ^.^

Gjett hva jeg fant i går! Du gjettet riktig, Avenged Sevenfold øredobber! :D Meeeen jeg har ikke hull i ørene, men jeg skal uansett kjøpe meg et par. Jeg spurte også mamma om hun kunne bestille de til meg og så fikk hun penger etterpå og det gikk hun med på. Jeg fant også mye annet kult :) 

 Mitch Lucker memoriam t-skjorte

Of mice and men t-skjorte

Bring me the horizon t-skjorte

Slipknot t-skjorte

A7X t-skjorte

 

A7X øredobbene <3

Eventyr tid ørepropper

Alt dette skal jeg da bestille eller egentlig mamma, men hun bruker mine penger. 

Likte du noe?

Linda ^.^

26.12.2013 kl.17:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ønskeliste til jul

Statuett: Hodeskalle sølvfarget-15cm Veggplakett: Welcome to Hell Topp Kortermet: Satan Smiley -str L Damegenser: Sugar Skull Zip -str L

Fra dragenshule.no

    

Fra hottopic.com

Playstation 4 

Fra komplett.no

 

Fra kid.no

The Marshall Mathers LP 2 - Deluxe Edition (2CD) (Album) Politi Busemannen Death Note - Complete Serie...

Fra cdon.com 

Dette er bare noe av alt jeg øsnker meg :) Mamma er ikke så glad i stilen min, så tviler på at hun kjøper noe av dette til meg :P

Linda ^.^


02.12.2013 kl.19:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

Avenged Sevenfold Konsert!

Hei ^.^

Ja, i morgen skal jeg altså på konsert :) Vi reiser nedover med toget til Lillestrøm i natt, der blir vi hentet av en slektning som vi skal bo til. Jeg er så sykt gira nå! Alt jeg tenker på er at jeg skal få se favoritt bandet mitt live! Og dessuten får jeg også se to band til. Five finger death punch og Device :) De skal være oppvarmingsband for A7X. Tror nok jeg kommer til å gråte når jeg ser de komme ut på scenen. Jeg har selvfølgelig planer om å møte opp tidlig utfor Oslo spektrum så jeg får en bra plass :) 

Jeg skal ta med det lille kameraet mitt sånn at jeg får bilder å vise dere :) Håper på at jeg får gode bilder da! 

Skal du på konserten?

Linda ^.^

08.11.2013 kl.23:17 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bildeblogg :)

Hei ^.^

Jeg har tenkt lenge på å ha bildeblogg, og nå har jeg bestemt meg for at dennne bloggen skal bli bildeblogg :) Det skjer ikke så mye i livet mitt eller på plassen jeg bor på og jeg har masse bilder på pc'n min nå :) 

Forrige helg, tror jeg, var jeg på hyttetur og jeg tok noen bilder. Pluss jeg har mange gamle bilder også :) 

Linda ^.^

13.10.2013 kl.12:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mistet motivasjonen

Hei ^.^

Som du sikkert har merket så har jeg gått lei alt som har noe med blogging å gjøre. Jeg har problemer med å finne ting å blogge om og jeg har veldig lite å ta bilde av nå. Planen min er da å kutte ut bloggingen helt dette året og heller konsentrere meg om skolen. Er ikke så motivert for å gå på skolen heller, men siden dette er det siste året mitt så skal jeg prøve mitt beste. Til nå så har det ikke gått så bra. Vi har hatt en prøve. En nynorsk prøve... Hater nynorsk og jeg klarte meg ikke så bra på den. Ellers har jeg kommet forsent til timen og "skulka" noen av gym timene. Men jeg SKAL skjærpe meg. Jeg har nemlig tenkt å gå medier og kommunikasjon :) Siden 98'erne er en stor gruppe har snittet blitt høyere og jeg satser hvertfall på 5 i snitt. Og visst jeg ikke kommer inn der så har jeg tenkt å gå helse-og oppvektsfag eller studiespesialisering. Når jeg er ferdig med videregående så har jeg tenkt å ta meg et friår. 

Så dette året skal jeg ta meg fri fra blogginga :) Kan hende det kommer et innlegg visst jeg har noen bilder eller det har skjedd noe som jeg vil fortelle. 

Linda ^.^

85 days left

Det er bare 85 dager igjen til jeg skal på konsert :) Den 9.november kommer nemlig Avenged Sevenfold til Norge! Jeg klarer nesten ikke å vente :P Har så lyst at det skal skje nå. Jeg får også se Device og kanskje Five finger death punch :D Så det blir en perfekt kveld for meg.

Jeg har ståplass og håper på at jeg får bra sikt mot scenen. Skal ta med kameraet selv om det står at det er forbudt. Må jo ha litt minner :) Har også veldig lyst til å møte dem, men jeg har ikke funnet noe som tyder på at man kan det. Har søkt på alt mulig. Men jeg gleder meg uansett til å se dem live :)

 

Dette er den nye sangen deres :) Personlig så synes jeg den høres litt ut som en iron maiden rip off... Og de har laget bedre sanger, men jeg liker sangen :) 

Skal du på konserten?

Hva synes du om sangen? 

Linda ^.^

16.08.2013 kl.17:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

My nails :P

Prøvde meg på jack skellington fra a nightmare before christmas :D Tok hvit først pga jeg ikke orket å bruke den svarte :P Nesen hans ble feil, men det bryr jeg meg ikke om :)

Hva syns du?

Linda ^.^

24.07.2013 kl.19:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bilder fra Green Day konserten :D

 haha :D

 dårlig bilde :P

Har flere, men jeg orker ikke å laste opp pga det tar så jævlig lang tid :)

Liker du Green Day?

Var du på konserten?

Linda ^.^

Green day og Avenged sevenfold

Hei ^.^

På konfirmasjonsdagen min fikk jeg billett til A7x konserten :D Jeg husker at jeg måpte først og så fikk jeg ikke til å si noe :P Husker ikke helt da Malin ringte og inviterte meg med Green Day konserten :) Jeg sa selvfølgelig ja! Så da blir det a7x 9.november og green day 30.juni ;) Jeg skal prøve å mase til meg to dagspass til hove :D Ett til volbeat og ett til bullet :)

Skal du på noen av disse konsertene?

Linda ^.^

04.06.2013 kl.18:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Pause :)

Hei ^.^

Tar meg sommerferie fra bloggen :)

Linda ^.^

23.05.2013 kl.20:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

The Crow

Hei ^.^

I dag har jeg sett filmen The Crow ^^ Jeg synes den var ganske bra, men det som er dumt er at han som spilte Eric døde under innspillinga. Han var faktisk sønnen til Bruce Lee :P

Ellers i dag har jeg ikke gjort noe. Dro hjem fra skolen pga magesmerter. Spydde nesten, men det gikk bra. Får håpe jeg blir bedre til i morgen. Da skal vi ha musikk tentamen... Jeg er ikke helt ferdig enda. Ble ferdig på skolen, men det ble ikke lagret -.- ' Men nå skal jeg gjøre den ferdig :)

Ses!

Har du sett den?

Linda ^.^

14.05.2013 kl.17:42 i Blogg    0 søte små Permalenke

Innkjøp! ^w^

Hei ^.^

Nå kommer bildene av innkjøpene og andre innkjøp som jeg skulle ha vist for lenge siden :P

Trondheim:


Ballerina skoene er kjøpt på dinsko og kostet bare 99 kr :) Hårstrekk og Britney spears parfymen er kjøpt på Lindex husker ikke hva det kostet. Negle toolsene + negle klistremerkene er kjøpt på H&M kostet 69 kr til sammen. Neglelakken er kjøpt på Kicks og kostet 129 kr :) Kjøpte også headset til Anita for 300 kr + at jeg kjøpte milkshake på jordbær pikene  <3 Og litt andre småting som is, potetgull og redbull :)

Bestilt fra sportmann:


Svart joggebukse og t-skjorte. Skulle egentlig vært en genser og, men den er til vask :)


Dc skate sko og veske :)

Bestilt fra H&M:

Svart kjole som kanskje kostet 149...


Hodeskalle ring ^^ 

Jeg angret litt på at jeg ikke kjøpte to negleklistremerker og sånn ting for å lime på neglene :) Jeg elsker å fixe negler på både folk og meg selv :P Men bildet av neglene kommer sikkert senere. Nå skal jeg fortsette på presentasjonen. Har bare kommet til side 8! Og vi har musikk tentamen på onsdag... Får håpe jeg klarer det til da :)

Likte du noe?

Linda ^.^

11.05.2013 kl.16:28 i Blogg    0 søte små Permalenke

Trondheim!

Hei ^.^

I går kom vi hjem fra Trondheim :) Vi ankom togstasjonen ca 04:30. Da jeg kom hjem, så la jeg meg med en gang. Jeg sov noen minutter på toget. For å holde meg våken spilte jeg contract killer: zombies. Folk rundt meg sov som steiner :P 

Uansett, på mandag var vi først på egon, i tårnet, og spiste :) Så dro vi på teater. Det var litt artig innimellom. Jeg har glemt hva vi gjorde på tirsdag... Men på onsdag var vi på fotballkamp og shoppet :) Innkjøps innlegg kommer snart vil jeg tro.

Vi har snart musikk tentamen + jeg skal i bursdag til søskenbarnet mitt, så det blir litt travelt, men jeg skal få det til ;)

Linda ^.^

 

10.05.2013 kl.15:59 i Blogg    0 søte små Permalenke

Stem på A7X! :D

Hei ^.^

Kan du være så snill å stemme på Avenged sevenfold? Akkurat nå er det Device(<3) som ligger øverst :) Device er et nytt band som vokalisten i Disturbed har opprettet. Device synger faktisk en sang sammen med Matthew(m.shadows) sangen heter Haze ;) 

Stem HER

My boys! <3

Linda ^.^

05.05.2013 kl.18:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Pakke, pakke! ^^

Hei ^.^

Nå har jeg begynt å pakke litt forskjellige ting ned i kofferten min :) Gleder meg kjempe masse til vi skal dit, og ikke minst hvordan det ser ut på leilighets hotellet :) Håper jeg får dele rom med Tea eller Malin(LINK) Har fått mamma til å vaske litt klær som jeg skal ha med. Jeg må virkelig lære meg hvordan man vasker klær... Det var meningen mamma skulle vise meg hvordan, men det skjedde aldri... 

Kjedet meg litt i sted, så jeg begynte å lakke neglene :) Har lagd dødningshode på to av neglene. Skulle jo ha på alle, men det ble tomt for svart neglelakk. Må kjøpe en når vi er i Trondheim :) Skal prøve å lage hjerte på to av de andre og en som skal være hvit eller hvit med blå striper :) Bilder av neglene kommer sikkert etter at jeg har vært i Trondheim.

Uansett, dette var bare en liten update. Ha en fortsatt fin lørdag! ;)

Linda ^.^

På mandag skjer det!

Hei ^.^

På mandag drar klassen til Trondheim :) Gleder meg kjempe mye! Kommer selvfølgelig til å ta med kameraet og ipaden. Det var gratis nett der, så kommer garantert til å blogge litt :) Vi skal være der i tre dager og vi kommer hjem på torsdagsmorgen( drit tidlig )

Skal blogge hver dag slik at jeg ikke glemmer hva vi har gjort, for vi kommer hjem 04:25 på torsdagen. Og så får vi fri torsdag og fredag + helga :D Det blir godt med langhelg.

Linda ^.^

03.05.2013 kl.15:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hva heter de?

Hei ^.^

Dette er til de som elsker MCR :) Jeg lurer bare på hva de 10 nye platene deres heter. Vet liksom navnet på samlingen av platene. Det tror jeg var Conventional weapons eller noe sånt, men det jeg lurer på er hva heter hver plate? Heter de number one og sånn. Mener jeg har sett det. 

Grunnen til at jeg vil vite det er fordi jeg skal brenne alle ti ^^ Orker ikke å kjøpe dem. Skal også brenne de gamle cd'ene deres ;) Syns det er så trist at de skal slutte...

Vet du hva platene heter?

Linda ^.^

30.04.2013 kl.20:11 i Blogg    0 søte små Permalenke

Right now ^w^

Hei ^.^

Sitter nå og hører på Metallica ^^ Kjeder meg, så jeg fant ut at jeg hadde noen småting å fortelle dere :P 

Jeg har da tenkt å ha 10 day photo challenge, meeen så kom jeg på at klassen skulle til Falstad. Der blir vi da til 8 mai( drar 6 mai). Gleder meg veldig! Jeg skulle liksom ordne kort til da, men det skjedde liksom aldri... Så blir uten kort på denne turen. 

Klassen skal også til Oslo. Det er konfirmasjonstur :) Kan ikke si at jeg gleder meg noe spesiellt til den da... Vi skal dra sammen med folk fra Hattfjelldalen og besøke en rusklinikk... Hvorfor? Nei, jeg aner ikke. Har ikke lyst til å besøke et hus fullt av junkies. Men får håpe det blir en bra tur :)

15. mai har vi musikk eksamen, siden vi ikke får musikk neste år :D Jeg skal ha en presentasjon om Slipknot <3 Har kommet ganske godt i gang, men må arbeide litt hjemme. Jeg er sånn at jeg elsker å lage presentasjoner. Syns det er så artig, men jeg kan ikke gjøre alt hjemme, da har jeg ingenting å gjøre på skolen :)

19. mai har vi overhøring i kirka... Heldigvis skal vi bare lese en tekst :) Hadde det vært sånn spørsmåls ting, hadde jeg ikke blitt konfirmert. Interesserer meg ikke for kristendommen i det hele tatt! Har tenkt å melde meg ut av kirke tingen når jeg blir voksen. Bryr meg ikke om jeg ikke kan gifte meg i kirka. Har nemlig ikke lyst til det.

2. juni blir jeg og alle de andre i klassen min konfirmert :D Gleder meg så sykt til det! Men jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe... Får jeg ikke ipod til bursdagen eller telefon, så skal jeg kjøpe det eller kanskje pc :) Ikke mac, men acer eller asus. Jeg har også lyst på polaroid kamera og jeg har funnet en butikk som selger det! :D Vil også ha masse band t-skjorter eller hettegensere. 

Men nå skal jeg se om jeg finner noe å spise :)

Linda ^.^

29.04.2013 kl.20:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Barndåp ^^

Hei ^.^ 

For ca en time siden kom jeg hjem fra barndåp til ungen til søskenbarnet mitt :) Jeg har tatt mange bilder. Siden jeg satt og kjeda meg en stund, ble det masse bilder av bordpynten :P Men Anita fikk meg ut etterhvert, så jeg har to bilder av naturen og ;)

 

De andre bildene kommer senere. Skal se om jeg får tid i morgen ;)

Linda ^.^

 

28.04.2013 kl.19:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

At school

Hei ^.^

Sitter nå og blogger i engelsk ford. timen :) Vi fikk dra på pc'n etter å ha gjort noen oppgaver.

I går kveld var jeg ute og tok bilder :) Skal laste de inn på datan i dag, så de kommer sikkert i kveld eller snart. Tror jeg skal gjøre det etter at jeg kommer hjem fra skolen sånn at jeg kan poste de så snart som mulig. Ble ganske fornøyd med dem. 

musicnodes
Device: Out Of Line (feat. Serj Tankian


Har blitt hekta på denne :) Nytt band også. Han som er vokalist i Disturbed synger også i dette bandet. Device har også en sang med M.Shadows, husker ikke helt hva den het...

Hørt om Device før?

Linda ^.^

 

25.04.2013 kl.12:39 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bilder?

Hei ^.^

Sitter å vurderer om jeg skal ut å ta noen bilder. Har tatt to bilder med kameraet til nå, og det er av Dana og et som ligner på et macrobilde. Kameraet sa at det var macroeffekt, men det så ikke sånn ut, men ble litt fornøyd med det uansett. Kan jo redigere det.

Men tilbake til overskriften. I sted regnet det og da hadde jeg ikke lyst til å gå ut for å ta bilder, men nå ser det ut som om at det er opphold. Kanskje kommer jeg til å løpe en tur opp i skogen allikevel, men da må jeg være rask. Været er ganske rart nå. Først regner det, så er det opphold og så regner det igjen... 

Fikk også pakken med klærne og skoene <3 Kommer sikkert til å ta bilde med ipaden, for og så poste det fra den ;) Men må dra nå. Skal jo opp i skogen... :D

Linda ^.^

23.04.2013 kl.19:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt kamera! ^^

Hei ^^

Jeg har fått meg nytt kamera nå :) Det var egentlig bursdags gave, men fikk det nå :P Så da blir det bedre bilder på bloggen, og jeg har tenkt å starte en fotoblogg etter hvert som jeg blir bedre til å bruke kameraet ;) Kommer fortsatt til å ha denne bloggen da!

Kamera er av typen Panasonic lumix dmc-tz30 tror jeg det var. Egentlig så skulle det følge med minnekort og veske, men det var ikke med... Så siden pappa er i Narvik på møte, så kjøper han det til meg ^^ Så på søndagen eller mandag skal jeg begynne å bruke det. 

Mamma har også bestilt en dunge med klær til meg :D Nå hører jeg sikkert ut som verdens mest bortskjemte dritt unge, men jeg har ikke mast eller noe. Jeg bare får ting... Mamma bestiller disse klærne fordi jeg skal mye bort, og jeg trenger mesteparten av disse. Spesielt skoene. Fikk foresten et skikkelig kult skopar for lenge siden, men jeg orket ikke å ta bilde med telefonen. Så om ikke lenge kommer det "pakke i posten" innlegg ;) 

 

Slik ser det da ut :) Har det i hvitt. Det er ganske greit å bruke, så når jeg lærer mer om det, så starter jeg en fotoblogg :D 

Hvilket kamera har du?

Linda ^.^

19.04.2013 kl.16:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Perfect! -.-

Hei ^.^

Ja, jeg fant nettopp ut av at vi har norsk tentamen på bursdagen min(28 mai). Vi kommer også hjem fra konfirmasjonstur 27 mai... Er ikke så gira å ha norsk tentamen på bursdagen min... Det er sånn typisk Linda flaks! Men fikk også vite at mamma har bestilt gave til meg! :D Håper det er det råkule kameraet vi så på for ikke lenge siden. Husker ikke hva det het, men vet det var av merket panasonic elns. 

Uansett, i dag fikk vi tilbake geografi prøven og jeg fikk 6! :D Ble ganske fornøyd med den, siden jeg følte at den gikk kjempe dårlig. Så har vi selvfølgelig matte prøve på fredag. Den går garantert rett i dass! Matte er ikke mitt sterkeste fag... Men det vi holder på med nå er ganske lett. Vi har om koordinat system og sånt. Håper på en 3'er eller 4'er, men tviler på at jeg får det.

Linda ^.^

15.04.2013 kl.15:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Her sitter jeg...

Hei ^.^

Ja, her sitter jeg og kjeder dritten ut av meg... Har heller ikke så mye å blogge om, så derfor har det ikke kommet innlegg de siste dagene :) Har også tenkt å fokusere på skolen, siden vi skal levere inn bokanmeldelse om ikke lenge og jeg er ikke en gang ferdig med bøkene... Pluss at klasen min skal veldig mye bort + konfirmasjon planlegging.

I går var vi og grillet ute i "ødemarka". Det er jo der vi har hytte, men vi var liksom der å grilla sammen med tanta og onkelen min. Jeg trilte(?) en tur med søskenbarnet mitt. Hun er så søt! 

Hvis du vil vite hva jeg gjør nå, så hører jeg på musikk. Har tenkt å spille litt etter dette innlegget :) Eller se på litt anime :) Eller kanskje spise litt potetgull... 

Hva har du gjort i helga?

Linda ^.^

14.04.2013 kl.21:28 i Blogg    0 søte små Permalenke

Muffins ^^

Hei ^^

Nå holder jeg på å lage muffins ^w^ Elsker å lage muffins!
Sorry for dårlig bilde, men tok det med ipaden ^^

Linda ^^

Hekta på anime ^^

Hei ^.^

Ja, nå har jeg blitt hekta på det også... Vil ikke si at det er negativt, for det er noe av det beste som fins ^^ Jeg har begynt å se på noe som heter " Another". Det er faktisk en type form for skrekk. Syns det er veldig bra og anbefaler det! Meeen, grunnen til at jeg skrev dette er fordi den siden jeg ser det på nå vil ikke vise meg de siste episodene >.< Og derfor lurer jeg på om du vet om en annen side enn 1channel.ch, og det må være gratis! Håper på raskest mulig svar fra en av dere lesere!

Linda ^.^

Da er ferien over :(

Hei ^.^

Vel, i morgen begynner vi på skolen igjen. Har sett at noen faktisk begynte i dag, men vi begynner da i morgen. Vet ikke helt hvorfor, kan hende jeg husker feil, men jeg tror læreren vår sa at de skulle ha planleggings dag eller noe sånt. Har ikke lyst til å begynne i morgen, vi kunne heller ha fått to uker med ferie :D Jeg trenger å venne meg til tiden om dagene. Siden vi har stilt klokka en time frem, så går dagene så fort. I dag skulle jeg til Malin, men pappa orket ikke kjøre meg -.- Jeg hadde også tenkt å rydde rommet, men skulle en liten tur pa datan og plutselig er klokka 10... 

Uansett, nå skal jeg høre ferdig en sang, så skal jeg rydde rommet og ta maske :) Huden min er full av kviser selv om jeg har renset den hver dag og smurt(?) sånn kvise dreper krem på :P

Begynte du på skolen i dag?

Linda ^.^

02.04.2013 kl.22:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

I dag :)

Hei ^.^

Vel, i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Fikk en telefon fra Malin i dag, hun lurte på om jeg hadde lyst til å komme dit og jeg svarte ja, for jeg har nemlig ikke noe annet å gjøre i dag. Jeg gikk også et lite ærend for farmor :) Men nå skal først steke meg grandis og så skal pappa kjøre meg bortover til Laksforsen :)

Linda ^.^
Ps: meg og Anita som hadde sukkerkick på hytta ;D

02.04.2013 kl.15:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Påske bilder :) + dagen i går

 

 haha ^^ Anita ville ikke få snø i ansiktet :P

 

 Jeg måtte bare ta "bort" ansiktet mitt, fordi jeg hylte...

 

 Ville ike redigere dette. Syns det ble så fint ;D

 

Jeg kunne dessverre ikke gjøre dette i går pga at vi dro på besøk til farmor :) Og gikk tur med hundene. Jeg så også "Sinister" i går ^^ Syns den var bra, men blir du lett skremt og er mørkeredd, burde du ikke se den. Jeg hadde puta fremfor nesten hele tiden siden det skjedde noe hele tiden :) Jeg fikk også inspirasjon til å skrive videre på noe som jeg har begynt på, men ikke klart å fullføre pga inspirasjons mangel :)

Hva syns du om bildene?

Har du sett "Sinister"?

Linda ^.^

 

Ny header :)

Hei ^.^

Som dere ser har jeg fixa meg ny header :D Kjedet meg sånn, så jeg fant ut at jeg kunne lage en ny header. Det ble også lysere bakgrunn^^ Syns det var stygt med mørk grå bakgrunn og svart header med blått på... Men nå har jeg ordnet ny :)

HVA SYNS DU?

LINDA ^.^

Påskeaften :)

Hei ^.^

Tror det er i dag det er påskeaften :P Fikk uansett egget i dag :) Egentlig så våknet jeg i natt og da jeg så egget lå på skrivepulten min, måtte jeg bare smake :3 

Men jeg kunne ikke ta så mange bilder da vi var på hytta... Tok tre, men selvfølgelig så gikk mobilen tom for strøm -.-' Det var fint vær fra lørdag til tirsdag, så ble det stygt vær på onsdag. Heldigvis ble det fint på torsdag. Da skulle vi nemlig grille :) Jeg ville egentlig bare bli ferdig med det fortest mulig, for jeg hadde ikke dusjet på noen dager og jeg ble nesten gal av å gå skitten så lenge. Pluss ipaden gikk tom for strøm. Heldigvis fikk jeg laddet den oppe til tanta og onkelen min ^^ Anita laddet den også der, men hun lå hele kvelden og spilla, så hennes var tom for strøm neste dag :P Min var ikke tom for strøm, så jeg fikk spilla litt Contract killer. zombies :) Jeg anbefaler det spillet! 

På hytta akte jeg og Anita hver dag untatt onsdag :) Så om kvelden gikk jeg å la meg i ni tiden! Og gjett når jeg sto opp. Ganske tidlig skal jeg si dere! Samme skjedde i dag... Uansett, jeg og Anita hadde det ganske artig :P Jeg gikk også tur med Pippi og Isa en dag, for Anita dro på ski med Dana, og gjett hva jeg møtte på :D En som gikk Norge rundt! Syns det var litt artig :)

Nå har jeg ikke mer å si om påska mi :)

HVA HAR DU GJORT?

LINDA ^.^

PS: bildene kommer garantert i morgen ;)

30.03.2013 kl.09:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

My Chemical Romance har blitt oppløst!

Hei ^.^

Leste dette på en annen blogg og jeg måtte bare forte meg inn på siden deres for å se om det var ekte, og uheldigvis så var det ekte. Har enda ikke fått det opp for meg. Har lest meldingen om og om igjen. Jeg har vært fan av de ganske lenge og de har fantastiske sanger. Håper det blir en avslutnings tour på dem og da får de lov til å komme hit til Norge. Det må de! 

Jeg forstår meg på hvorfor Gerard ikke vil mer. Han som har et barn, men jeg vet ikke med de andre. Alt jeg kunne om de før har blitt glemt... Men hadde de byttet sanger, så har jeg ikke hørt på dem uansett. 

LINK til siden deres :)

 

De har også kommet med 5 nye plater(som jeg har fått med meg) og jeg fant det først ut for noen dager siden. Må spørre mamma om jeg kan få de :D 

HVA ER DIN MENING OM DETTE?

LINDA ^.^

23.03.2013 kl.15:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hytta :'(

Hei ^.^

Det ble visst hytta i dag... Jeg har ikke lyst til å være med pga at vi skal være der til torsdag! Det er alt for lenge for meg. Jeg må nemlig ha strøm for å spille på ipaden. Den går så fort tom for strøm. Har alerede prøvd å stille ned lyset på den... Pluss at det ikke er internett der -.-' Jeg orker ikke å gå opp til tanta mi og sitte der for å spille :P Det hadde blitt rart. 

Uansett, jeg vil heller dra dit når pappa skal. Han kommer på onsdag eller torsdag og blir jeg med i dag, så er jeg der HELE påsken. For jeg regner med at han vil være der(hvis han ikke har arbeid) en stund. Så jeg skal prate litt med mamma. Hun blir sikkert jævlig sur :P

LINDA ^.^

23.03.2013 kl.12:01 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hjemme fra tur ;)

Hei ^.^

I dag har jeg og Malin vært på tur til Storholten :) Jeg tok ingen bilder, men Malin tok mange bilder :) Vet ikke om hun legger de ut i dag, men her er LINK til bloggen hennes :) Vi hadde også med Dana. Hun løp løs og var helt i hundre, mens jeg og Malin strevde med å komme oss opp. Det er nemlig VELDIG bratt opp dit. Heldigvis var det elgspor der som vi kunne gå i. Det var også masse elgdritt der og Dana måtte selvfølgelig smake på det -.-' Hun spiser alt av bæsj hun kommer over. Skikkelig ekkelt...

Har uansett ikke gjort noe artig de siste dagene. Hadde matteprøve i dag og musikk framlegg. Begge gikk bra for meg :) Håper på en 3'er på matten, men vil ha bedre i musikk. Tror jeg har 5 i det faget :) Er ikke så vanskelig å få god karakter i det faget :) Skal også kanskje på hytta i morgen. Hørte mamma prate om det... Har ikke noe særlig lyst til det... Men må ta noen bilder i påsken :)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^.^

22.03.2013 kl.18:26 i Blogg    0 søte små Permalenke

Pause :)

Hei ^.^

Jeg kommer til å ta en kjempe lang pause, vet ikke helt når jeg begynner å blogge igjen... Kanskje etter påske, for da har jeg kanskje masse bilder å vise dere :)

LINDA ^.^

Tips? :)

Hei ^.^

Jeg lurer på om dere lesere har tips til hva jeg kan blogge om? :) Har liksom ingenting å blogge om lenger... :( Syns det er veldig dumt, for da blir det minimalt med blogging på meg. Jeg liker jo å blogge når jeg får bloggelyst, men i det siste har blogginga sklidd litt bort. Kanskje fordi jeg spiller litt for mye... 

Uansett, kom med masse forslag. Jeg er åpent for alt av forslag! :D

TIPS?

LINDA ^.^

18.03.2013 kl.19:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

De siste dagene :)

Hei ^.^
De siste dagene har jeg egentlig ikke gjort så mye, men på onsdag var jeg på skolen og hjalp til å lage mat til fiske- og jegerforbundet. Vi lagde brownies til oss selv og så fant vi is. Læreren vår hadde lagd krem, så vi spiste til vi ble helt kvalme. Etter ei stund på skolen ble vi leie. Vi trodde de skulle spise maten klokka seks, men de skulle spise klokka åtte. Heldigvis fikk jeg gå litt tidligere :)

Day ni kommer snart og denne gangen mener jeg det! Jeg har gått og tenkt på at jeg må snart skrive det, så Day ti kommer i morgen. Da skal jeg også ut og ta bilder :)

Linda ^.^

15.03.2013 kl.14:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Oi sann! :)

Hei ^.^

Sorry for at jeg ikke har blogget. Jeg har overnattet til Malin fra fredag til lørdag :) Og jeg glemte å si i fra, så day 9 kommer snart og Day 10 kommer i morgen :) Etter at jeg har tatt dem tror jeg at jeg trenger en pause eller at jeg blogger når det "skjer" noe.

Linda ^.^

10.03.2013 kl.12:17 i Blogg    0 søte små Permalenke

Min helg :)

Hei ^.^

Fra fredag til lørdag overnattet jeg til Malin :) Der lagde vi pizza og så filmen hide and seek :) Da vi våknet i går spiste vi litt rester fra pizzaen vi lagde, og så dro vi på butikken for å kjøpe inn til smoothie. Da vi kom hjem lagde vi smoothien og den ble kjempe god! Tror vi hadde skogsbær youghert(?), jordbær, appelsin jucie, is og skogsbær oppi :)

Fra lørdag til i dag sov hun til meg og når hun ringer skal vi se prison break :) Men nå må jeg ta meg en dusj.

 

 Ny favoritt sangen :D

HVA HAR DU GJORT I HELGA?

LINDA ^.^

Migrene :(

Hei ^.^
I dag har jeg vært hjemme fra skolen pga migrene :( Har også sykt vondt i skulderparitet og nakken. Mamma tror jeg har betennelse.
Uansett, i morgen må jeg på skolen. Vi har nemlig prøve i rle på fredag. Vi skal ha prøve om kristendommen -.-' Siden jeg ikke er troende så blir det vanskelig for meg å lese. Men nå må jeg sove litt :)
Ps: the walking dead går på mandager 21:55 på foxcrime;) reprise går på søndager
Linda ^.^

27.02.2013 kl.14:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

10 Days Challenge :)

Hei ^.^

Nå har jeg tenkt å ha 10 days challenge og denne gangen skal jeg fullføre! :D

1: Favoritt sangene mine

2: Favoritt spill

3: Yndlings butikk(klær)

4: 5 ting om meg selv

5: 3 ting som irriterer meg

6: Fun facts 

7: Hvorfor startet jeg bloggen?

8: Bok anmeldelse( jeg vet hvem du er)

9: Hva har jeg i sminkepungen?

10: Dagen i bilder

Nå skal jeg finne litt mat og så dra til Malin for å se Prison Break :)

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

LINDA ^.^

 

Min vinterferie :)

Hei ^.^

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, føles hvertfall sånn :) Vi har vært på hytta nesten hele vinterferien :) Husker ikke helt hva vi gjorde de første dagene, men husker selvfølgelig hva vi gjorde de siste dagene ;)

Jeg og Anita har aket og spilt kort :) Jeg filmet faktisk et par videoer og jeg må bare se på de før jeg bestemmer hvilken jeg skal legge ut. Kanskje jeg skal legge ut alle? Det kan dere få bestemme. 

Vi kom hjem i dag og jeg hoppet rett i dusjen :P Før vi dro laget jeg og Anita et hopp. Jeg fikk latterkrampe når jeg fura over det. Det ble nemlig halvveis ødelagt, men hva kan man forvente når en fjortis på 60 kilo durer over et hopp med et rompebrett? Det gikk bedre med Anita hun fløy høyt opp til værs. Jeg fikk enda mer latterkrampe når jeg så ansikts uttrykket hennes. Tror hun ble litt fornærmet da jeg ikke klarte å forklare hvorfor jeg lo :P Dana og Pippi var ute sammen med oss. Pippi løp bak oss og bjeffet, mens Dana løp fremfor og klappet tenner. Hun ville at vi skulle kaste snø til hun. Hun elsker at vi lager en snøball og kaster den i lufta slik at hun kan hoppe opp og ta den :)

 

Har også blitt veeeldig hekta på denne sangen :) 

HAR DERE FÅTT VINTERFERIE?

LINDA ^.^

Pause :)

Hei ^.^

Glemte å si det, men jeg har vært på hytta i helga :) Gjorde ingenting der :P Men jeg må ha en liten pause fra blogginga... Er litt lei for tiden og jeg trenger også pause fra folk.

Uansett, ha en fin dag videre! ;)

LINDA ^.^

18.02.2013 kl.15:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hjemme fra tur :)

Hei ^.^

Kom nettopp inn døra :) Jeg og Joakim måtte gå tur med hundene, men Isa hadde ikke lyst, så det ble bare Dana og Pippi. Jeg tok Dana med på en sparktur og hun hadde VELDIG mye energi som skulle ut! Da jeg festet hun til sparken og var på tur ut av innkjørsla vår, falt jeg nesten av og jeg tror jeg ropte helvete :P Så peiset hun på bortover bilveien. Heldigvis var det ingen bilder der og derfor gira jeg henne skikkelig opp. Da vi nådde klubbhuset stoppet vi slik at hun fikk roe seg ned :) Hun var veldig klar etter å ha peiset på og jeg hørtes sikkert ut som en idiot. Jeg ropte" Kom igjænn!" opptil flere ganger. Dana ser ikke særlig klar/trøtt ut akkurat nå, men hun kommer sikkert til å sove godt i natt!

Verdens beste! <3

LINDA ^.^

14.02.2013 kl.21:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Min dag :)

Hei ^.^

I dag har jeg vært på skolen(selvfølgelig) og i siste time(bading) skulle Malin ha livredding med meg, men plutselig oppdaget svømmelæreren utslettet på armen min. Før jeg badet var det sånn rosa-aktig, men da var det kjempe rødt og det klødde veldig. Så jeg ble sendt i dusjen for å vaske det med såpe under kaldt vann( som om det skulle virke...) og da jeg kom tilbake fikk jeg beskjed om at jeg bare skulle holde meg unna bassenget de siste minuttene. 

Da jeg kom hjem så vasket jeg håret(glemte sjampo til badinga) og hadde en liten "spa"time :) Noe som var veldig forfriskende, men både Anita og Joakim plaget meg med at de skulle på badet, så "spa"timen ble ikke så veldig lang... Ellers så har jeg ikke gjort så mye. Skal se sesong premieren på csi: ny og etterpå det så blir det big bang theory :) Elsker det programmet! 

Har ikke noe mer å si nå, så ha en fin kveld videre! 

 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^.^

13.02.2013 kl.20:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

9.Februar!

Hei ^.^

Glemte å si det da, så jeg sier det nå :)

Gratulerer med dagen til Jimmy "the rev" sullivan <3 Hadde han levd i dag hadde han blitt 32 år... 

 

Savner den syke tromminga di! :'(

LINDA ^.^

God morgen :)Nå ligger jeg i senga til bestemor :) Har ikke noe særlig lyst til å stå opp... Men jeg begynner å bli ganske så sulten, så derfor må jeg opp snart. Innlegget med tingene jeg fikk av bestemor kommer snart ;) Linda ^.^

Dagen i dag :)

Hei ^.^
I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Skulle egentlig ut for å ta bilder, men det er kaldere her enn det er på Trofors, så jeg har ikke lyst til å gå ut. Jeg har fått noen ting av bestemor. Det kommer i eget innlegg kanskje etter dette.
Nå som bestemor er på arbeid så skal jeg og mamma lage morsdags kake til henne. For de som kanskje har glemt det så er det både valentines Day og morsdag i morgen. Jeg har også hørt at det er fastelavens, men det har jeg ikke hørt noe om...
Hva har du gjort i dag?
Linda ^.^

I HattfjelldalHei ^.^ Sitter nå i sofaen til bestemor :) Skal snart på butikken for å handle litt til i kveld og i morgen. Katten på bildet er bestemor sin. Han er verdens snilleste og han kan " prate " Men nå må jeg dra :) Linda ^.^

Newton- senteret!

Hei ^.^

I dag(og i går) var vi på newton-senteret :) I går var det gøy! Vi skulle lage ne bane og en bil. Vi skulle da bruke en melkkartong pluss mer til å bygge den bilen. Til å bygge banen brukte vi jernstenger og noe annet som jeg ikke husker hva var... For å si det sånn lærte jeg mer disse to dagene enn jeg har gjort i noen naturfag time. Det er jo heller ikke så rart når vi har en slik tilbakeståendes lærer i faget. Glad vi fortsatt ikke har han i matte og svømming... 

Uansett, sorry for at bildene ikke har kommet enda, men jeg har ikke hatt så mye tid. Har gjort halparten av leksene for uka og så har vi naturfagsprøve i morgen + musikk og historie på fredag, men jeg tror at jeg slipper unna begge, for jeg skal nemlig til hattfjelldalen i helga og om jeg får låne datan til bestemor, så blir det nok blogging ;)

Tror dette blir litt rart å skrive på bloggen, men jeg skal også til helsesøster i morgen og prate om noe som JEG synes er flaut. Mamma har ringt henne uten å spørre meg først, så atm er jeg ganske irritert på henne. Uansett, grunnen til at jeg skal dit er fordi jeg blir sengeliggende når jeg får det alle jenter får hver månde. Det kommer til å bli så jævlig kleint! Ja, ja er det gjort så er det gjort...

HAR DU VÆRT PÅ NEWTON-SENTERET?

LINDA ^.^

06.02.2013 kl.17:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Favoritt "sitater" ~ musikk

5FDP- Coming Down: " You keep feeding me with bullshit hoping i would break" Skjønner ikke hvorfor jeg liker den... LINK til sangen :)

SlipKnoT- Surfacing: " Fuck you all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!" LINK til sangen

A7X- Seize The Day: " Seize the day or die regretting the time you lost" LINK til sangen :)

A7X- So Far Away: " How do i live without the ones i love?" & " I have so much to say, but you're so far away" LINK til sangen :)

Har egentlig mange flere, men valgte å dele de jeg liker mest ^^, 

Bildene kommer i morgen. Vet at jeg skulle ordne det i kveld/dag, men mamma tok telefonen sin med på dans og hun kommer ikke hjem før i elleve tiden... 

Har også fixet litt på en shorts som jeg syntes var kjedelig :) Kan vise dere i morgen, men den er ikke helt ferdig enda. Kjedet meg skikkelig i sted, men så fant jeg ut at jeg heller skulle blogge :)

 Corey & Matt :)

 5FDP :)

LIKTE DU NOEN AV SITATENE?

LINDA ^.^

 

04.02.2013 kl.21:16 i Blogg    0 søte små Permalenke

Endelig hjemme :)

Hei ^.^ Sitter nå i sofaen og ser på Family Guy <3 Elsker den serien! Uansett, bildene kommer snart ;) Jeg må bare fixe noe. Skolen i dag var som vanlig dritt kjedelig. Og det ble ikke bedre når jeg kom hjem. Mamma var drittsur som vanlig, tror jeg må "flytte" ut snart. Har gått så lei alle folka her hjemme. Så det var en liten update om mitt liv for tiden. Linda ^.^
04.02.2013 kl.15:13 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bildene

Kommer i morgen :) Jeg orker ikke å slå på den bærbare dataen, den er så jævlig treig, så det tar hele kvelden å laste de ned på den og etterpå redigere dem. Lover også at det skal komme flere innlegg om dagen :)
I helga som kommer skal jeg ut å ta bilder, så det blir nok en bilde-helg. Elsker å ta bilder, men liker best å være alene. Det vil si at jeg ikke har med meg verken mennesker eller dyr.
I dag så har jeg ikke gjort så mye egentlig... Har vært en tur til Malin og sett Prison Break. Det er så sykt spennende :) Den serien anbefales på det sterkeste! Men nå skal jeg få i meg litt næring og så finne senga ;)
Ha en fin kveld videre!
Linda ^.^

03.02.2013 kl.22:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Sunday morning :)

Hei ^.^

I dag våknet jeg klokka halv tolv :) Sto opp spiste og så tok jeg meg et langt bad. Skal også snart ta turen til Malin, håret må bare tørkes ordentlig først :)

Vi skulle ikke på hytta i dag, men jeg skal ut nå for å ta bilder :) Det blir bare utenfor huset vårt. Har funnet to "perfekte" bilder ;) Jeg skulle også fortelle at konkurransen starter så fort jeg får penger på kortet :) Det vil da si mobilkontoen. Jeg hadde tenkt å bloggshoute det slik at det blir mange som kan delta :) 

Slenger bare med et bilde som jeg redigerte for noen dager siden :) Tror det ble tatt i påsken i fjor...

Uansett, ha en fin søndag videre! :)

HVA HAR DU TENKT Å GJØRE I DAG?

LINDA ^.^

03.02.2013 kl.13:36 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ingen bilder

Hei^.^
Det blir ingen bilder i dag, men om vi skal på hytta i morgen så kommer det nok noen bilder ;) Sitter på rommet med hodet til Dana i fanget, jeg spiser potegull og hun elsker det :) Om ikke så veldig lenge skal jeg til Malin for å se Prison Break. Vi har nå kommet på cd fire. Vi ble ferdig med cd tre i dag, så snart er vi ferdige med sesong en, tror hun sa at det var seks cder :)
Hva har du gjort i dag?
Linda ^.^

02.02.2013 kl.20:30 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lørdag <3

Hei ^.^

I dag er det jo, som de fleste vet, lørdag :) Har tenkt meg ut for å ta bilder :) Tipper de kommer litt senere i dag/kveld. Måtte bare blogge litt, for jeg vet at det begynner å bli dårlig med innlegg... Dette ble vel egentlig en liten update :) 

 

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

LINDA ^.^

02.02.2013 kl.11:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

SorrySorry for null blogging i går :) Tok dette for noen dager siden :) Da jeg kom hjem fra skolen la jeg meg ned på senga for å slappe litt av til jeg skulle til Malin, men så sovna jeg :P Vi skulle se Prison Break. Jeg sov helt til fem på åtte eller noe sånt. Anita prøvde også å vekke meg, men det merket ikke jeg. Litt etter jeg våknet dro jeg til Malin for å se Prison Break :) Så nå er vi på cd to i sesong en. Skal dit nå for å begynne på cd to :) Hva skal du gjøre i dag? Linda ^.^

Dagen i dag :)Klar for tur :) Sorry for skjevt og dårlig kvalitet på bildet, men jeg tok det med ipaden. I dag har jeg, som du sikkert vet, gått tur med Dana, men jeg tok også en tur med Pippi og Isa. Skulle egentlig bare være Isa, men jeg klarte ikke å la Pippi være hjemme :P Var også til Malin. Vi så på Prison Break. Du kan gå inn på sullivan00.blogg.no for å lese mer om det :) Har også øvd litt til engelsk prøven som vi har i morgen. Må lære meg mer om present perfect tense, kan Past perfect tense ganske godt og det andre er heller ikke så vanskelig. Hva har du gjort i dag? Linda^.^

Mat-tur-Malin :)

Hei ^.^
Sitter nå og spiser mat. Etterpå må jeg opp i skogen med Dana, Pippi har nemlig fått gått og så skal jeg til Malin. Vi skal begynne å se Prison Break igjen :)
Linda :)

Laster ned sanger :)

Hei ^.^

Nå har jeg ordna enda en cd til mamma... Holder på med en til Joakim. Han har så mange sanger, så jeg tror den blir ferdig i morgen :) Skal også laste ned Blood og Coming down på telefonen :) Har blitt helt hekta på dem. Uansett, det ble bare en liten update og nå må jeg fortsette med "arbeidet"

Ha en fin kveld videre! <3

LINDA ^.^

28.01.2013 kl.23:08 i Blogg    0 søte små Permalenke

Blood

Dette er da sangen jeg fortalte om i går :) Har blitt helt hekta på den.

Uansett, har nettopp kommet hjem fra skolen :) I siste timen(RLE) ser vi en film som handler om livet til jesu(s). Filmen er kjempe kjedelig!

HVA SYNS DU OM SANGEN?

LINDA ^.^ 

28.01.2013 kl.14:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

Får ikke sove!

Hei^.^
Ligger nå i senga og prøver å sove,men det er ikke lett :) Det er veldig varmt her inne og jeg tror jeg må åpne vinduet. Må prøve å få meg litt søvn nå :)
Linda ^.^

28.01.2013 kl.00:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Musikk <3

Hei ^.^

Sitter på rommet og hører på musikk nå. Har akkurat tatt en lang dusj :) Det har blitt en "uvane" at hver gang jeg er ferdig med å bade/dusje så må jeg høre på musikk :P Hører på den vanlige sjangeren, men jeg har "oppdaget" nye artister/band som jeg hører mer på enn A7X. Skjønner ikke hvordan det går an, for Avenged Sevenfold er jo det beste bandet som finnes :D Men du burde sjekke ut Blood av In this moment. Trodde det var en mann første gangen jeg hørte refrenget, men når jeg søkte på den på Youtube, så var det en dame og hun kan virkelig skrike :) Neida, hun skriker faktisk ikke så fælt. Sangen er ganske bra også.

Brente en cd til meg selv med masse forskjellig på. Fra Imagine Dragons til Memphis may fire. Har også et lite problem... Sangene fra 10 til 13 går ikke an å høre på :( Når jeg skal høre på en av de blir det skikkelig hakkete, men jeg kan jo høre på dem på datan, så problemet er nå løst ;)

LINDA ^.^

Konkurranse? :)

Hei ^.^

Sa jo før jul i fjor at jeg skulle ha en konkurranse :) Nå har jeg funnet ut hva du kan vinne :) 

I sted måtte jeg brenne en plate til mamma og da kom jeg på at jeg kunne brenne en til vinneren og selvfølgelig en extra ting :) Vet jo at det ikke er allverden, men jeg kom hvertfall på noe :) Må også prate med mamma om det å sende pakker i posten :) 

HØRES DETTE GREIT UT?

LINDA ^.^

27.01.2013 kl.16:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

God morgen :)

Hei ^.^

Blogger nå på ipaden til Anita for min er på lading og jeg er for lat til å slå på en pc :P Tror jeg skal ut og ta noen bilder(om jeg klarer). Har hatt vondt i hodet og magen de siste dagene :( Jeg vet jo hvorfor, men jeg trenger ikke å si det. Må gå på badet snart slik at dere får bildene mens det er dag :)

Linda ^.^
26.01.2013 kl.11:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hjemme i dag også...

Hei ^.^

I dag var jeg også hjemme fra skolen. Våknet med sånn halvveis hodepine som nå har utviklet seg til migrene. Tror jeg har litt feber også, MEN i morgen må jeg på skolen. Vi skal levere inn en norsk oppgave :) Har egentlig lite å fortelle i dag... :P 

 

Har blitt helt hekta på dette bandet :) Om du likte denne sangen så burde du sjekke ut: Demons og Bleeding out. Har ikke hørt så veldig mye på de, men om du sjekker ut Demons, så kommer du til å bli helt hekta på den.

 

Har også blitt helt hekta på denne her :) Syns den er så fengende. Tror også jeg har hørt den før...

HØRT OM EN AV DISSE FØR?

LINDA ^.^

24.01.2013 kl.19:57 i Blogg    0 søte små Permalenke

HjemmeI dag er jeg hjemme fra skolen. Våknet klokka fire i natt morges med smerter i mage og rygg. Holdt nesten på å spy, men heldigvis hadde vi pinex. Jeg tok en og gikk til sengs igjen. Hadde det veldig vanskelig for å få sove igjen, så jeg spilte litt på ipaden. Plutselig sovna jeg og det neste jeg husker var at jeg svarte nei til mamma og så sovnet jeg igjen. Jeg skal prøve å komme meg på skolen i morgen, men da må jeg stå opp tidlig slik at jeg kan sitte på med Joakim :) Tror ikke at jeg klarer å gå dit... Linda^.^
23.01.2013 kl.11:22 i Blogg    0 søte små Permalenke

Video?

Hei ^.^

Jeg har tenkt lenge på en video, men er litt usikker på hva den skal handle om :) Jeg kan jo vise julegavene jeg fikk siden bildet ble så dårlig. Men jeg kan ikke love dere en helt pro video. Jeg kommer til å filme med ipad, så det blir ikke verdens beste kvalitet. Det blir i hvert fall en video! :D

HAR DU NOEN ANDRE FORSLAG?

LINDA ^.^

22.01.2013 kl.17:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ny header :)

Hei ^.^

Nå har jeg fixa meg en ny header :) Bildet ble litt uklart, men jeg ble ganske fornøyd med den :) Skulle også ordne mørkere bakgrunn, men den ble ikke så mørk som jeg trodde, så jeg droppa det :) 

HVA SYNS DU?

LINDA ^.^

22.01.2013 kl.16:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Søtsug!

Hei ^.^

Har hatt søtsug hele forrige uke og i går gjorde jeg det jeg ikke skulle gjøre. Jeg kjøpte meg en cola og en liten pose med godteri. Det var så vanskelig å stå i mot og noen ganger slipper jeg tanken på at jeg ikke skal gjøre det. Har også vært så jævlig trøtt i det siste. Går og er trøtt på skolen, klarer ikke å følge med i timen og orker nesten ikke å stå opp om morgnen. I dag sovnet jeg igjen etter vekkerklokka, så mamma vekte meg. Hadde også en veldig ekte drøm i natt eller heller et mareritt. Det jeg husker som skjedde var: Det var et slags spøkelse som gjorde ting med dataen min :D Og det siste som skjedde var at jeg lå i fanget til mamma og gråt. Det var hvertfall det jeg husket :P Og når "drømmen" var ferdig var det som noe forsvant. En slags byrde som forsvant fra skuldrene mine. Høres sikkert helt teit ut, men jeg følte meg glad når jeg våknet... 

HAR DU HATT NOE LIGNENDE "DRØM"?

LINDA ^.^


22.01.2013 kl.14:45 i Blogg    0 søte små Permalenke

Gi opp bloggen?

Hei ^.^

Jeg vet at det er lenge siden jeg har blogget. Vet ikke hvorfor, men det interesserer meg ikke lenger. Syns rett og slett at det er kjedelig. Har heller ingenting å blogge om... Vet ikke helt om jeg skal slette den eller ikke. Om jeg kjeder meg en dag eller plutselig får litt inspirasjon så er det jo greit å ha en blogg. Her kan jeg dele nesten hva jeg vil. Om livet mitt, musikk og det meste jeg kommer over. Jeg vil også høre deres mening. Bør jeg slutte eller prøve å finne inspirasjon? Husk nå at det er deres mening som kommer til å telle mest, for jeg ELSKER leserne mine ;* 

HVA ER DIN MENING?

LINDA ^.^

21.01.2013 kl.15:28 i Blogg    0 søte små Permalenke

Saturday night :)

Hei ^.^

Sitter nå i sofaen og koser meg med godteri :) Har ikke gjort noe i dag eller jeg skulle, men mamma skulle absolutt gjøre det :) Det JEG skulle gjøre var å skifte på senga, men mamma vasket rommet mitt og skiftet på senga. Jeg sa at jeg skulle gjøre det, men hun insisterte :P Har ikke mye mer å si nå, så hadet :D

Linda ^.^
19.01.2013 kl.20:09 i Blogg    0 søte små Permalenke

Breaking Grace

Skulle ønske at han ikke forlot de :( Tror jeg må høre litt på Breakin Benjamin, slik at jeg blir vant med stemmen hans :P

 

Denne var jo bra :D Syns han hadde pitte litt lik stemme, men den var litt lysere.

LIKER DU NOEN AV DISSE?

LINDA ^.^

17.01.2013 kl.15:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lenger pause.

Hei ^.^

Som du sikkert har merket så har jeg hatt en lang pause og den kommer til å bli lengre, så derfor kommer bloggen til å være "nedlagt" en stund fremover i tid.

Linda ^.^
14.01.2013 kl.15:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Fått meg arbeid :)

Hei ^.^

Nå har jeg fått meg arbeid :) Jeg skal gå rundt og selge aviser på søndager. Skal snart sende arbeidsavtalen og så må jeg få meg skattekort, slik at jeg kan tjene opp til 39000kr uten å betale skatt. Jeg har fått ruten jeg skal gå, så nå gjenstår det bare å sende arbeidsavtalen og skaffe meg skattekort :) Avisen som jeg skal selge er vg og jeg må gå mellom 08:30 og 11:30 eller noe sånt.

Linda ^.^

Kos <3

Hei ^.^

Sitter nå i sofaen og koser med Dana :) Skal snart på konfirmasjonsundervisning i kirken. Har absolutt ikke lyst til å dra, men jeg må( på en måte). Man får vite forskjellig om hva som skal skje neste gudstjeneste(vet det allerede).

Jeg skal prøve å bli bedre til å blogge, men jeg har mistet litt inspirasjon. Skal prøve å finne den til fredagen ;P

Linda ^.^
09.01.2013 kl.16:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

Trøtt som f***

Hei ^.^
Sorry for null blogging. Jeg har hatt lite blogglyst i det siste, og dere venter sikkert på Day 9 og 10. Skal få fixet de til fredag eller noe sånt.

I dag har jeg vært ute å ridd sammen med Malin. "Galloperte" for første gang :P Jeg var ikke helt forberedt på det, så jeg måtte bruke litt muskler for å holde meg fast. Vi ordnet også inne i stallen. Måket dritt og høy.
Men nå er jeg ganske klar i lårene og rompa, så jeg skal snart legge meg. Er kjempe trøtt!

Videoen har jeg enda ikke tenkt på, men jeg finner sikkert ut noe. Og konkurransen blir sikkert i slutten av denne måneden. Får se hva jeg har av penger + jeg må prate med mamma.

Linda ^.^
07.01.2013 kl.22:11 i Blogg    0 søte små Permalenke

Min første video skal være:

Hei ^.^

Jeg har tenkt at i videon skal jeg vise dere julegavene mine :) Siden bildene var drittdårlige, for å si det rett ut :P Vet ikke helt når den kommer, men jeg skal gjøre mitt beste ;)

01.01.2013 kl.21:08 i Blogg    0 søte små Permalenke

Video?

Hei ^.^
Har sett litt rundt på YouTube og så kom jeg på en ide om at jeg kanskje kunne ha lagt ut en video :) Dere lesere kunne ha bestemt hva det skulle være. Men det kan ikke bli noe romvideo. Man kan nemlig stå i døra og se hele rommet. Det er ikke noe stort. Uansett, hva skal videoen handle om?

Linda ^.^
01.01.2013 kl.05:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Godt nytt år!Unnskyld om det er uklart :) Linda ^.^
01.01.2013 kl.00:11 i Blogg    0 søte små Permalenke

Syk :(

Hei ^.^

Grunnen for at jeg ikke har blogget i det siste er fordi at jeg er syk. Det er ikke bare jeg som er syk, men absolutt alle i familien er det. I går hadde jeg 39 i feber, men jeg føler meg litt bedre i dag. 10 days challenge blir ikke avlyst. Jeg må bare bli i bedre form :)

Linda ^.^
30.12.2012 kl.12:05 i Blogg    0 søte små Permalenke

R.I.PI dag døde verdens beste trommis :( Det er litt rart å tenke på at man aldri får møte han. At andre folk har gjort det. Da jeg ikke visste så mye om A7x hadde jeg lyst til å møte hele gruppa, men nå er det bare fire igjen. Arin er sikkert også kul, men det er ikke det samme. Kan ikke dele noen sanger siden jeg ligger i senga på ipaden + at jeg ikke fant dele knappen på YouTube. Linda ^.^

Julemiddag

Hei ^.^
Nå har vi kommet hjem fra en slags julemiddag som var hos farmor :) Det var mye godt. Jeg tror det ble litt for mye. Det var sånn at vi kunne forsyne oss selv. Så hadde hun lagt frem fenalår og det hadde jeg ikke smakt før, og skulle kanskje ikke ha gjort det :) Jeg klarte nemlig ikke å stoppe og spise det.

Day 6 og 7 kommer sikkert litt senere i kveld. Skal se hva jeg får til. Må slappe litt av :)

Linda ^.^
27.12.2012 kl.21:10 i Blogg    0 søte små Permalenke

Natta!Skulle bare si god natt! Kos dere med bildet :D Linda ^.^
26.12.2012 kl.22:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

God Jul!

Hei ^.^

I dag er det julaften :) Kan ikke si at jeg gledet meg noe til denne dagen. Har nemlig ikke fått noe julestemning :( 

I dag tidlig fikk vi åpne en gave hver :) Det får vi hver jul. Da åpner jeg fra Joakim og Anita og de gjør det samme. Jeg fikk da et ds spill :) Har kommet ganske langt i det. Det handler om hekser, vampyrer og zombier. Sikkert mer også, men har ikke klart å komme så langt alerede :)

GOD JUL!

LINDA ^.^

24.12.2012 kl.14:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lille Julaften :)

Hei ^.^

Som de fleste vet er det lille julaften i dag :) Jeg har pyntet litt på juletreet. Syns det ble lite pynt i år, siden mamma har tatt bort de gamle julekulene og erstattet de med nye :( Jeg likte best de gamle. De ga meg mer "christmas feeling" enn de som vi har nå.

Jeg og Anita fikk en gave, fra tante og onkelen min, som vi fikk åpne i dag :) Vi fikk hver vår gris og en julefilm :) 

Day 3 kommer sikkert i kveld. Har enda ikke tatt noen bilder :P Men skal ta av treet og mye mer( håper jeg)

 

GLEDER DU DEG TIL I MORGEN?

LINDA ^.^

Update :)

Hei ^.^

I dag er jeg hjemme og passer Anita :) Mamma og Joakim dro til byen for å handle siste rest til julaften. Det vil si desert og sånt :) Pappa er på arbeid, så det er bare meg, hundene, marsvinene og Anita hjemme. 

Vi har spilt MP9(marioparty 9). Spist litt potetgull og slappet av. 

Jeg tror jeg får problemer med day 3. Mange av favoritt klærne er til vask, men jeg kan ta bilde av de få som IKKE er til vask :P Tror det innlegget kommer i kveld eller snart. Får se hva jeg orker O:) 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^.^

22.12.2012 kl.15:17 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design!

Hei ^.^

Som du ser har jeg fått nytt design :) Bildet av headeren er det ikke jeg som har tatt :) Fant det på en nettside som har hjulpet meg utrolig mye! Den heter nerdie.me(LINK). Der kan man få klokker, pekere og mye mer til bloggen! :)

HAR DU HØRT OM SIDEN FØR?

LINDA ^.^

20.12.2012 kl.21:30 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bonjour! :)

Hei ^.^

Nå er jeg alene hjemme :) Hører selvfølgelig på A7x <3 Har ikke gjort mye i dag: spilt og spist faktisk :P Veldig interessesant(?). 

Har jo sagt at jeg skulle kanskje ha 10 days challenge, og jeg har tenkt å ha det siden jeg har absolutt ingenting å blogge om. Starter i morgen eller kan jeg :P Det er jo 21 desember i morgen. Tror ikke på det. 

TROR DU JORDA GÅR UNDER?

LINDA ^.^

20.12.2012 kl.12:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Siste skoledag!

Hei ^.^

I dag var det siste skoledag før juleferien :) Blir godt med ca 14 dagers ferie, men det blir tungt å komme seg opp :P Da jeg fikk se karakterboka mi ble jeg ganske fornøyd :) Hadde bare to 3'ere. Mange femmere og et par firere :) 

Det var uansett dritt kjedelig på juleballet i går. Det var nesten ingenting som skjedde der, så jeg dro hjem. 

Må bare si unskyld for dårlig blogging. Har ikke hatt lyst til å blogge + at jeg har glemt den :P Skal snart til h-dalen. Vi skal gi bestemor julegavene og vi skal få "vårres" :) Kan vise dere hva jeg hadde på meg i går :)

 

Elsker LP <3

HAR DU VÆRT PÅ JULEBALL?

LINDA ^.^

Julekonsert :)

Hei ^.^

I dag har vi øvd hele dagen til julekonserten som er i kveld :) Kan ikke si at jeg gleder meg. Man skal stå der en lang stund og så er det en halvtime pause, og så er det på'n igjen. Er glad dette er siste året med musikk. Vi får nemlig ikke musikk som fag i 10'ende :) Kan teksten til noen sanger, men det er litt vanskelig å huske :P

LINDA ^.^

17.12.2012 kl.14:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mo!

Hei ^.^

Vi skal snart av gårde til mo :) Så det google chrome innlegget kommer litt senere ;) Kommer ikke til å kjøpe noe, for vi skal på besøk til tanta mi og kjæresten hennes :) 

Vi kommer sikkert hjem i kveld elns. 

Vet det ble et kort innlegg, men vi skal dra nå! :D

LINDA ^.^

16.12.2012 kl.13:48 i Blogg    0 søte små Permalenke

Skift bakgrunn på google chrome!

Hei ^.^

Nå har jeg skiftet bakgrunn på min google chrome :) Det blir dessverre ikke noe bilde på fremsiden, men når du går på ny fane blir det bilde :) Jeg har valgt et som gir meg julestemning. Trenger det nå siden det er snart julaften :)

Utdypende innlegg kommer i morgen. Skal prøve å få med bilder :)

LINDA ^.^

Snart ferdig! :D

Hei ^.^

Nå er det ikke mange sider igjen til jeg er ferdig med The Hunger Games :) Gleder meg litt, siden jeg skal lese St Psyko etterpå :P 

Har ikke gjort noe i dag. Bare spist og badet. 

Sitter nå og hører på Green day :) Elsker Dos! Syns denne cd'n er mye bedre enn Uno. Uno var mer popaktig, men Dos er nesten slik som de var før. Håper Tre blir mer rocka. 

Har tenkt å ha 10 days challenge i gjen :) Er ikke så mye å blogge om. Eller på mandag blir det julekonsert og på tirsdag er det juleball. Gleder meg skikkelig til juleballet! Har fått en kjempe fin kjole av mamma. Hun hadde aldri brukt den. Det var litt vanskelig å forstå siden den var drit fin! Den var litt stor til meg, men den er sånn at den skal passe nesten alle :P 

//google//

 

LINDA ^.^

15.12.2012 kl.16:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Valgfag klærne #2

Unnskyld for jævlie bilder. Kameraet på mobilen er ikke det beste som finnes akkurat. Måtte dele de i to pga denne stygge driten fungerer som ei gammel kjerring.

HVA SYNS DU?

LINDA ^.^

Innkjøp+valgfag klærne :)

VALGFAG:

denne har malin ordna på ;P

 

 HVA SYNS DU?

LINDA ^.^

14.12.2012 kl.16:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hei ^.^

Hei ^.^

Nå snart kommer innkjøps innlegget :) Har glemt å tatt bilde av armbåndet, men jeg finner det sikkert på nettsiden til GinaTricot :P Har også tatt bilder av klærne jeg har laget i valgfag + kjolen jeg skal ha på juleballet :) 

 

LINDA ^.^

14.12.2012 kl.15:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

Unnskyld :(

Hei ^.^

Jeg beklager så mye, men jeg har hatt vondt i hodet og jeg har ikke klart å vært på data'n. Jeg LOVER at innkjøps innlegget kommer i kveld eller litt før. 

Grunnen til at jeg er på data'n nå er fordi jeg har en presentasjon om folkemordet i Rwanda. Jeg har lyst på en bra muntlig karakter i RLE. Jeg er nemlig ikke så aktiv i timene. Er ganske fornøyd med den. Jeg har veldig lett for å spore av noen ganger og derfor måtte jeg se i gjennom. Har også lagt til MASSE nytt :P 

Snart må jeg også ta en ibux, for jeg tror hjernen snart kommer flygende ut og at øynene følger med. 

 LINDA ^.^

13.12.2012 kl.18:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

"UTEN NAVN"

Hei ^^,

Innkjøp innlegg kommer senere i dag :) Er på skolen nå, men måtte si at det kommer litt senere i dag. 

Det meste jeg kjøpte var julegaver. Kjøpte tre ting på GinaTricot :) De hadde den t-skjorte med "Heavy Metal" på :) Kjøpte selvfølgelig den + en til som stod "Rock'n'Roll" på :P Og et armbånd. Var litt usikker når jeg var i butikken, men fant ut at det var et bra kjøp :)

LINDA ^^,

13.12.2012 kl.12:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kveldstur :)

Hei ^^,

Nå har jeg og mamma kommet hjem fra en liten kveldstur :) Kikket litt på stjernene, og jeg tenkte at jeg skulle hatt stjernekikkert. Det hadde vært gøy :) Jeg fant orions belte(3 vise menn) og halvparten av karlsvogna :) Dana var hyper som vanlig :) Har hatt en "photoshoot" med Isa :P Tror de kommer i morgen etter innkjøp innlegget :) 

Skal legge meg nå. Er ikke trøtt i det hele tatt. Sikkert fordi jeg legger meg på sofaen for å sove når jeg kommer hjem. Vi har litt for mye å gjøre på skolen. Er ferdig med samfunnsfag og på torsdag har jeg engelsk ford. og engelsk + rle på fredag. Er heldigvis ferdig med den til fredag. Må arbeide litt til med de andre :)

Uansett, god natt! ;*

LINDA ^^,

11.12.2012 kl.22:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Valgfag :)

Hei ^^,

Nå har vi valgfag :) Er egentlig ferdig, men jeg skriver logg :) Jeg har jo sagt at jeg skulle vise dere noe av det jeg har laget, men det blir også etter nyåret :P Det kommer mye fra meg etter nyåret. Både konkurranse, bilder av klærne(i valgfag) og nytt design ;)

LINDA ^^,

 

11.12.2012 kl.10:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nettopp våknet :)

Hei ^^,

Nå har jeg nettopp våknet. Ble plutselig så trøtt, så jeg sovna på sofaen. Våknet noen ganger. Mamma prøvde å spørre meg om hva som feilet meg, men jeg orket ikke å svare. Fikk rar smak i munnen også :P Så etterpå jeg hadde klart å reist meg, bestemte jeg meg for å spise en halv paprika <3 Fikk ikke noe bedre smak i kjeften, men jeg har tenkt å lage kako med krem <3 Må lage det nå før jeg sovner :D

LINDA ^^,

10.12.2012 kl.22:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design?

Hei ^^,

Jeg har funnet et design som jeg liker veldig godt :) Hun som har laget det er kjempe flink til web-design og slikt. Så om du trenger hjelp med html koder og slikt hjelper hun. Trykk HER for å komme til siden hennes ;) Har tenkt å låne et av designene hennes :P

SYNS DU JEG SKAL FORANDRE IGJEN? ^^,

LINDA ^^,

10.12.2012 kl.16:01 i Blogg    0 søte små Permalenke

Gleder meg til onsdag!

Hei ^^,

Som du sikkert vet er at jeg skal til Steinkjær på onsdag :) Jeg MÅ på GinaTricot. Har tenkt å kjøpe noe av dette(om de har det):

99 kr

99 kr

149 kr

Først og fremst skal jeg kjøpe klær, får se hva som blir til overs :P Når jeg først har penger kan jeg bruke de opp på ett blunk. Kanskje litt extra til en julegave :D

Jeg har jo også snakket om å ha en konkurranse, men jeg skal vente til etter nyåret. Om det blir, så betaler jeg selvfølgelig frakten. Det blir litt stress siden vi må sende alt før den 16 desember. Derfor blir det etter nyåret ;)

Har egentlig ikke gjort noe i dag. Vært på skolen- hjem- sett på TV- spist litt godteri og snart middag. Vi fikk en deilig myk julesokk av pappa forleden dag. Han har vært i Bodø, og så fikk vi hver vår sokk med godteri. Har noe igjen. Fikk lyst til å bruke sokken når jeg kjente inni den, men det blir dumt om jeg bare skal ha en. Kanskje jeg kan låne Anita sin :P Kunne aldri ha brukt dem. De er nesten som ekte sokker, bare de er forferdelig stygge :P 

 

HVA HAR DU GJORT I DAG? ^^,

LINDA ^^,

10.12.2012 kl.15:36 i Blogg    0 søte små Permalenke

God natt!

God natt ^^,

Jeg måtte bare skrive et god natt innlegg :)

Sov godt! 

LINDA ^^,


//Google//

09.12.2012 kl.23:24 i Blogg    0 søte små Permalenke

Pause :)

Hei ^^,

Jeg skal ha bloggpause nå :) Finner ingenting å blogge om. Innlegg kommer nå og da :)

LINDA ^^,

Hva fikk jeg i dag?

Hei ^^

Jo, i dag fikk jeg en til bok :) Den heter Drømmeløs. Ikke noe romantisk greier. Boken handler om en som drar rundt og dreper folk. Når politietterforskeren finner en kvinne uten strupehodet sitt og en spilldåse, bringer det han 250 år tilbake i tid(ikke noe tidsmaskin).

Forfatteren heter Jørgen Brekke. Han har bare gitt ut en bok før, så jeg håper denne er bra :) Begynte litt på prologen, men når jeg først har begynt klarer jeg ikke å legge den bort. Tror jeg skal lese den før andre bok i The Hunger Games :) Er nesten halvveis i den første :)

Boka ser slik ut:

Det blir lite blogging i dag(tror jeg). For aller først skal jeg ta meg et bad og etterpå skal jeg rydde- og vaske rommet. Må skifte på senga også. Mamma sier jeg ikke kan ha hundene inne på rommet lengre. Jeg vil det litt også, men det blir rart. Pippi har jo sovd sammen med meg siden i fjor sommer. Mens Dana begynte bare å sove her. Jeg kan heller ikke bare ha en hund her inne. En gang jeg bare hadde Pippi her, mens Dana sov på Anita sitt rom, våknet jeg av at Pippi pistret. Hun ville nemlig ha Dana her. Jeg tror de er gode venner selv om det ikke ser sånn ut :)


 <3

HAR DU LEST BOKA?

LINDA ^^,

08.12.2012 kl.13:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lite som skjer...

Hei ^^

Sitter nå på rommet :P Veldig viktig info til dere :P 

Kjeder meg skikkelig. Har bare lyst til å åpne alle adventspakkene som er rett ved siden av meg. Fant nettopp ut hvem Sirius er :P Det er en fyr som heter Kristian og han vant norske talenter i 2009(?) Nei, jeg aner ikke når han vant :P Liker den ene sangen hans som heter: Fuck up. Det var den sangen han vant med. 

 

Lurer også på om du vil at jeg skal lese og kommentere bloggen din? Lite å gjøre så sent om kvelden :D

SKAL JEG TA EN TITT INNOM BLOGGEN DIN?

LINDA ^^,

07.12.2012 kl.23:13 i Blogg    0 søte små Permalenke

Holy shit! :D

Hei ^^

I dag var jeg på 1. plass over topplisten her i Grane! :D Jeg ble utrolig glad når jeg så det! Tror jeg hadde 136 sidevisninger og 48 lesere ^^ Det er ny rekord her på bloggen :) Snart skal jeg og mamma ut å gå tur med hundene. Da blir det bilder :) Grunnen til at jeg er hjemme nå er fordi vi har hatt mattetentamen :\ Gikk litt bra, men egentlig føltes det ut som om det gikk rett i dass. Håper hvertfall på en 3'er :) 

Skulle egentlig ha outfit innlegg, men det glemte jeg :P Det kommer sikkert et sånt innlegg uti neste uke ;) Da skal jeg til og med til Steinkjær. Da MÅ jeg på GinaTricot :P Håper det er like mye fint der, som på nettbutikken deres. 

Det blir forresten et kollasj innlegg etterpå :) 

LINDA ^^,

07.12.2012 kl.13:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Vampire Diaries <3

Hei ^^

Snart skal jeg se vampire diaries :) Elsker det programmet! Etterpå burde jeg nok øve mer til matte tentamen, selv om jeg skal ha med noen bøker :) Dette blir et kort innlegg og tviler på at det kommer flere i kveld. Men det blir masse blogging i morge ;) Det skal jeg LOVE. Jeg skal blant annet si hva jeg har fått i kalenderen :)

SER DU PÅ VAMPIRE DIARIES?

LINDA ^^,

06.12.2012 kl.21:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

Wow!

Hei ^^

Skulle egentlig ha dette innlegget først, men på den andre pc'n kan jeg ikke se hele statistikken :( Vil bare takke til dere som er så snille å leser bloggen min :) I dag har jeg 40 lesere og 119 sidevisninger :) Ble kjempe glad når jeg så det! Og så ligger jeg på 2.plass på topplisten her i Grane :D 

Har øvd til tentamen, og syns jeg kan masse :) Heldigvis får vi ha med hva vi vil, og jeg skal da ta med en utskrevet mattebok. Der står det algebra og sånt. Skal også ha med den som jeg bruker nå. Gruer meg litt til i morgen, men jeg har som mål i å få 3+ eller 4- på denne tentamen. Håper mest på 5-4, men jeg er ikke så veldig god i matte, selv om jeg fikk bra karakter på likning prøven. Den var egentlig ganske lett. Det var derfor snittet i klassen gikk opp ;P Håper vi får høre på musikk. Mattelæreren er ikke så glad i det. + at lærerene har funnet ut at vi kan spille inn svarene og høre på det. Det er jo mye arbeid, så jeg kunne aldri ha gjort det :P

Kan hende jeg blogger litt mer, jeg skal nemlig i kirken klokka 6 på konfirmantundervisning :( Hater det. Uansett, ville bare si TUSEN takk til dere som leser bloggen min ;*

LINDA ^^,

06.12.2012 kl.14:30 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hjemme fra forestilling :)

Hei ^^

Jeg må bare beklage, for det ble nemlig ingen bilder :( Mamma var så smart å glemte telefonen hjemme :P Uansett, som dere ser har jeg forandret designet igjen :) Jeg skal ha det slik helt til neste år :) Jeg orker ikke å skifte hele tiden, og du kommer sikkert til å bli lei det etterhvert, men jeg skal LOVE deg at jeg fixer det etter jul eller dagen etter nyttårsaften ;) 

Det var sånn passe artig på forestillingen :) Jeg kjedet meg litt, så jeg holdt på med pynten ^^ Det var sånn grantre greiner. Jeg tok piggene av og stappa de ned i stearinen. Ble ganske trøtt også. Og jeg var skikkelig sulten! Heldigvis var det mat der :) Jeg spiste hvertfall 4-5 rundstykker med ost og paprika på :) Noe av det beste påleggene som finnes! <3 

Men nå skal jeg lese videre i den nye boken jeg har fått :) Fikk det i adventskalenderen. Om jeg sier det er en triologi og at denne boken er blitt lagd om til film( en av de beste filmene jeg har sett til nå) OG er skrevet av Suzanne Collins, så finner du det nok ut :) Ønsket meg boksen med de tre bøkene(på engelsk). Jeg har lyst til å lære meg flere engelske ord + at jeg må lese mer i boka for å få inspirasjon til engelsk tentamen vi har i morgen :)


//arkivbilde//

VET DU HVILKEN BOK JEG SNAKKER OM? ^^,

LINDA ^^,

05.12.2012 kl.21:25 i Blogg    0 søte små Permalenke

Skuespill!

Hei ^^

Om ca 1 time skal jeg å se på en forestilling :) Anita skal synge og ønske oss velkommen. Tror mamma skal ta bilder. Da skal jeg låne dem, og kanskje dele noen her på bloggen ;) Har nesten ingenting å blogge om. Har heller ikke funnet ut hvordan header jeg skal ha, men det blir en gammel :D 

LINDA ^^,

05.12.2012 kl.17:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Åhh!

Hei ^^

Leter etter en header, men jeg finner ingen som er 800px bred!! >.< Blir så irritert! Men om du er snill, så kan du gi meg tips om et bilde (helst noe med a7x :D), du kan kommentere en link eller så kan du være en gullunge å lage en til meg :D Om du gjør det er mailen min:lindakolb@hotmail.no ;) Da blir jeg overlykkelig! 

På fredag kommer det bilder av det jeg har fått i kalenderen til da :) Må ha noe å blogge om! :) Det er en ting som jeg bare MÅ si, men det er ikke så viktig for dere :P Men det kommer på fredag ;) Ble mye smileys nå, men det får være. 

 

LINDA ^^,

04.12.2012 kl.21:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design er på vei!

Hei ^^

Sitter nå å prøver å finne ut hvordan det nye designet skal se ut :) Jeg har bestemt meg for headeren, men jeg må finne det perfekte bildet. De jeg har funnet til nå blir små når jeg laster de opp. Her er 2 eksempler:

Det blir bare sånne små bilder bortover, og jeg er ikke så glad i sånt.

Tror det skal bli lyse farger sammen med headeren(som skal være mørk). Er ikke så fan av blogger der halvparten av designet er i svarte farger. Uansett, skal prøve å få det ferdig til fredag ;)

LIKER DU DET GAMLE DESIGNET MITT?

LINDA ^^,

03.12.2012 kl.20:46 i Blogg    0 søte små Permalenke

Blæh!

Hei ^^

I dag har jeg vært hjemme fra skolen :) Er dårlig i magen + migrene. Skal prøve å sove litt, men jeg må se om mamma har kjøpt cola til meg :) Drakk faktisk min første julebrus i går, og den var stygg! Den var nemlig varm. Syns egentlig ikke den julebrusen er god.

Liker den med hvit etikett bedre :P Den kan jeg drikke meg i hjel på. 

Har ikke mye å blogge om. Dette var egentlig en liten update. Har blogget dårlig i det siste. Til helga kan jeg lage et innlegg om hva jeg har fått i kalenderen :P Never too old.

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^^,

Bursdag!

Hei ^^

I dag har Anita feiret barnebursdagen :) Det var mye bråk, så jeg er ganske trøtt nå. Jeg skulle ta bilde av kaken mamma lagde, men den ble spist opp kjempe fort. Det var en iglokake :) Den var ganske kul. Egentlig har hun bursdag i neste uke, men hun feiret den i dag. Anita fikk to overraskelser. Den kaken og Malin kom med Borken slik at de fikk ri. Tror Anita ble ganske glad. Fikk ikke sett hvordan hun reagerte.

I morgen er det 1.desember. Gleder meg som en liten unge til å åpne første luke :) Håper jeg får noe som jeg ønsker meg :P Mamma sa at det var noe spesielt. Da gjettet jeg greenday billett :) Har så lyst til å dra! 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^^,

30.11.2012 kl.20:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Tentamen :)

Hei ^^

I dag har vi hatt norsktentamen :) Det gikk egentlig ganske greit. Jeg skrev om en som jaktet på varulver :P Det var det beste jeg kunne finne på. Ble ferdig sånn rundt halv tolv. Gikk igjennom for å finne feil. Skrev ut på nytt, og så satt jeg å spiste godteri de siste fem minuttene. Vi fikk gå tolv, men jeg ble der sammen med Malin. Hun skulle nemlig ta buss. Jeg spilte på ipad'n hennes og hun på data :P Plutselig ble klokka 2 og så dro vi hver for oss. Jeg er alene hjemme nå :) Har hørt på musikk. Blant annet: A7x, Foster The People, Confide og nå hører jeg på Coldplay :) Vi fikk også tilbake matteprøvene i dag. Jeg ble så glad! I fjor hadde jeg bare 2-3 ere, men i år har jeg fått 4 og en 5- :D Det var på denne jeg fikk 5- og gruppa mi vant. Det var en konkurrasnse mellom m&h gruppene. Så nå får vi kake. De andre får også. Siden vi skulle også få opp snittet i klassen og det ble 4,27 eller noe sånt :) Så da får gruppa mi masse kake :P


Blunkefjes! ;P

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^^,

29.11.2012 kl.15:46 i Blogg    0 søte små Permalenke

Dårlig blogging

Hei ^^

Jeg selv syns at jeg har blogget dårlig i det siste, men jeg skal prøve å forbedre meg ;) Har vært veldig trøtt og sånt i det siste. Er dritt lei alt som har med skole å gjøre. Kan ikke vente til det blir juleferie :) Og jeg tror vi skulle få ferie litt tidligere, men det kan hende jeg hørte feil :P Håper ikke det :)

Om det blir tid i helga skal jeg kanskje komme meg ut å ta bilder :) Har vel egentlig veldig lite å blogge om...

 

LIKER DU AVENGED SEVENFOLD?

LINDA ^^,

28.11.2012 kl.18:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

This day :)

Hei ^^

Sto sånn ca akkurat opp :) Siden det er kjempefint vær i dag har jeg tenkt å dra på tur :) Jeg skal ta noen bilder og sånt. Det er en ting jeg har tenkt på i det siste, og det er om jeg skal ha en konkurranse. Jeg skal til Steinkjer om noen uker, og om jeg får tid, så kunne jeg ha kjøpt noe til premie. Konkurransen skulle ha vært en fotokonkurranse :) Tror jeg må tenke på det litt mer ;)

Skal snart kle på meg og dra for å ta bilder ;) 

SKAL JEG HA EN KONKURRANSE?

LINDA ^^

25.11.2012 kl.13:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kjeder meg!

Hei ^^

Kjeder meg! Finner ikke noe inspirasjon. Tenkte jeg skulle ta flere bilder med Joakim sitt kamera, men jeg fikk ikke låne det :( Jeg skal se snowhite and the huntsman(?) i kveld :) Gleder meg. Håper den er bra. Har vel egentlig ikke gjort noe spesielt i dag. 

Yeah, that's me :P 

LINDA ^^

24.11.2012 kl.21:36 i Blogg    0 søte små Permalenke

PAUSE!

Hei ^^

Jeg trenger en liten pause fra bloggen. Må finne noe å blogge om og lete etter inspirasjon som skal få meg til å blogge for fullt ;)

LINDA ^^

21.11.2012 kl.14:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

My day :)

Hei ^^

I dag har jeg ikke gjort så mye :P Jeg har vært til Malin(photofeber), og hun har vært her :) Har heller ikke tatt noen bilder av kakene fra b-dagen, men jeg tror jeg skal prøve å finne noe å ta bilder av. Jeg kan ta med mobilen til valgfaget i morgen ;) Om dere vil se det jeg har laget :) Har gjort noe med en shorts og tre t-skjorter. Vi skal lage tre ting, og den tredje var å lage en pute. Siden jeg ikke er glad i symaskin(ødela en forrige gang) så syr jeg for hånd. Jeg er nesten ferdig også :P Tror jeg skal gjøre leksene til torsdag. Vi er så heldig å ikke ha lekser til i morgen eller overmorgen.


Bildet er fra i år og tatt på hytta :)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^^

19.11.2012 kl.21:14 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bursdag

I dag har verdens beste bassist bursdag! Nemlig Johnny christ! :)

LINDA ^^

18.11.2012 kl.15:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

Slapp søndag :)

Hei ^^

Går fortsatt rundt i pysjen og jeg har ikke orket å sminke meg i dag :) Elsker disse dagene. Har vel egentlig bare vært "slapp" til nå. Skal ut å kaste ball med Dana :) Kan prøve å ta bilder, men det er ganske mørkt ute nå. Så må jeg kanskje begynne å øve til rle prøven som vi har i morgen. Kan vel egrntlig si at jeg kan noe av det. Jeg har litt klisterhjerne til noen av fagene. Uansett, skal finne meg noe å spise og så må jeg ut :) 

HVA HAR DU GJORT I DAG?

LINDA ^^

18.11.2012 kl.15:48 i Blogg    0 søte små Permalenke

BURSDAG

Hei ^^

I dag skal vi feire bursdagen til Joakim :) Tror han ble 20 år(?) Uansett, det kan hende det kommer bilder av kakene, er ikke sikker på outfit, men jeg skal prøve ;) Gjestene kommer halv fire. Kan hende det kommer innlegg helt til da. Skal kanskje ut å ta bilder, men jeg har nesten ingenting å ta bilder av. Jeg kan kanskje lage en kollasj av noen gamle bilder + de som jeg tok i går. De bildene ble vel egentlig ikke så fine... Har skikkelig vondt i magen :P Jeg spiste krem med hjemmelaget karamellsaus. Det var kjempe godt! Men det er sånn at man på do etterpå, og jeg ingen tilgang atm! Uansett, får se hva jeg får til ;)

LINDA ^^

17.11.2012 kl.13:05 i Blogg    0 søte små Permalenke

Fridag!

Hei ^^

I dag fikk vi fri fra skolen :) Det var planleggings dag eller noe sånt. Sitter å hører på Lazy Bones :) Gleder meg sykt til Dos kommer. De sangene jeg har hørt til nå høres ut som om de går tilbake til "gamle" Green Day. Håper det! Uno sugde så jævlig! Uansett, jeg har vært ute og tatt noen bilder. Ble ikke helt fornøyd med de, men jeg skal fixe litt på de :) Har egentlig ikke gjort mye mer i dag. Sov til klokka var 1 tror jeg. Våknet tidlig, dro på datan, men fant ut at jeg måtte sove mer. Skulle gentlig lage kake i lag med mamma, men hun var ferdig med den før jeg sto opp :( Men jeg tror hun skal lage en til :D Da blir det to sjokolade kaker. En som heter "snopekake" den smaker nesten som brownies, men er mye bedre. Og så skal hun lage favoritt kaken til Joakim :) Som heter "barnas favoritt" det er en sjokoladekake. Jeg liker best bløtkake ^^ 

Bildene kommer nok i kveld ;) Sitter å blogger på den stasjonære, og som sagt tar ikke den til seg bilder fra nokia. Bare samsung. Kanskje fordi pc'n er fra samsung :D Merket det nå :P Har ikke mye inspirasjon til å blogge for tiden, men jeg prøver! :)

HAR DERE FRIDAG I DAG?

LINDA ^^

16.11.2012 kl.16:14 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bildene ;)
Har skrevet i boka om det jeg skal skrive i morgen :)

LINDA ^^


15.11.2012 kl.20:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Det kommer senere

Hei ^^

Bildene av bloggboka kommer senere ;) Den som jeg er på nå(stasjonære) vil ikke laste inn bildene og den bærbare er full av virus(tror jeg). Så jeg skal prøve å få den stasjonære til å legge inn bildene slik at jeg kan poste dem ;) Jeg har alerede skrevet ned innlegg i boka, og siden det er så dårlig bilde kan dere ikke se dem >:) I'm a fucking devil! Nei, det tror jeg ikke at jeg er :P Uansett, skal gjøre andre ting enn å sitte fremfor pc'n i hele kveld. Må se på tv også :D

LINDA ^^

15.11.2012 kl.19:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ny blogg

Hei ^^

Er på skolen nå, men skulle bare si at det er en ny blogg på 1.plass :) Ble utrolig overrakset over å se det. Det er en ganske bra blogg. Den heter haugbjorg.blogg.no :) Dere burde sjekke den ut. Syns det er bra at andre folk får mulighet til å være på 1.plass. Er ikke så glad i de som er der fra før. Det vil si de på 1-5 plass. Kan hende vi må gå snart så hadet!

LINDA ^^

15.11.2012 kl.12:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kjedelig kveld

Hei

I dag har det vel egentlig vært veldig kjedelig. Joakim og Malin har bursdag :) Gratulerer til dem! Sitter nå å skriver ned svarene til prøven. Vi fikk vite noen av spørsmålene ^^ Og jeg hører på people=shit av SlipKnoT :P Perfekt kombinasjon med buddha. Er egentlig ikke så særlig interissert i faget, men jeg har faktisk 5 i det :D Er ganske fornøyd med det. Pluss at jeg har god sjangs til å komme inn på media og kommunikasjon. Har hørt at den er vanskelig å komme inn på, så jeg skal stå på som en hest gjennom hele 9.ende og 10.ende. Selv om karakterene i 9.ende ikke teller så mye, men to fag teller mye i 9.ende, og det er musikk og mat & helse. Har 5 foreløpig i begge fag ^^ Men vi skal ha en m&h prøve neste onsdag. Får se hvordan det går. Men må skrive videre :)

LINDA

14.11.2012 kl.21:44 i Blogg    0 søte små Permalenke

My life sucks right now

Hei

Dagens "hei" fortjener ikke smiley. Er sykt umotivert til å gjøre noe som helst. Pratet med læreren idag. Fikk vite at jeg har ganske gode karakter. Har 5+\- i de fleste fagene, en 6-, to 4'ere og en 3+. Det er ikke lenge til tentamen, så jeg må prøve å holde meg i gang. Det er ikke lenge til jeg slår meg av og stenger meg inne. Har bare lyst til å gjøre det NÅ. Det gikk heller ikke så bra i badinga. Vi skulle svømme 1000 m, og jeg hadde klart det om jeg ikke hadde fått pustebesvær. Jeg fikk nesten ikke pust, så læreren dro meg opp av basenget. Så jeg slapp å svømme mer. Ble sykt svimmel også. Han spurte om jeg hadde spist og drukket i dag. Jeg sa at jeg hadde spist to brødskiver og ikke drukket noe. Så forklarte han meg grunnen til at det skjedde og jeg fikk gå å dusje. Jeg hadde også svulget mye vann. Har ganske vondt i magen. Tok meg 1 TIME å gå hjem pga av at jeg var så klar i føttene, glatt og jeg hadde bare lyst til å legge meg ned i vannet. Vet ikke hvorfor, men det fristet :P 

 

LINDA

 

14.11.2012 kl.15:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Skal jeg?

Hei ^^

Sitter å tenker på om jeg skal på fotball eller ikke. Har vondt i hodet, men skal vente å se om det utvikler seg til migrene. Da ligger jeg inne på rommet og sover bort MANGE timer. Helt til klokka blir 21:30. Da er det csi:miami, og når det er ferdig er det bare å legge seg igjen, men så har jeg jo litt lekser til i morgen :( Må skrive ferdig noe til norsken tror ikke det var mer lekser enn det. Uansett, jeg må skrive ferdig dritten nå ^^

-Linda ^^

13.11.2012 kl.16:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

God natt!

Hei ^^

Skal snart legge meg :) Sitter å hører på Mudvayne <3 Dere burde sjekke ut Scream with me. Jeg har jo ganske sær musikk smak :D Syns hvertfall jeg! Jeg kan høre på skrillex og så skifter jeg til slipknot. Uff, det er ikke bra :P Uansett, skulle bare si god natt. I morgen kommer det tips om fantasy bok, 10 days challenge og kanskje bilder om det er fint vær, og om jeg får tid. Jeg må høre musikk hver dag etter skolen. Det har blitt en vane. Anyways, natta :*

-Linda ^^

12.11.2012 kl.22:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

God morgen :D

Hei ^^

Våknet klokka 2 :) Tror ikke det blir bilder i dag, det er mørkt ute, og jeg orker ikke å skifte til vanlige klær. 


Arkiv bilde :)

Skulle begynne med 10 days challenge i dag, og det kommer etterpå :)

-Linda ^^

10.11.2012 kl.14:48 i Blogg    0 søte små Permalenke

Animal i have become

Skal snart i b-dag, så jeg slenger bare ut en sang :D Har dessverre ingen bilder. Jeg hadde ikke tid. Måtte finne noe å ha på + håret mitt ville absolutt ikke være samarbeidsvillig. Ble så sint og frustrert. Jeg har nesten ingen fin(e) klær, så jeg har på meg nesten bare svart :P Jeg har på meg en svart t-skjorte med hodeskalle på :P, hvit singlet(må ha den under) og svart tights. Fant ikke noe annet, eller faktisk. Jeg må skifte å se!

-Linda ^^

The vampire diaries

Hei ^^

Sitter nå å ser VD :) Elsker serien! Nå er det jo extra spennende, siden Elena har blitt vampyr og hun spyr opp blodet. Ja, kan ikke blogge mer måse videre!

Litt info

Hei ^^

Har kommet hjem fra komfirmasjonsundervisning. Gørr som vanlig. Skal jo i bursdag i morgen, så jeg tror det kommer outfit :) Jeg drar sånn 6-halv sju tiden og kommer sikkert hjem 12-13 tiden :) Da blir det blogging. Tror ikke jeg kommer til å ta bilder. Det kan bursdagsbarna få gjøre :P Dere kan sjekke hegeogmalin og photofeber :) Håper det blir koselig :) Kan sikkert ta noen bilder før jeg drar(om været er bra). Har egentlig ikke mye å ta bilder av... Men det blir 10 days challenge på lørdagen. Tror det er bilde av dyra mine :)

-Linda ^^

08.11.2012 kl.21:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Home from school

Hei ^^

Har nesten nettopp kommet hjem fra skolen :) Jeg skal være med Malin å ri, om det blir. Det snør nå + at vi har konfirmasjonsundervisning. Har absolutt ingen blogg lyst nå, men 10 days challenge starter på lørdagen, kunne ha startet nå, men jeg orker ikke. Jeg glemte forresten muffins bildet :( I'm sorry! Men jeg LOVER at det kommer enten på lørdag eller på søndag ;)

musicnodes
Three Days Grace: Home
 
Vet ikke om det er hele, men det får så være :P
 
-Linda ^^Lite blogging i dag.

Hei ^^

Sorry for lite blogging i dag. Har gjort lekser, skulle egentlig gjort mye annet, men tiden går så fort når man er på data :P Jeg vet ikke om det kommer bilder i morgen, får se. Jeg har lite lyst til å gå ut og ta bilder. Veien er full av sørpe + at det regner og snør hele tiden. Er sykt lei av å se alt det samme hver dag. Jeg trenger å reise bort. Har lyst til å dra til Mo og være der en god stund. Trenger også tid til å tenke. Må finne ut av ting. Vet ikke hva, men jeg kjenner at jeg trenger noen dager alene, borte fra familien. Er ganske kvalm og sånt. Vet ikke hva som skjer. Kanskje jeg begynner å bli mer voksen? Gleder meg til vi er ferdige her på skolen :) Jeg skal gå media og kommunikasjon. Hørte for noen dager siden at man får sin egen mac :) Vet ikke om det er sant, men jeg skal hvertfall gå den linja. Har lyst til å jobbe med reklamer, ta bilder og sånt når jeg blir eldre. Skal hoppe til køys nå! God natt!

-Har du hatt det sånn før?

-Linda ^^

07.11.2012 kl.22:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ingen i dag

Hei ^^

I dag kommer det ingen natur bilder. Været er drit stygt for dagene :( Tror det blir mest wants og musikk som kommer på bloggen :) Uansett, må gjøre ett tonn med lekser til i morgen. Hadde også norsk prøve i dag, den gikk dårlig. Forventer å få hvertfall bare 3 på den. Har ikke gjort noe særlig mye i dag. Har lite motivasjon for dagene. Jeg vil bare drite i skolen og ligge hjemme i senga, spille og reise bort. Helst veldig langt bort. Men nå er det jo sånn at jeg kan ikke det. Skal i bursdag på fredag og overnatter til lørdag. Tror jeg har sagt det :) Og foresten så kommer bildene av muffinsene i kveld(tror jeg).

-Linda ^^

07.11.2012 kl.17:37 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kommet hjem :)

Hei ^^

Nå har jeg kommet hjem fra fotball treninga :) Det var ganske gøy, så jeg tror jeg skal fortsette med det :) Skal dele en kollasj til dere etterpå og så skal jeg: bade, gjøre lekser, øve til prøve/test, spise, se TV og når klokka nærmer seg halv ti kommer den siste kollasjen ;) Eller kanskje halv ni. Jeg må se csi: miami(?).

-Går du på fotball?

-Linda ^^

06.11.2012 kl.19:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

2.plass!

Hei ^^

Nå ble jeg extra glad :) Jeg fant nettopp ut at jeg var på andre plass på topp listen i grane :D

 1. Caioze
 2. Asevenx
 3. H19e
 4. Ireneheggnes
 5. Janneeiusa
 6. Photofeber
 7. Psoart
 8. Inemerethe
 9. Forever00
 10. Hegeogmalin

Det kommer dessverre ikke bilder, men det kommer tre sommer kollasjer :) En etter dette innlegget, en i kveld og en til i kveld :)

-Linda ^^

06.11.2012 kl.15:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nå må jeg begynne

Hei ^^

Har nettopp blitt ferdig på badet og har alerede spist to muffins, men jeg må begynne å øve. Har veldig lite motivasjon til det. Bilder av muffinsene kommer sikkert i morgen. Jeg venter på at pappa kan komme hjem slik at jeg får tatt melis på dem. Kjeder også livet av meg! Jeg er alene hjemme, det er da jeg pleier å bake :) Har hørt på musikk og gjort mye av det jeg skulle ha gjort. Tror jeg må øve litt nå :)

-Linda ^^

05.11.2012 kl.21:40 i Blogg    0 søte små Permalenke

Muffins! <3

Hei ^^

Bestemte meg for å lage muffins i stedet for å øve på nf prøven. De skulle egentlig være ferdig for litt siden, men jeg satte bare ovnen på 100 grader, så nåmå jeg vente enda lengre. Hadde også planlagt å bade :) Skulle liksom gjøre masse ting, men jeg er så lei og sur i dag. Dessuten gjør det drit vondt i kjeven. Skal få mamma til å ringe legen :P Skal til tannlegen i desember!! Vil dra dit nå, men jeg tror ikke hun har fått sett så mye siden jeg nesten ikke klarer å åpne kjeften. 

I morgen kan det hende at det kommer en outfit her på bloggen :) Har vel bare hatt det en gang. Skal prøve å bli flinkere, men jeg hater å smile på bilder og se rett inn i kamera. 

Bilder av muffins kommer sikkert om noen timer. Ha en fortsatt fin kveld!

-Linda ^^

05.11.2012 kl.20:05 i Blogg    0 søte små Permalenke

Du bestemmer :)

Hei ^^

Lenge siden jeg har hatt det :) Tenkte at jeg skulle prøve. Kom med forslag. Kan ta alt fra film, bøker, kjendiser osv. 

-Hva vil du jeg skal skrive om?

-Linda ^^

05.11.2012 kl.17:14 i Blogg    0 søte små Permalenke

Dagen i dag...

Hei ^^

Har vært ute og tatt bilder av mye rart. De kommer etterpå :) I m&h (mat og helse) lagde vi verdens stggeste kjøttkaker. Vi skulle også lage dessert. Som ble vegetar sjokolade kake. Kan ikke si at den ble spesiellt god, men det var godt med litt sukker i kroppen. Har ikke mye å blogge om, så jeg lurer på om du har noen tips til å gjøre blogginga bedre? Jeg begynner å bli lei av å ta bilder med tlf'n.

-Har du noen tips?

-Linda ^^

05.11.2012 kl.16:17 i Blogg    0 søte små Permalenke

De 3 beste som finnes! :P

Haha! Kjeder meg skikkelig, så jeg lagde denne. Slipknot, Green Day og A7x :) De tre beste bandene i verden!

-Liker du noen av dem?

-Linda ^^

04.11.2012 kl.17:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kirka!

Hei ^^

I dag har jeg vært i kirken :) Siden jeg skal konfimeres i år, så må man i kirken 8 ganger. Det har bare vært 2 ganger til nå og jeg har vært på begge. Vi må også på konfirmasjons undervisning. Det har bare vært 1 gang til nå, men på torsdag blir det. Jeg skal på den. 

Har også vært til Malin :) Vi spilte GTA på ps2. Jeg har også lagd en kollasj til dere. Men det ble bare en :( Orket ikke å lage flere. Har ikke tatt nye bilder, så det ble bare en :)

-Linda ^^

04.11.2012 kl.16:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Morn!

Hei ^^

Våknet tidlig i dag :) Sitter nå å hører på SlipKnoT, har egentlig ikke så mye å blogge om. Tror det kommer bilder i kveld, jeg skal nemlig ut nå og ta bilder :) Mister stadig lysten til å blogge. Tror jeg kommer til å ha en liten bloggpause etter noen innlegg(som kommer i kveld). Kommer også til å dele sanger og slikt.

-Linda ^^

Jeg dør!!

Hei ^^

Jeg kjeder gørra ut av meg. Sitter å hører på Green day, men noen av sangene er så slappe at jeg sovner! Orker ikke å se norske talenter i kveld. Creepy! Lyden skrudde seg nettopp ned! Help me, please! Kommer sikkert et wants innlegg. Har ikke mye å blogge om. Skulle ønske at jeg hadde et ordentlig kamera slik at jeg kunne ha gått ut og tatt bilder til dere. Må gå! Lyden blir stilt ned! ÆÆHH!

-Linda ^^

02.11.2012 kl.20:13 i Blogg    0 søte små Permalenke

OD!

Hei ^^

Har kommet hjem fra lilleskolen. Kom egentlig hjem kvart på to, men jeg måtte vente litt med bloggingen. Det har vært en fin dag og jeg hadde det ganske artig :) Jeg skulle spile Plump med dem. Det er et sånn spill hvor man kaster terninger og skal enten + de sammen eller ta -. Mange av barna valgte pluss, men noen ganger gikk det ikke, så da ble det minus :) 

Jeg skal ut å ta bilder snart. Det kommer nok et eget innlegg med bilder. Kan også lage kollasjer som kommer i kveld.

-Hvor jobbet du?

-Linda ^^

02.11.2012 kl.14:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bowling!

Hei ^^

Nå har jeg kommet hjem fra bowling :) Først var vi på Milano og spiste pizzaog etterpå dro vi å bowla :) Fikk to striker, ble ganske glad for det :) Jeg har ingen bilder. Mister egentlig lysten når jeg har så dårlig kvalitet på mobil kameraet :( Skal begynne å spare til et kamera og dessuten såblir jeg jo konfirmert om ikke lenge. Tror jeg skal spare de pengene, MEN jeg må ha et kamera :) Kommer nok et innlegg i morgen om OD dagen. Og kanskje bilder...

-Linda ^^

01.11.2012 kl.23:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Dagen min!

Hei ^^

Som de fleste vet var det halloween i går :) Jeg var kledd ut som en varulv :P Fikk sånn passe med godteri. Jeg, Malin(photofeber) og Vivian gikk sammen. Tea(teawika) skulle egentlig, men hun kunne dessverre ikke det :( Vi så Halloween. Det kommer en anmeldelse i et annet innlegg. Den var skummel, måtte få pappa til å gå i mot meg når jeg skulle hjem. Selv om jeg bare bor et par hundre meter bort fra Malin :P 

I morgen er de OD. Jeg skal arbeide på skolen. I dag så vi forskjellige filmer om Nepal. Vi skal sende inn penger slik at jenter kan gå på skole i landet. Syns det er dumt at jenter må arbeide der i landet, i stedet for å få en utdanning slik at de kan gjøre noe med livet sitt når de blir eldre. Det er jo også ganske fattige kår der, så enten har de ikke råd eller så må jenter være hjemme å arbeide. 

Det kommer kanskje bilder. Klassen skal nemlig på bowling i kveld :) Egentlig syns jeg det var dumt, for the vampire diaries starter i kveld. Jeg kan jo selvfølgelig se det på watchseries.eu, men det blir ikke det samme. 

-Hvor skal du arbeide?

-Linda ^^

01.11.2012 kl.14:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Fullmåne


I morges var det fullmåne, det var så fint! Men bildet ble ikke så bra...

I dag er det halloween og jeg skal værem varulv :P Egentlig syns jeg det er kjedelig, men vi skal se Halloween til Malin :) Jeg har ikke sett den før, så jeg håper den er bra :) I dag på skolen lagde vi film :D Det var gøy. Tror ikke det kommer flere innlegg i dag. 

-Linda ^^

31.10.2012 kl.15:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Morn!

Hei ^^ 

Har nettopp gjort meg ferdig, skal løpe over til Malin for å hente henne. Det kommer bilder og jeg skal prøve å lage en ny kollasj. Tror ikke den blir så bra, men jeg skal gjøre mitt beste. Må gå nå :D

-Linda ^^

Årets første tur

Hei ^^

I kveld har jeg, Anita og Malin vært å kjørt spark med Dana :) Det var ganske artig. Tok ingen bilder når vi kjørte spark. Skal lage et innlegg hvor jeg viser noen sommerbilder. Det er jo snart jul, så jeg må bare se sommerbildene igjen :P Det kommer i morgen, mest sansynlig etter skolen :) 

 

Hahaha :D elsker denne sangen! :D

-Linda ^^

29.10.2012 kl.21:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

I'm sorry

  
Hei ^^

Det kommer dessverre ingen bilder eller kollasj :( Jeg fant ikke kollasjen på pc'n. Og bildene er kjempe dårlige. Det kommer noen bilder i morgen og jeg skal prøve å lage kollasj på photoscape. Beklager veldig mye. Håper dere ikke ble sinte nå :P

-Linda ^^

29.10.2012 kl.19:15 i Blogg    0 søte små Permalenke

I hate being sick!

Hei ^^

I dag er jeg hjemme pga feber og litt andre ting. Men kollasjen kommer samt noen bilder ;) Våknet gry tidlig i dag. Har løpt tulling mellom badet og senga mi. Har tatt en tabelett. Skal prøve å sove litt, og etterpå må jeg gjøre ferdig kollasjen :) Den kommer i kveld

Bildet er hentet fra google.

-Linda^^

29.10.2012 kl.08:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

Oi!

Hei ^^

Herregud, jeg er så glad nå :) Fikk litt tid til å sjekke bloggen. Da jeg logget inn var det to kommentarer der og 30 sidevisninger + 17 lesere :D Jeg ble så glad! Skal snart hoppe i badekaret :P Kollasjen kommer i morgen, og kanskje det kommer bilder. Vet ikke hvordan dagen kommer til å gå. Når den blir stress, klarer jeg ikke gjøre noe, men om den blir avslappet blir det en bra dag. Vi får sikkert mye lekser og sånt + at vi skal ha en engelsk prøve på torsdag. På fredag er det OD. Da skal jeg jobbe på lilleskolen. Så blir det en deilig hvile helg. Jeg tror jeg kommer til å blogge mest i helgene. Tror jeg skal prøve å kjøre spark med Dana en dag :) Da blir det nok bilder. Har dessverre ikke tid til mer blogging. Ses!

-Linda ^^

O.o

Hei ^^

Skulle egentlig blogge dette innlegget først, men jeg glemte det når jeg skulle begynne :P Jeg ville bare takke alle som leser bloggen pga av at når jeg gikk inn på vår liste over bloggere i kommunen var jeg på 3. plass. Herregud jeg ble så glad! :D Tusen takk til dere ;) 

-Linda ^^

28.10.2012 kl.11:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

Tidlig morgen

Hei ^^

Trodde at jeg våknet kvart på ti, men nei. Jeg kom på at vi skulle stille klokken en time tilbake, og da ble den plutselig 08:45. Så hadde jeg også akkurat slådd på datan, så jeg orket ikke å slå den av. Dana ligger å sover, men Pippi er en morgenfugl :) Så hun ligger å tygger på de krok klørne hennes. Det er liksom de klørne som er høyest opp på labben :) 

Hehehe :D Bildet er hentet fra google :)

Skal gå på kjøkkenet og se om vi har noe å spise :)

-Visste du at vi skulle stille klokka?

-Linda ^^

28.10.2012 kl.09:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Første konfirmasjonsundervisning

Hei :)

Nå har jeg vært på min første konfirmasjonsundervisning. Vi fikk hver vår bibel, så skulle vi si litt om oss selv og neste gang skal jeg ta med nightmare cd'n :P Han spurte hva jeg hadde som hobby og jeg sa høre på musikk, og selvfølgelig spurte han om jeg hadde et favoritt band og jeg sa selvfølgelig A7x <3

Bilder kommer senere når vi har fått internettet tilbake. Pappa har en slags ting som han stikker inn i usb portene, som gjør det mulig for oss å være på nett :D

Linda :)

25.10.2012 kl.20:42 i Blogg    0 søte små Permalenke

Oreo!<3

Hei :)

I dag har jeg smakt den nye oreo kjeksen :) Den var kjempegod. Den vanlige er hvit inni og denne nye er da brun inni <3 Spiste den uten melk og med melk, men jeg likte best uten melk. 

Har ikke gjort saa mye i dag. Skal kanskje knuse pcn=) Tastaturet er helt feil og jeg gleder meg sykt til jeg skal gjore det. Jeg kan ikke finne oen med strek gjennom, for den bokstaven har blitt slik ;. Det er saa jeklig irriterende. Aen med prikk over er slik [. Blir saa jeklig irritert. Uansett, jeg har ikke gjort noe spesiellt, saa vi ses!

Linda ^^

23.10.2012 kl.15:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Stone sour ++

Hei :)

Har vært ute i kveld, så jeg har ikke blogget :) Syns det er litt kjedelig, men siden jeg det ikke er noe å gjøre her på denne kjedelig dritt plassen med få folk som faktisk liker. Gleder meg sykt til jeg skal flytte på hybel :) Har nå forandret valget mitt. Jeg skal bli førskole lærer :) Så da skal jeg bo i Levanger og forhåpentligvis er det mye bedre enn Trofors. Skal kanskje i militæret\forsvaret, men har liten tro på at jeg faktisk gidder å søke meg inn. Men nå kommer en god natt sang til dere som fortsatt er våken ;)

 

Nattinatt ;*

-Hørt om de før?

-Linda :)

Kirka

Hei :)

I dag har jeg vært i kirken på konfirmasjons ting... Det var kjedelig. Hater å gå i kirken. Uansett, har ikke gjort så mye annet i dag. Jeg og Malin(photofeber) har lagd noen kule folk på the sims 3 :D Skal teste ut hårproduktet etter at jeg og mamma har gått tur med hundene. 

-Linda :)

21.10.2012 kl.17:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Artig!

Hei :)

Nå har jeg kommet hjem fra partyet :D Må bare si at det var kjempe artig! Det var artig å danse til oppa gangnam style. Danset dansen :) Er veldig trøtt nå, så jeg tror at jeg skal øve til prøve, ta meg en liten dusj og så skal jeg legge meg. Mamma har kjøpt noe got2b ting som jeg skal prøve. Håret blir slett av det og man kan vaske det 10 ganger etterpå! Måtte bare spørre om hun kunne kjøpe det :) Så hun kjøpte det i dag og jeg tror at jeg skal teste det ut i morgen :)

-Linda :)

Back to school party :P

Hei :)

Jeg skal snart på back to school party :) Det begynner klokka 6 og er slutt elleve eller noe sånt. Orker ikke å pynte meg. Tar bare på meg vanlige klær, som er hettegenser og tights :D siden det ikke er en ordentlig fest. Hadde det vært det tror jeg at jeg har tatt på meg noe annet. Men jeg kan ikke blogge mer nå. Ses!

-Linda :)

18.10.2012 kl.17:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hei!

Hei :)

Litt lenge siden jeg blogget. Jeg har nemlig ikke orket det, men jeg har tatt bilder fra hytteturen :) De kommer nok senere. Hadde også Malin på overnattings besøk i går. Vi arbeidet litt med presentasjonene våre. Faget vi skal ha presentasjon i er engelsk fordypning. Vi fikk velge hva vi ville og jeg valgte Slipknot, siden Malin skulle ha om A7x. Vet ikke hva de andre skulle ha om :P Er ganske så sikker på at 2-3 av de guttene skal ha noe med motor i :D 

-Linda :)

17.10.2012 kl.16:28 i Blogg    0 søte små Permalenke

Going to Krutåga

Hei :)

I kveld skal vi på hytta :) Skal være der til lørdag. Kommer kanskje til å ta bilder, men kan ikke love noe :) Nå som det er høst er det veldig fint der oppe. Kanskje det dukker opp noen sauer på bloggen :P Forrige helg når vi var der, så svinkjørte pappa etter sauene :P Syns litt synd på sauene, de ble ganske så skremt tror de løp over til den andre siden av åkeren. Siden jeg fortsatt ikke kan dele sang så kan dere trykk på MEG ;) Verden kuleste og mest råeste sang <3

-Linda :)

 

10.10.2012 kl.15:33 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Presentasjon i morgen!

Hei!

I morgen har gruppa mi(de andre og)  presentasjon :) Jeg har blitt så komfortabel med å presentere, sikkert fordi vi hadde tusen presentasjoner i fjor, så jeg gleder meg litt :P Engelsk fordypning gruppa skal ha en presentasjon om hva man vil og siden Malin tok A7X så tok jeg SlipKnoT :) Har tatt noen notater her hjemme, så jeg er på en måte "ferdig" med lysbildene. Har funnet gitarsolo, sliter med å finne trommesolo, mem jeg tror ikke jeg skal ha det. Uansett, i dag var det andre dag i psykisk helse. De to første timene holdt vi på med presentasjonen og tredje time var vi nede i hallen og siste timen såg vi en kjedelig film. Vi fikk velge mellom den og sinna mann, men siden jeg hadde sett den før( i fjor) valgte jeg den kjedelige. Tror det bare var 3-4 som ville se sinna mann.

Har litt vondt i hodet så det er vanskelig for meg å blogge for tiden, så jeg får se om det blir noe blogginnlegg de neste dagene :) Tenkte også å dele en sang, men det går plutselig ikke på den stasjonære(blogger på den nå). 

-Linda :)

 

09.10.2012 kl.19:59 i Blogg    0 søte små Permalenke

Psykisk helse

Hei!

Som jeg sikkert har nevnt tusen ganger hadde vi psykisk helse i dag og vi skal ha det i 2 dager til. På onsdag skal min gruppe ha en presentasjon om fobi :) Akurat det temaet som jeg ville ha :) Sikkert fordi jeg har fobi mot tusen ting :P Blant annet edderkopper, små trange rom ( claustrofobi) og sprøyter. Nevnte bare noen få ting nå har ikke lyst til å si absolutt alt, for det er noe som jeg har fobi mot som er ganske rart :P Ikke tenk dirty nå ;D Faktisk så har jeg fobi mot at folk tar på meg. Vet ikke helt hvorfor... Uansett, vi har sett 2 filmer og ett teaterstykke. Det var ett ganske bra teaterstykke. Det ble fremført av noen fra teaterlinja fra toppen vgs. De reiser rundt og viser forestillinger. Har ikke gjort noe annet spessielt siden jeg kom hjem :P

-Linda :)

08.10.2012 kl.16:26 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bursdag

Hei!

I dag har jeg vært i bursdagen til farmor. Egentlig hadde hun bursdag da hun var i Bodø, men hun kom ikke hjem før det så hun feiret den i dag :) Dere syns el at det blir litt kjedelige blogg innlegg når det ikke er bilder med, så jeg skal prøe å skjerpe meg, men det er ikke alltid lett. I dag skulle vi i kirka, men heldigvis var presten syk :) Vi har også konfirmasjonsundervisning på onsdag så jeg får ikke fri. Det blir også psykisk helse i tre dager og vi skal ha presentasjon så jeg skal nok ikke ha fri :(

PS: Tenkte å dele en sang, men det jævla drittsystemet vil ikke samarbeide!!! >.<

-Linda :)

07.10.2012 kl.20:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

I'm home

Hei!

Nå har jeg kommet hjem :) Da jeg var ferdig med å pakke ut kom mamma inn døra :) Anita ble kjempe glad og i mens var pappa ute å spylte av saudritten på tilhengeren. Plutselig hørte mamma en rar sprute\hvese lyd. Anita og jeg gikk i gangen for å sjekke det OG gjett hva! Hele vaskerommet og gangen var dekt med vann! Anita gikk inn på vaskerommet og skulle prøve å slå av vannet, men hun somlet så at jeg gikk inn for å slå det av. Begge ble søkk våte. Pappa kom brasende inn ytterdøra og spurte hva i svarte som foregår. Jeg så at det hadde gått hull på slangen. Heldigvis hadde vi det bra på hytta så han ble ikke så veldig forbanna :P Så nå sitter jeg i joggbukse og hettegenser. Beste klærne som finnes :D 

-Linda :)

06.10.2012 kl.19:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Fredag til i morgen

Hei :)

Jeg skal på hytta i dag :) Så det blir blogging i morgen når vi kommer hjem :) Er veldig glad akkurat nå. Det gikk kjempe bra på samfunnsfag prøven i dag og at vi slipper å dra i kirken på søndag :) Presten er nemlig syk. Jeg skal konfimere meg kristelig så jeg må i kirka 8 ganger før konfirmasjonen. Det er bare en i klassen som ikke skal konfimeres og h*n får 60 000 av foreldrene sine. Jeg har ikke lyst til å si hvem det er. Uansett, h*n skal være med på konfirmasjonstur med en dunge folk fra hattfjelldal, bleikvasslia og susendal(hørte jeg rykter om). Er også glad for en 3je ting :D Vi så en film på skolen som het lilja 4-ever og jeg likte en sang som var med i den. Rammstein- mein herz brennt ;) Joakim hører på de, men jeg liker denne og en til keine lust eller noe sånt :P

-Liker du rammstein?

-Har du sett lilja 4-ever?

-Linda :)

05.10.2012 kl.16:54 i Blogg    0 søte små Permalenke

041012

Hei :)

Sitter å tenker på om jeg skal være med på hytta i helgen :) Egentlig føler jeg at jeg ikke har noe særlig lyst. Pappa skal nemlig dit for å fikse dassen, men visst vi ikke skal ha med hundene blir det kjedelig. Har ikke gjort noe spessiellt enda, skal få teste ut det nye råe spillet til Joakim :) Husker ikke helt hva det het, men på reklamen så brukte de ekte mennesker. Da jeg først så den tenkte jeg: For en utrolig grafikk! Men så sa Joakim at det vat ekte mennesker :P

 

-Linda :)

04.10.2012 kl.16:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Orker ikke mer

Hei! 

Dessverre så orker jeg ikke å ha 20 days challenge. Det er så kjedelig. Kommer bare til å oppdatere bloggen når jeg har lyst eller kjeder meg ;)

-Linda :)

03.10.2012 kl.16:16 i Blogg    0 søte små Permalenke

Det kommer i morgen

Hei!

Orker ikke å ta 20 days challenge i dag :) Så det blir to innlegg i morgen.

Når jeg og Malin var på lilleskolen så vi noe rart lys ting som fløy i normal fart på himmelen. Jeg garanterer at det ikke var ett fly, siden de ikke kan lyse opp som lyspærer. Jeg tror på overnaturlige ting så jeg tror det var en ufo :P Nå tenker sikkert du: haha, så teit. Men jeg tror på spøkelser, romvesner og demoner. Det er bare sånn det er :)

-Hva tenker du det var?

-Linda :)

02.10.2012 kl.20:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Litt sen blogging...

Hei!

Kom hjem for litt siden :) Har vært ute en liten tur og har sovd fra 5-7. Hadde vondt i hode, mamma ga meg paracet og noe annet. Sovnet etter jeg hadde tatt dem, blir alltid så trøtt, men jeg syns at jeg fortjente den lille luren :) Vi har også fire prøver denne uka. 2 på onsdag og 2 på fredag. På onsdag har vi prøve i mat & helse og norsk muntlig. På fredag har vi musikk og samfunnsfag. Er dritt lei prøver og skolen. Så får vi bare to dager med høstferie pga psykiskhelse! Dumt at det skal ødelegge høstferien, mamma pratet om at hun ville på hytta og ta meg og Anita fri fra skolen på tirsdag og onsdag :D Men jeg tror ikke det blir noe av... 

Blogges!

-Linda :)

01.10.2012 kl.22:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kanskje, kanskje ikke

Hei!

Jeg skal kanskje på Green day konserten :D Sa til mamma i går at jeg bare måtte! Hun bare: " då må man jo kjøp billett no, mæn e har ikkje pængæ akkurat no." Så jeg håper at jeg får dra :) Malin skal også kanskje. Det blir jo etter konfirmasjonen så da kan man jo shoppe når man er i Oslo :P Det er kjempe lenge siden jeg var der. Tror det er hvertfall 8-10 år siden. Husker vi var på hytta til gammeltante og så smakte jeg på eplene som hang der og de var ikke gode! :P Har ikke tatt noen  bilder siden i går og på fredag.

Anita lærer bestemor å bruke datan. Hun har kjøpt seg ny. Anita har til nå visst henne youtube, face(hun skal ikke få seg det), google og startsiden :) Fikk nesten ikke sove i natt, er ikke sikker på hvorfor. Men jeg vet en grunn. Bestemor snorker noe inni svarte helvette. Våknet lenge før henne(sover sammen med henne) låg der og slappet av og ventet på at hun skulle våkne og stå opp. Da hun endelig gjorde det låg jeg å hørte på musikk. Har lastet ned den nye a7x sangen på telefonen :D 

 

-Skal du på Green day konserten?

-Linda :)

30.09.2012 kl.11:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

4ever alone

Hei!

Sitter å hører på dear god av a7x <3 Gjør ikke stort når jeg er i h-daln :) Har tatt noen bilder av verdens snilleste katt. Han heter faktisk pus :P Han er glad i unger og stadig vekk skal han ha kos. Han har vært veldig mye syk også, men han er heldigvis frisk nå :) Jeg kommer til å legge ut noen bilder i kveld av han, så kommer det nok noen senere når jeg er hjemme. Vet ikke når vi blir hentet av Joakim i morgen, men det blir sikkert i 3-4 tiden. 

 

-Linda :)

29.09.2012 kl.16:09 i Blogg    0 søte små Permalenke

Next: H-dal

Hei!

Nå drar jeg snart til H-dalen(hattfjelldal). Har med data så det blir nok blogging derfra. Men tviler på at det blir så mye :P

 

-Linda :)

Helt i hundre!

Hei!

Nå er jeg skikkelig gira! Først kom det en reklame om at Green day kommer til Norge og da startet maset! :D Så logget jeg på face og så at Avenged Sevenfold har sluppet en ny singel! Herregud! Den sangen er drit rå! Kan dele den i morgen :) Har nemlig lite tid.

-Linda :)

24.09.2012 kl.21:43 i Blogg    0 søte små Permalenke

Keep calm and love:

Hihihi :D Måtte bare ;)

-Linda :)

Dagstur til hytta

Hei!

Vi skal en liten dagstur til hytta :) Blir kanskje noen bilder. Skal bli flinkere å ta bilder og legge de ut på bloggen ;) Det var tiendebytte i Mosjøen og vi skulle ikke dit :( Jeg fikk også høre at de hadde SlipKnoT t-skjorter der. Da ble jeg sint! Har lyst på en t-skjorte eller hettegenser. Jeg har også lyst på A7x hettegenser, men de har bare en type på cdon og jeg har lyst på en annen. Uansett, får se om jeg blogger mer før vi drar.

-Linda :)

23.09.2012 kl.13:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

20 Days Challenge :)

Hei!

Har tenkt å ha 20 Days Challenge :) Bgynner i morgen ;)

Day 1- Bilde av parfymen min

Day 2- Håndskriften min

Day 3- Hva har jeg i sminkepungen min

Day 4- Dataen min

Day 5- Bilde av kjæledyret mitt

Day 6- Favoritt bilde mitt, som jeg har tatt selv

Day 7- Mobilen min

Day 8- 5 ting som jeg hater\irriterer meg over

Day 9- Hva har jeg som bakgrunnsbilde på datan

Day 10- Bilde av meg selv som liten

Day 11- Bilde fra i sommer

Day 12- Siste innkjøp

Day 13- Favorittsangen min

Day 14- Blogger som inspirerer meg

Day 15- Hva har jeg i veska mi

Day 16- Mine fav blogger

Day 17- Ønskelisten min for tia

Day 18- Kjolene mine

Day 19- En film som får meg til å grine

Day 20- Fav tv-serien min

-Linda :)

22.09.2012 kl.15:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Høl i øre

Hei!

Utti neste uke skal jeg ta hull i øret :D Øverst først og senere i begge nederst :) Skal få mamma'n min til å kjøpe spike øredobber :) Har også lyst til å farge håret blått under, men får ikke gjøre det før konfimarsjonen :( Så det blir halv blått hår i begynnelsen av 10.ende :P 

-Linda :D

21.09.2012 kl.21:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bilder kommer i kveld ;)

Hei!

I kveld kommer det bilder av hettegenseren og litt andre ting. Har ikke tenkt meg ut for å ta bilder for akkurat nå høljer det ned i tonnevis. Kanskje det blir en lite photo shoot med Isa :) Hun er egentlig ikke så fotogen, så det blir nok Dana som kommer til å pryde bloggen min i kveld ;)

 

Beste av SlipKnoT

-Linda :)

21.09.2012 kl.14:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lady gaga til Norge!

Hei!

Spurte mamma i dag om jeg kunne få dra på konserten hennes den 6 desember og fikk et ja! Meeen, så har vi jo pappa og er ikke sikker på om jeg fikk ett ja. Han var litt sur når han kom hjem så jeg venta til vi spiste meddag :) Tror det var et ja... Er veldig usikker, men om de har billetter i morgen skal jeg prøve meg en gang til :) hihi. Kommer til å hyle og sutre meg i hjel om han sier ja! :P

-Skal du på konserten hennes?

-Linda :)

20.09.2012 kl.20:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lykke!!

Hei!

I dag når jeg kom hjem sa mamma at hun hadde gått inn på rommet mitt og vasket det! Jeg bare what?! Hun fant USB kabelen sittende fast på boksen til den stasjonere datan :D Så da blir det bilde av hettegenseren som jeg kjøpte på tirsdag ;) I går var 5-10 klasse på tur på pilfjellet. Det var helt jævlig å gå opp dit! Det var kjedelig der også, men heldigvis gikk det fort nedover. Siden veien opp er bare oppover bakker. 

Kommer masse bilder i helga :) Skal ta meg tid til å gå ut for å ta noen, men om det blir regn blir jeg inne og finner noe å ta bilde av :)

-Linda :)

20.09.2012 kl.20:28 i Blogg    0 søte små Permalenke

Woops!

Hallo!

Jeg har visst ikke blogget :P I dag hadde vi TRE prøver rett etter hverandre! Først i naturfag, som overraskende nok gikk bra! Etterpå hadde vi engelsk prøve som gikk til helvette og etter det igjen hadde vi matte prøve som også gikk til helvette. I sist timen hadde vi kupertesten, som ikke gikk bra for meg. Jeg orket rett å slett ikke å springe. Åpnet litt for hardt siden jeg gikk hvertfall to runder. Jeg er nemlig så jævla lei skolen. På mandag skal vi ha RLE prøve. Det betyr at vi må øve i helgen. Syns det er dumt at skolen innvaderer helgen også. Vi sitter jo hvertfall 1 time per dag med lekser og nå må vi ha det i helgene også! Blir så sint på det jævla systemet. 

-Syns du vi har for mye lekser?

-Linda :)

20.09.2012 kl.19:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hej :)

God kveld kjære lesere!

I dag har det vært en rar dag. Mandager går som regel fort, men på skolen i dag så vi en GØRR kjedelig film. Hun kjærringa som hadde lagd den satt seg ved siden av meg og jeg ler av mye rart så det var vanskelig å holde smilet tilbake :) I morgen stikker jeg til Mosjøen. Skal prøve å få bilder inn på pappa sin pc. Kan jo ta bilde med mamma sin mobil. 

Har satt meg nye mål for dette året og neste år :)

1. Bedre karakter i matte og naturfag :D

2. Bedre helse :)

3. Slutte å spise godte utenom helger :)

4. Spare!

Det var noen av de 10 målene jeg har satt for neste- og dette året. 

 

Beste av LG :)

-Har du satt deg noen mål for dette eller neste år?

-Linda :)

17.09.2012 kl.21:25 i Blogg    0 søte små Permalenke

My dog is the cutest thing ever!

But she can be a bitch too. 

Dana og Pippi er ikke særlig gode venner. Mamma tror at Isa gir sjefs rollen til Pippi og at Dana ikke liker det, så hun prøver å komme høyere på rangstigen ved å være komplett hore mot Pippi! Jeg blir så sint når jeg ser at hun klasker åt Pippi med labben. Faktisk tror jeg at Pippi ikke likte Dana fra første dag. Hun er redd små hårete ting, selv om Dana ikke var så liten da vi hentet henne, så var Pippi "redd" henne eller at hun ikke likte henne OG kanskje det at jeg koste mer og gidde Dana mer oppmerksomhet enn min kjære brune hund <3 Får håpe at det skjer noe forandringer utover årene.


Haha! Se på Isa i bakgrunnen :P

-Linda :)

13.09.2012 kl.18:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Lose yourself

Denne er jeg helt hekta på for tiden! Har ikke funnet USB kabelen. Det skyldes vel at jeg ikke orker å lete, men jeg skal ut å ta bilder, for senere å lete etter den :D Siden tingen er bort blir det nok litt lite blogging.

-Linda :)

12.09.2012 kl.20:22 i Blogg    0 søte små Permalenke

Fortsatt sporløst forsvunnet

Hei!

I går var jeg og Malin å jogget. Vi jogget til Almvatnet og på veien tilbake fant jeg verdens råeste stein! :D Tenkte å ha ett bilde innlegg for jeg fant så mange "perfekte" steder, men jeg har enda ikke funnet USB tingen :( Skal prøve å lete mer. Om jeg finner den skal jeg legge de ut så fort jeg kan ;)

Blogges!

-Linda :)

 

11.09.2012 kl.15:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

21 guns

Hei!

Jeg er med i en konkurranse i TOPP der man kan vinne alle cd'ene fra den første til  den siste(inkluderer ikke de tre nye). Akkurat da jeg sendte den spurte mamma om jeg hadde skrevet navnet, jeg er jo så smart at jeg ikke skrev det og sa at de sjekker sikkert nummeret :P Det har ikke skjedd så mye på skolen i dag, mest det vanlige. Vi lagde fiskesuppe i mat & helsen og det var kjempe godt, men kunne ikke hatt det som middag. Det er mer sånn man spiser i selskap og sånt.

Blogges!

-Linda :)

10.09.2012 kl.15:45 i Blogg    0 søte små Permalenke

Weheartit!

Hei!

Lurer på om du har weheartit? :D Ordnet meg det for sånn ca 2 dager siden. Syns det er artig nå som jeg fikk fixa bilder og sånt :) Jeg heter: Linda Kolberg :P 

-Har du det?

-Linda :)


09.09.2012 kl.19:25 i Blogg    0 søte små Permalenke

Sorry!

Hei!

Det kommer ikke noe bilde :( USB tingen til mobben er borte, såå... Kan hende jeg finner den i støvsugeren :D

-Linda :)

08.09.2012 kl.20:48 i Blogg    0 søte små Permalenke

Blæh!

Hei!

I dag var jeg hjemme fra skolen pga at jeg er syk. Har hodepine, vondt i magen, feber og noe jente greier :P Mamma er i byen og jeg skulle ringe henne for å si at hun MÅTTE kjøpe en cola til meg. Gjett hva, hun hadde den ikke med så da måtte jeg ringe til pappa, så colaen kommer nok snart spurte om han kunne kjøpe youghurt :D Anita har vært så snill å pleid meg. Joakim har ikke lyst til å være i nærheten av meg eller Anita. Hun har skikkelig hoste og i går spydde hun :( Jeg lå i senga og hørte det og jeg spydde nesten også. Håper jeg blir frisk til mandag.

-Linda :)

07.09.2012 kl.15:41 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design!

Hei!

Nå har jeg fixa meg nytt design :) Har lite å blogge om så det kommer bare noen få innlegg nå og da. 

Har også tenkt å pusse opp rommet, jeg har bildet i hodet, men jeg må få mamma og pappa med på det :P Vil male det hvitt og en vegg som er svart. Jeg skal ha ut alt som ser jentete ut. Skal få pappa til å bestille Avenged Sevenfold plakater og så er jeg på utskikk etter en gammel skriver. Sånn man skrev på i gammle dager og så skal jeg ta pappa sin vinyl cd spiller( visst jeg får). Vil også ha tv'en inn, men da må klesskapet bort :\ 

-Likte di ideen? :P

-Linda :)

05.09.2012 kl.19:50 i Blogg    0 søte små Permalenke

Har du tumblr?

Hei!

Lurer på om du har tumblr :) Og i så fall hva heter du? Jeg er ikke så aktiv, men skal prøve å bli mer :)

-Linda :)

04.09.2012 kl.20:10 i Blogg    0 søte små Permalenke

Inspo; weheartit

 

 

-Linda :)
04.09.2012 kl.20:07 i Blogg    0 søte små Permalenke

Polaroid 1000 land camera :)

Hei!

Lurer på om det er noen som selger et slikt kamera :) Om du gjør det så er jeg interessert i å kjøpe det. Har lenge hatt lyst på et sånt. Det skal helst følge med ting til kameraet. 

 

Bildet er hentet fra google ;)

Har søkt overalt, men ikke funnet noe som ligner :(

-Linda :)

04.09.2012 kl.15:08 i Blogg    0 søte små Permalenke

Chanel goddiebag!

Hei!

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne en goodiebag fra chanel :) 

Bloggen heter: erikagjendem.blogg.no 

-Har du lyst til å være med?

-Linda :)

03.09.2012 kl.18:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design

Hei!

Jeg har ordna nytt design :) Syns sel det ble ganske så rosa! Men det er ikke så fint når nesten alt på bloggen er svart og lilla. Det ser også ganske så ryddig ut der kategoriene og sånt står :) Kommer til å blogge mindre pga av skolen, men håper på å blogge hvertfall en gang hver dag. Skal prøve å få flere bilder o.l med i innleggene ;)

Blogges!

-Linda :)

29.08.2012 kl.20:54 i Blogg    0 søte små Permalenke

Muffins ++

Hei!

I dag har jeg lagd sjokolademuffins :) Malin hjalp meg. Hun tok melis på og etterpå pyntet jeg de med sjokolade bokstaver og tall :) I går var jeg på en liten joggetur i skogen. Vi hadde nemlig kupertesten(?) i dag. Klarte 5 runder som var målet mitt. Ble ganske fornøyd. Er ikke helt peisa. Har lyst til å jogge mer :D


Trollskogen :)


Muffinsene :) Hadde ikke sjokolade pulver i. Glemte det.

Har ikke gjort noe de siste dagene. Skal på hytta fra fredag til søndag. Kommer sikkert noen bilder. 

Blogges!

-Liker du muffins?

-Linda :)

29.08.2012 kl.17:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bloggpause

Hei!

Jeg kommer til å ha bloggpause helt til jeg finner noe å blogge om :) Finner lite inspirasjon for tiden :(

 

-Linda :)

I dag

Hei!

I dag har jeg vært mye ute :) Samlet inn tomflasker med Malin og etterpå kjøpte vi potetgull  og så Bridget Jones. Ser på komiprisen 2012 nå. Det er ikke så artig. Ganske kjedelig egentlig. Var en tur innom til farmor, det ble ingen bilder pga av at jeg glemte den. Vet heller ikke hvor den er atm. Skal ut nå så:

Blogges!

-Linda :)

 

25.08.2012 kl.22:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mornings!

Hei!

Begynte denne dagen med Godsmack's I stand alone :) Har tenkt meg en tur til farmor senere i dag. Kan hende det kommer bilder av Bamse. Jeg har forresten fått gave av Malin, men det skjedde noe ganske dumt for noen dager siden. Jeg la den fine ringen som jeg fikk av henne i senga og når jeg kom hjem så har Anita vært inne på rommet og ringen var borte :( Jeg har enda ikke sagt det til Anita...

Jeg tror vi har VERDENS beste hund! I morges våknet jeg av at det var så kaldt inne på rommet. Dana og Pippi lå i senga, men jeg frøys likevel. Først prøvde jeg å få Pippi opp til meg, men i stedet kom Dana. Hun la seg tett inntil meg og der lå hun til jeg våknet igjen for ikke lenge siden. Jeg bare elsker den hunden!


Arkiv bilde :)

Blogges!

-Linda :)

25.08.2012 kl.11:54 i Blogg    0 søte små Permalenke

T.G.I.F

Hei!

Har nettopp entret rommet og tenkte at jeg måtte blogge litt :) Jeg har ikke gjort noe til nå utenom å spise boller og drikke oboy. Me gusta. Koste litt med Isa. Hun er så god å kose med. Selv om hun er ganske liten :)


Veldig skarpt bilde. Mobilen jeg har nå suger ræva! Hater nokia. Ønsker meg iphone til jul. 

Det går ganske bra på skolen. Timene er stillere, noe som gjør at det går fortere og at jeg klarer å følge med :D Skal gå med hundene nå.

Blogges!

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

24.08.2012 kl.14:59 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kommet hjem

Hei!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, eller ikke akkurat nå :) Har dusja og venter på at mamma skal komme hjem med yougherten min. Er ganske så sulten. Har ikke gjort noe mer, men jeg skal til Malin litt senere. Det blir nok mindre blogging nå siden skolen har startet og så har jeg nesten ingenting å blogge om. Har ikke lyst å si: Denne skoledagen var kjempe fin! Gjorde lekser og satt der på den harde stolen ved pulten. Jeg gleder meg til i morgen! Da er det fredag :) Det blir litt rart å ikke ha engelsk fordypning. Forrige år hadde vi det på torsdag og fredag, men nå har vi det på onsdag og torsdag. Har ikke mer å blogge om! :)

Blogges!

-Linda :)

23.08.2012 kl.14:43 i Blogg    0 søte små Permalenke

WONDERSTRUCK!

Hei!

Nå har jeg meldt meg på konkurransen om å vinne Taylor Swift sin parfyme :) Syns flasken var så søt og liten. Jeg likte også de små detaljene som hang på den. Jeg gleder meg til å se om jeg vinner :D Er ikke så flink til å vinne i konkurranser og sånt.

-Har du meldt deg på?

-Linda :)

sw12ws
22.08.2012 kl.17:26 i Blogg    0 søte små Permalenke

Titt tei!

Hellu!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Siste time hadde vi gym og jeg er drit svett så jeg skal dusje etterpå. Jeg orket ikke å blogge i går fordi Malin var her, hun overnattet også :) Vi var en tur til Borken og så husker jeg ikke mer. 

 

Not falling er best, men denne er så fin!

 

Hørte denne på radion :) 

-Likte du disse?

-Linda :)

22.08.2012 kl.15:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Se hva vi har laget :D

Hei!

Nå har jeg og Malin lagd noe som lignet på smoothie :P Vi blandet jordbær, rips, melk og sukker. Det var kvalmende, men godt! Jeg tror at jeg kommer til å lage det flere ganger :)

-Har du smakt det?

-Linda :)

God morgen

Hei!

Nå har jeg stådd opp til et stille hus :) Mamma og Joakim dro på hytta for å male ferdig taket og Anita ligger å sover. Faktisk er det bare Tussi som lager en liten lyd :P Har spist en stor skål is til frokost og har ingen planer for i dag, kanskje chille siden det er siste dag før skolen starter, jeg tror Malin har kommet hjem, men er ikke helt sikker. Hun skal sikkert sove så jeg får vente med å dra for å sjekke :P Jeg tror ikke de hadde blitt så glad for å se meg på døra tidlig om morgnen. Dette er tidlig for meg, siden jeg bruker å stå opp i 1 tia.

 

Hopp til 00:42 ;) Og jeg takker guitar hero for denne sangen :D

19.08.2012 kl.11:14 i Blogg    0 søte små Permalenke

Snart er det slutt på friheten

Hei!

På mandag starter skolen igjen :( Har ikke lyst til at den skal starte så tidlig, jeg syns den kunne ha startet om 1 uke :D Selv om det blir artig å se klassekameratene igjen, så kommer jeg sikkert til å sove bort timene. Jeg har nemlig sovd en time. Det var naturfag med verdens kjedeligste lærer. Håper det er naturfag som går dette året. Vi skal ha valgfag og jeg håper så jævlig at det blir design og redisgn på meg! Som andre valg hadde jeg media og informasjon. Jeg er for lat til å velge fysisk, selv om jeg elsker å løpe. 

Har vel egentlig ikke gjort en dritt i dag. Tror nok at jeg har vært i sofaen i hele dag. Jeg har sett 3 episoder av PLL, spist sjokolade, pomfri og is. Så har jeg også slettet håret. Ikke mye interessesant :) Det kan hende at det kommer et outfit bilde i morgen, siden jeg ikke har noe å blogge om. Det kommer ett innlegg om hva jeg hører på for tia etter dette. 

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

Da drar man snart :)

Hellu!

Nå skal vi snart dra til hytta :D Gleder meg! Det blir ingen blogging på 6-7 dager. Jeg går å tenker på valgfag arket jeg fikk av Malin for ikke lenge siden og det plager meg! Jeg har ikke peiling på hva jeg skal velge som første valg. Når jeg kommer hjem da må jeg ha bestemt meg :P Men må pakke nå.

Blogges!

-Har du valgfag?

-Linda :)

12.08.2012 kl.12:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

Yeeeeeeeeeeeey!

Hei!

Nå har jeg nettopp sett handball kampen mellom montenegro og norge. Det var nervepirrende, men til slutt så vant norge og jeg er i hundre nå! Spania kom på 3 plass. Vi ses senere! :D

-Så du kampen?

-Linda :)


11.08.2012 kl.23:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

What to do?

Hei!

Nå sitter jeg å kjeder meg. Har sovd bort meste parten av dagen. Jeg er ikke helt i form i dag. I går fikk jeg valgfag arket og jeg ANER ikke hva jeg skal velge. Har litt lyst på media greier eller design ting. Det er heller ikke lenge til skolen begynner og jeg har ikke akkurat lyst til det :) Men hvem har lyst til det? Selv om man får møte folk igjen, men det er rett tilbake til verdens teiteste klasse som bråker hele tiden. Ikke akkurat drømme klassen. 

Jeg har også lite å blogge om for tiden. Malin stakk av til Krotia i morges så jeg kommer til å dø av kjedsomhet. Har heller ingen bilder siden det er så kaldt og nesten alltid stygt vær her. Jeg kan se om det er noen og om det er det så kommer de poppende opp i dette innlegget :) Fant dessverre ingen. 

 

Dere som liker heavy metal burde høre denne ;)

-Linda :)

Wants fra Accessorize

-Syns?

-Linda :)

10.08.2012 kl.22:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

5 ting du kanskje ikke visste om meg

 1. Jeg elsker taco! <3
 2. Jeg gråter når jeg ser på triste filmer
 3. Jeg hater skrekkilmer, men ser på dem allikevel :P
 4. Jeg hater romantiske filmer
 5. Jeg liker å rydde og vaske :D

-Linda :)

 

10.08.2012 kl.14:50 i Blogg    0 søte små Permalenke

Dagen i dag

Hei!

Nå har jeg nettopp vaska buret til svina :) Det var skittent skal jeg si deg! Har vært med Malin med på butikken og jeg kjøpte meg ett horn. Hun drar på lørdagen så kommer hun hjem neste lørdag og rett hjem til skolestart :) Hun ble litt sjokkert da jeg sa at den startet 20 august. Dumt! Jeg trenger mer tid og har lyst på en ordentlig sommer, men jeg har hørt at høsten ikke skal bli så værst. Håper det er sant. Pluss at jeg vil på hytta. Jeg tror ikke jeg har vært der i sommer, men mamma har ikke lyst til å dra. Det skjer familie ting der så... Men nå skal jeg se the vampire diaries og etterpå the walking dead :D Elsker det programmet.

Blogges!

-Hva har dere gjort i dag?

-Linda :)

09.08.2012 kl.19:50 i Blogg    0 søte små Permalenke

Markjordbær :)

Hei!

Nå har jeg nettopp spist en kopp med most markjordbær <3 Og jeg har bilder :)


Her er de umost, har dessverre ikke bilde av de most OG det var egentlig mer, men Anita skulle smake :)


Her er de "nye" ute møblene :) Ganske koselig og delig å sitte i.


Isa <3


Dårlig bilde, men jeg var der å plukka jordbæra :) Holdte på å tryne ned bakken. Jeg har nemlig ikke så god balanse :P

-Liker du markjordbær?

-Linda :)

08.08.2012 kl.21:16 i Blogg    0 søte små Permalenke

Today

Hei!

De siste timene har jeg vært til Malin :) Vi var en liten tur på butikken, men først skulle hun hente penger hos mora. Da vi skulle gå inn inngangen var det sånne folk som klipper plenen der og han ene liksom vroomet litt med den( om du forstår). Selvfølgelig fikk jeg nesten latterkrampe og da vi var rett utfor huset skjedde det noe flaut som vi ble enige om at vi ikke skulle fortelle det til noen... Har ikke gjort noe annet til nå. Tror kanskje at jeg skal til farmor og ta en tur med Bamse :) Tanta mi har kommet hjem så jeg skal spørre om jeg kan gå tur med han :) Ser på a-team nå, vet ikke hvorfor, men i stad var der kongen av queens. Jeg så på det og så så jeg på pc'en, men plutselig er det a-team.. Uansett, sitter å koser meg med Avenged sevenfold's chapter four. Tror jeg må slå av pc'en snart. Ellers så tar den fyr, det begynte å lukte brent her så plutselig står sofaen og pc'en i fyr :P Tror ikke mamma blir så glad da. Det er litt vondt å høre på musikk. Dana klmte øret mitt med giga ræva si :'( Når hun er god så er det på en voldelig måte. Jeg så forresten John carter forleden dag. Den hunde tingen var litt lik henne i oppførsel. Syns ikke John carter var så bra, jeg gir den en 4'er. Det skjedde liksom så lite. Dumt, for det så ut som en bra film på reklamen, men på reklamen viser de bare de scenene som er best. 

Blogges!

-Har du sett den?

-Linda :)

08.08.2012 kl.16:45 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mornings!

Hei!

Har nettopp våknet :) Er kjempe trøtt enda. Det bilde som jeg sa at jeg skulle poste i dag kommer litt senere og kanskje et outfit bilde :P Har lyst til å prøve noe nytt. Forandring fryder, er det ikke det man sier? Akkurat nå gjør jeg ikke noe spesielt, Anita sitter å spiller musikk og selvfølgelig satte hun på Justin Bieber sangen: "Boyfriend". Hater den! Men nå hører vi på Jessie j's "Domino". Den elsker jeg :P Har ikke så mye mer å si.

Blogges!

-Linda :)

07.08.2012 kl.12:11 i Blogg    0 søte små Permalenke

Litt om min dag :)

Hellu!

I dag har jeg faktisk hjulpet mamma :) Eller hun lokket meg med sjokolade... Jeg måtte bære ned søppelsekker med sko og filmer. Så måtte jeg steke pannekaker i mens hun hang opp klær. Det har vært litt fint vær i dag. Farmor har også vært en liten tur innom. Koselig som alltid :) Mamma har begynt å plassere paller på altanen, ble ganske fint. Har også vært en tur på trixie med Anita. Vi kjøpte oss en is. Jeg tok en lion og hun en gigant. Jeg skulle foresten vise dere ett bilde :D Vi kjøpte oss sløsh på Saltfjellet og for å si det sånn så var den stor! Har ikke gjort mye annet enn blogget og sånt. Sitter mest på dataen for tiden. Det er liksom ingenting å gjøre når Malin er borte, men hun kommer hjem om noen dager. Det vil si at hun kommer til Trofors. Da skal jeg gi henne den artige gaven som jeg fant til henne da vi var i Narvik. Men blogges kanskje senere i kveld folkz!

-Linda :)

Ny header!

Hei!

Nå har jeg ordna meg en ny header :) Syns det var så fint bilde. R.I.P foREVer <33

Det var Malin som fant det og jeg bare elsket det!

-Syns?

-Linda :)

06.08.2012 kl.13:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Jeg vil ha:

Et hamster :) Jeg har liksom gått lei Tussi, men om jeg skal gi henne bort så må Bambi også dra. Det er ikke noe feil med Tussi hun er kjempegod å kose med. I det siste har jeg tenkt på å kjøpe meg et hamster. De er så små og søte, men så blir det ekstra mye arbeid siden vi har 2 marsvin fra før av. Jeg går ikke å håper på at Tussi kreperer snart og det blir ganske trist for da kan det hende at Bambi dør av sorg. Litt vanskelig det her...


Søte jenta mi <3

Tror jeg må vente mange år før jeg kan få et hamster, siden marsvin kan leve LENGE!

-Linda :)

06.08.2012 kl.12:54 i Blogg    0 søte små Permalenke

Litt sen blogging

Hei!

Jeg tenkte å blogge i morges. Så jeg sto opp gikk på kjøkkenet og lagde meg mat og gikk for å legge meg igjen. Jeg er helt peisa etter bilturen og hele Evenes. Dette året var halvparten av ungene små. Så det var veldig mye bråk. Den eneste dagen uten bråk var når nesten alle ungene var på tur og overnattet. Jeg orket ikke overnatte siden jeg hater å være på overnattings turer :) Håper at det ikke blir noe tur dette skoleåret. Jeg hater å være på tur. Det er ingenting å gjøre. Man sitter bare ute i en skog og griller pølser og jeg  har gått lei pølser, vi har grillet pølser nesten hver gang vi har vært på tur og i sommer har vi vært masse på tur. 

Ses!

-Linda :)

05.08.2012 kl.16:24 i Blogg    0 søte små Permalenke

I morgen ;)

Hei!

Dere får se innkjøpene i morgen natt\kveld. Er ikke sikker på når vi kommer hjem. Starter tidlig tipper jeg, så det kan hende vi kommer hjem på kvelden. Det blir så trist å forlate Fabian :'( Håper vi skal hit neste år og da ØNSKER jeg at Aurora eller Regine kommer. Det var kjedelig, siden jeg var eldst. Men litt artig å få en liten kjæreste :) Han er så god, men elsker å kommandere. I dag var det "sirkus" som Fredrik, Elisabeth, Hans og Fillip gjorde i stand. Kjempe gøy! Det var mye godt på bordene. Etterpå kunne man bli malt i ansiktet. Anita Mona og Nora malte seg selv i trynet. De sto inne på badet vårt. De skulle forestille zombier. Anita var en katte zombie, men Nora og Mona var menneske zombier. De skulle skremme Sebastian :P Anita er så forelska i han, men han er ikke like vill etter henne. Han er jo 12 og hun 8 såååå.... Må slå av datan nå, den blir snart tom for strøm og jeg orker ikke røyse meg og sette ladderen i :)

Ses!

-Linda :)

03.08.2012 kl.19:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Det er så teit!

Hei!

Jeg syns det er så teit at det er så mange musikere som dør tidlig. Michael Jackson var ikke veldig ung, men han var uansett flink til å lage musikk. Jeg ble ganske lei meg da han døde. Selv om han ikke er en av mine store favoritter. Vi har også Paul Gray, bassisten i Slipknot for de som ikke vet hvem han er. Er ikke sikker på hvor gammel han var, men det er ganske trist. Også har vi en som jeg BARE elsket! The rev ;) Kommer aldri til å glemme han. Han skrev sanger om døden sin, men det han gjorde tror jeg ikke han planla. For det å blande alkohol og piller er ikke bra. 

 

I slipknot videon finner du PG på 2:48

-Liker du noen av de?

-Linda :)

03.08.2012 kl.13:06 i Blogg    0 søte små Permalenke

03.08.2012

Hei!

I morgen drar vi hjem :) Gleder meg til å se hundene igjen og svina. Tipper at vi kommer til å bli drept av hundene, siden vi har vært borte så lenge. Bildet av innkjøpene kommer senere i dag(tror jeg). Anita har ødelagt skjermen på mobilen min... Men jeg har fått bilde av Fabian <33 Kommer til å savne han kjempe mye! 

Sitter og hører på I don't care av Apocalyptica. Har aldri hørt om dem før. Jeg trykte på videoen når jeg så at det sto I don't care. Liker sånne sanger med rare sangtitler som f.eks My chemical romance's Kill all your friends :P 

Kommer nok ikke til å blogge etter innkjøp innlegget. Har ikke så mye å blogge om, selv om jeg prøver å blogge hver dag. Får se hva det blir til ;)

Ses!

-Linda :)

03.08.2012 kl.09:58 i Blogg    0 søte små Permalenke

Teenager posts :)

-Enig??

-Linda :)

02.08.2012 kl.17:46 i Blogg    0 søte små Permalenke

Narvik!

Hei!

Nå har vi kommet hjem fra Narvik :) Jeg kjøpte sko, hettegenser, headset og en gave til Malin. Bilde kommer i morgen. Har ikke gjort noe annet i dag. Det har vært indianerdag i dag, det var derfor vi dro til Narvik. Anita ble også med, men egentlig skulle hun være her på senteret. Hun syntes det var teit og det samme mener jeg, men det er jo meningen at de små skal ha det artig. Begynner å blir drit lei denne plassen. Man sitter jo bare på rommet hele dagen. Eller så er jeg sammen med Fabian <33 Jeg skal ha et bilde av han før jeg drar herfra :P 

Ses!

-Linda :)

02.08.2012 kl.17:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

The nameless

Hei!

Har vært i gymsalen i nesten hele dag :) Fabian hentet meg. Han er så søt! <33 Han er nesten som en lillebror, men glemmer navnet mitt stadig vekk og jeg skal få han til å huske det før vi drar herfra. Vi skal tydligvis en liten tur innom Narvik i morra :) Får se om jeg finner noe fint, men det går ikke an å laste opp bilder. Man kan se det når man logger ut av blogsoft. 

I dag grillet vi og etterpå spiste vi is til dessert. Kjempe godt! Har funnet et kjempe kult skjell :D Det er sånn stort "sneglehus" kaller det sneglehus siden det er ganske likt. Fant det 2 eller 1'ste dagen. Har ikke gjort noe mye som er verdt å blogge om. Siden jeg liker å variere tema og ikkr blogge bare om f.eks musikk. Da tror jeg noen av leserne hadde blitt sprø! Siden jeg ikke liker så mye pop og slikt.

Ses!

-Linda :) 

01.08.2012 kl.18:13 i Blogg    0 søte små Permalenke

Gårsdagen

Hei!

I går var vi på tur. Syns det var forferdelig varmt! Orket ikke bade, selv om det var mange som gjorde det. Tok ingen bilder. Har heller ingen bilder, får se om jeg orker å ta bilder. Har tenkt meg bort på butikken, men da må jeg gå dit og det er langt! Har så lyst på mer burn<33 Drakk opp svart burn i går kveld og tok en burn nå. Kjøpte 2 etter turen i går + en toppris, som forsvant med en gang. Hehe :) Våknet opp i 3' tiden i dagnatt. Anita våknet også så jagde hun meg ut av senga hennes, hun lå nemlig i mamma og pappa sin seng og jeg orket ikke legge meg på maddrassen på gulvet... Jeg hadde alle klærne på da jeg la meg til å sove. Veldig varmt skal jeg si deg! Har egentlig ikke noe å blogge om siden det skjer så lite her. 

Ses!

-Linda :)

01.08.2012 kl.12:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hipp hipp hurra! :)

Hei!

I dag har verdens kuleste og BESTE artist b-dag! 

R.I.P foREVer! <33 Btw på det siste bildet er det M.shadows og Corey taylor(vokalisten i SlipKnoT)

-Linda :)

31.07.2012 kl.22:05 i Blogg    0 søte små Permalenke

Endelig

Hei!

Nå er det kjempe fint vær! Det har vært kaffe og saft på terrassen, hvor det også ble servert muffins og brownies :) Det var digg med noe søtt. Jeg har også vært på butikken. Kjøpte meg lion, burn og sjokolade melk. Har spist opp lion og drukket opp begge drikkene. Har ingen bilder, men jeg tror det kommer noen i over morgen, vi skal nemlig på tur i morra. Tror vi skulle til Strandvatndet. Man kunne bestemme om man ville sove der til i morra, men jeg skal ikke sove der. Ser ikke ut om morgnen. Fikk litt kontakt med en gutt i dag. Han heter Daniel f,det er nemlig 2 Daniel her, og Marcus. Marcus er blind, men det er ikke Daniel. But i need to go now. Orker ikke å bare være på pc'en hele tiden :D

Ses!

-Linda :)

30.07.2012 kl.18:43 i Blogg    0 søte små Permalenke

"My heart is just too dark to care..."

Hei!

I dag har gruppa mi laget brownies og så har vi vært ute. Det har blitt forandringer, så nå er jeg den eneste jenta på gruppen. Pluss 4 gutter. Jeg møtte ikke han andre før etterpå. Tydligvis så er jeg den eldste på gruppa og den eldste "ungen" på senteret. MEN må gå nå det blir sånn ting.

Ses!

-Linda :)

30.07.2012 kl.12:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Filmtips?

Hei!

Jeg har tenkt å kjøpe en film på butiken, men jeg er ikke sikker på hvordan. Så jeg lurer på om du har ett tips. Gjerne en film som store og små kan se :)

-vet du om en bra film?

-Linda :)

29.07.2012 kl.23:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Dag 2

Hei!

Hittil i dag har vi spikket, lett etter ting i fjæra og badet i boblebad. Jeg badet ikke i boblebadet for jeg har nemlig ikke med badetøy :( Har fortsatt ikke fått kontakt med noen, men om jeg skal bli venn med noen så tror jeg en av guttene har vært best å være sammen med. Hun jenta som er på gruppa mi kan ikke norsk og jeg har ikke lyst til å snakke engelsk hele tiden. Skal å spise middag nå så ses vi senere!

-Linda :)

29.07.2012 kl.13:10 i Blogg    0 søte små Permalenke

God kveld folkz!

Hei!

I dag har vi ikke gjort noe særlig, men i morgen skal vi begynne på et prosjekt. Vi blir delt inn i grupper. Det kommer bilde av t-skjorta i morgen ;) På gruppa mi har jeg fått med meg at det er 3 gutter, meg og en jente til(thank god!). Trodde først at det bare meg og 3 gutter, men så såg jeg en jente med turkis\blå t-skjorte. Da ble jeg glad :) Jeg er tydligvis den eldste på gruppa. Fikk med meg at de var fra 10-13 eller noe sånt. Barna skal også få teste ut badestampen i morgen, men jeg er ikke så glad i å være halv naken med masse småttiser rundt + jeg tok ikke med badetøy. Får se hva som skjer, må sikkert låne fra Elisabeth, hun er en av lederene. Men jeg skal sove nå, må tidlig opp i morgen :( Skal opp i 9'tia.

Ses!

-Linda :)

28.07.2012 kl.22:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ankommet Evenes!

Hei!

Nesten nettopp ankom vi Evenes senteret. Aurora og Regine er ikke her :( Det er heller nesten ingen her som er på min alder. Eller kanskje. Har ikke møtt alle, vi skal presentere oss klokken 6. Jeg er kjempe trøtt. Vi kjørte rett til ferja og etterpå til en butikk. Så dro vi hit til senteret. Vi fikk det samme rommet som vi hadde for 2 år siden. Har ingen bilder eller jeg har bilder, men de kommer senere. Tok ikke med kameraet, siden noen har trødd på det. Så da blir det bilder på telefon heldigvis så tok ikke mamma minne kortet, så det har jeg i min telefon :) Når vi kom til butikken(Rema 1000) kjøpte jeg kanskje litt for mye godteri. Så da vi kom hit sprang jeg rett på do. Vent, vi har faktisk hilst på Fredrik og Phillip :) De er sånne folk som jobber her. Men nå må jeg gå!

Ses!

-Linda :)

28.07.2012 kl.16:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hallo!

Hei!

Sitter nå å blogger fra hotell rommet :) Rommet er ett ganske vanlig rom. Nesten alt er hvitt. I morgen tidlig starter turen til Evenes. Gleder meg sinnsykt! Men vi må presentere oss selv. Håper presentasjons angsten har forsvunnet etter alle presentasjonene vi har hatt på skolen. Syns det er artig å presentere fremfor klassen, men de på Evenes kjenner jeg ikke så godt. Det kan hende at det kommer folk som jeg ikke kjenner og at det kommer folk som jeg kjenner. Det kommer ett bilde senere i kveld. Eller det kommer KANSKJE ett bilde av en harpun som står her utfor. Tar bildet igjennom vinduet, orker ikke gå ut akkurat nå.

Ses!

-Linda :)

27.07.2012 kl.20:37 i Blogg    0 søte små Permalenke

Det skjer i morgen

Hei!

Vi skal visst dra i morgen allikevel. Driver å pakker nå. Skal prøve å ikke få med tre bagger :) Har fått presset ned det meste i en rulle koffert, har pc'en i a7x baggen og skal ha med en til, som jeg skal ha i bilen. I den pleier jeg å ha musikk, nintendo o.l, men jeg tror sminken og det ogsåmå være der. Kofferten er full av hettegensere, tights og undertøy+ sokker. Tviler stort på fint vær. Vi skal sove på hotell på Rognan, men først skal vi hente tingen til tanta mi og selvfølgelig skal jeg ha en milkshake. Den er så god! I fremtiden skal jeg kjøpe en milkshake maskin :D Må fortsette med pakkingen, kan hende det kommer ett til innlegg.

Ses!

-Linda :)

26.07.2012 kl.13:38 i Blogg    0 søte små Permalenke

Konkurranse?

Hei!

Jeg lurer på om dere vil at jeg skal ha en konkurranse? Men jeg vet ikke hva den skal være om... kanskje en VS? Jeg kan kjøpe noe på Evenes om jeg får svar.

25.07.2012 kl.19:59 i Blogg    0 søte små Permalenke

I'm hoooome!

Hei!

Nå har jeg og Anita kommet hjem fra farmor :) Koselig der. Vi fikk 200 kr hver, så nå har jeg 1200.  Skal ikke bruke alt på klær. Spørs om vi skal til Narvik eller Harstad. Jeg MÅ ha godteri. Heldigvis er det en butikk ikke så langt unna. Håper på fint vær så vi kan bade i sjøen :) Vil også ha det samme rommet. Det var enkelt å finne frem til+ at Aurora var naboen min. Om kveldene må vi være inne på rommet kl 9! Helt teit spør du meg. også må vi stå opp 08:15!! :O Når jeg så det holdt jeg på å få sjokk. Det blir blogging på kveldene som sagt. Men det kan hende at jeg stikker av til Aurora om vi blir naboer igjen, og for å ikke glemme om hun er der. 

-Linda :)

25.07.2012 kl.17:19 i Blogg    0 søte små Permalenke

En liten bytur :)

Hei!

I dag har vi vært en liten tur i byen. Jeg kjøpte meg ingenting, men Anita kjøpte noe playmobil greier og en slush. Det er ganske kjedelig i Mosjøen, hver gang man skal dit så ser man de samme tingene. Jaja skal ikke klage, det er ingenting her på trofors heller. Skal spise nå.

Ses!

-Linda :)

24.07.2012 kl.16:43 i Blogg    0 søte små Permalenke

Unnskyld

Greit! Nå har jeg roa meg ned. Jeg skal ikke slette bloggen, for da har jeg ikke noe å gjøre om dagene. I morgen kommer jeg ikke til å blogge. Dere vet sikkert hvilken dag det er i morgen. Jeg selv hadde en slektning der. Han er i live, men til dere som mistet noen så skal jeg ikke blogge i morgen.

-Linda


Herregud! Må gråte hver gang :'(

21.07.2012 kl.18:07 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hva er vitsen?!

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg orker å blogge. Får nesten ingen kommentarer, selv om jeg har blogga dårlig i det siste så har jeg kommentert på andre blogger. Nå skal jeg kanskje slette bloggen, syns det er drit kjedelig.

21.07.2012 kl.13:32 i Blogg    0 søte små Permalenke

Høsten kommer tidlig

Hei!

Nå har det vært stygt vær hele uka! Jeg blir snart sprø. Har lyst på fint vær, sånn at man kan dra å bade, grille og slappe av i sola. Håper det blir fint vær neste uke og når vi skal til Evenes. Jeg hater å sitte i bil når det regner. Pappa fikk faktisk melding om at bil delene var i Trondheim, så nå må de komme snart. Jeg vet at ladderen kommer i neste uke om ca 4-5 dager. Gleder meg til jeg får den. Årsaken til at den andre ble ødelagt var det at jeg vridde på den hele tiden. Den måtte ligge i en spesiell stilling for at den skulle gi strøm. Har også vurdert å kjøpe ny pc. Om jeg hadde gjort det så har jeg kjøpt en acer :) Kommer til å blogge på kveldene, siden vi skal gjøre så mye om kveldene. Håper Aurora og Regine kommer. Annenhvert år så drar Aurora til en annen plass. Den første gangen vi var der så fortalte hun at året før hadde de vært i USA. Hun er så heldig! På den tiden så likte jeg Justin Bieber og en dag hadde hun en t-skjorte med trynet hans på. Jeg og Emilie ble så sjalu :P Emilie var en jente som jeg ikke ble så godt kjent med. Dumt syns jeg. Hun så ut som en artig jente å være med. Ses senere!

-Har du stygt vær?

-Linda :)

Har så lyst å se denne filmen :)

19.07.2012 kl.20:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Det eneste jeg lever på...

Hei!

Har veldig vondt i magen og ryggen skyldes vel DEN. Visst dere forstår ;P Det eneste jeg spiser for tiden er oste smørbrød. Det eneste som er spiselig i dette huset. Har nesten ingenting å blogge om, så det blir en pause fra i dag. Fant en ladder til pc'en, men mamma hadde brukt opp det der greiene på cdon, så pappa skal bestille den til meg. Man må ha visa for å handle der -.- Visst det ikke hadde vært det så har nok jeg kjøpt mye jeg vil ha der ifra.

Ses!

-Linda :)


Visste dere at de er svensk? :)

17.07.2012 kl.21:33 i Blogg    0 søte små Permalenke

Toshiba

Hei!

Jeg lurer på om det er noen som vet hva en pc ladder koster? Trenger en før vi drar til Evenes, som er om ca 2uker. Blir veldig glad om  du vet hva en sånn ladder koster. ;*

Ses!

-Linda :)

15.07.2012 kl.16:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Orphan

Hei!

I går kveld så jeg en film som heter Orphan(tror jeg). Den handlet om ett par som mistet babyen sin. Hun døde i magen til moren. De bestemte seg for å adoptere ei jente. Hun het Esther. Esther var ulik de andre barna. Hun var smart, søt og VELDIG forstyrret. I begynnelsen kom hun og moren godt over ens, men så begynte Esther å gjøre forskjellige ting. Ting som et barn ikke pleier å gjøre. Sånn som å drepe en fugl, tenne på ei tre hytte med en unge inni, dytte ei lita jente ned fra et leke hus, setter bilen i revers med sin søte stesøster inni og sist, men ikke minst, drepe en nonne. 

På slutten av filmen klarte hun å få ste broren sin på sykehus. Så gikk hun for å "kjøpe" noe, men egentlig gikk hun for å kvele han. Moren gikk tilbake og slo hun eller bitch slappet henne. Hun havnet også på sykehuset. 

Hjemme i huset tok faren frem en vinflaske og begynte å drikke. Esther var på moren og faren sitt rom. Hun tok på seg en svart kjole og sminket seg. Så gikke hun ned og prøvde seg på faren.

Moren lå søvning i senga på sykehuset da telefonen hennes ringte. Hun hadde prøvd å finne ut hvem Esther egentlig var. Og nå fikk hun svaret. Esther var en voksen kvinne. Hun led av hormon forstyrelser og en slags dverg ting. Hun hadde rømt fra mental sykehuset i Estland. Mannen som hun pratet med sa at hun prøvde seg på mannen i huset og gikk han ikke på det, drepte hun ham og tente på huset. Da moren fikk høre dette løp hun ut i bilen og kjørte så fort hun kunne hjem. Da hun kom dit fant hun mannen sin død på gulvet. Så løp hun opp og lette etter Maxine, men hun var borte. 

I slutten løp hun ut i skogen og ned til et tjern i håp om at Esther var død. Men det var hun ikke. Plutselig kom hun hoppende ut fra skogen med en kniv. De lå da på isen og slåss. Maxine tok pistolen som moren hadde mistet og skjøt hull i isen. Isen sprakk og begge falt under og etter litt kamp kom moren opp, men plutselig tok Esther tak i henne og prøvde å dra hun ned. Moren sparket hun i trynet så hun knakk nakken.

 

en trailer jeg fant ;)

-Vil du se den?

-Linda :)

14.07.2012 kl.17:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Skal jeg lese bloggen din?

Hei! Nå har jeg ingen faste blogger jeg leser. Har ikke store krav, men om du blogger hver dag så tar jeg en titt innom. Kommenter blogg adressen din under ;)

-Linda :)

13.07.2012 kl.00:10 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nothing to do...

Hei! I dag har jeg og Anita vært og badet. Kjempe godt. Tror jeg har funnet ut hvordan man legger ut video :D Kan hende det kommer en bade video og videoen fra da jeg så på garden ;) Det har også vært torden og litt lyn her. Det pøste ned også. Skal kanskje ta med Anita en tur til farmor, og etter det til tante Bente. Hun har fått besøk av søskenbarnet sitt og tremeningen min. Han er ett år eldre enn meg. Har tenkt å legge ut wants fra en butikk etterpå dette innlegget. Får se ;)

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

12.07.2012 kl.17:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Som dere ser

er det 5 linker under headeren. Jeg lurer på hvordan man kan ordne navn på de? Hehe :) Har lett overalt, men finner ikke ut hvordan....

-Linda :)

11.07.2012 kl.22:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Badeplassen!


Blir så fuckings irritert! Bildene blir alltid sidelengs!

Jeg tenkte å ta med Anita og Dana dit i dag, men selvfølgelig ble det overskyet og varmt! Hater når det er sånn. Har ikke så mye å blogge om for tiden. Skal kanskje ta outfit bilder. Må jo ha litt forandring på bloggen. 

Ses!

-Linda :)

10.07.2012 kl.13:08 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bloglovin <3

BlFollow my blog with oglovin

Nettopp lagd det :D

05.07.2012 kl.23:51 i Blogg    0 søte små Permalenke

Din blogg?

Hei! Nå sitter jeg og kjeder meg, så jeg lurer på hva bloggen din heter? Har heller ingen blogger jeg leser fast. Jeg kommer også til å kommentere ett innlegg ;)

-Linda :)

Overnatting i mitt eget hus

Hei! I fra i går til i dag måtte jeg sove sammen med Anita på hennes rom. Vi lå og snakket om forskjellige ting og så spurte hun meg: "Linda kem likæ du i klassn din?" Jeg svarte sevfølgelig INGEN. For det er nemlig ingen fine i klassen min. Man må liksom bort for å finne de fine :D 

-Må du bort for å finne de fine?

-Linda :D

03.07.2012 kl.13:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bonne nuit <3

Det betyr god natt på fransk :D Elsker fransk. Men god natt da folkz. Ses i morgen.

-Linda :)

02.07.2012 kl.23:23 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Din mening!

Hei! Nå har jeg lyst til å høre din mening om bloggen. Du kan også gi tips til hva jeg kan bli bedre til og hva jeg kan forandre. Jeg har lyst å forbedre bloggen litt, så alt du trenger å gjøre er å kommentere hva jeg burde gjøre med den ;) Dere har frist til 12.juli

-Linda :)

02.07.2012 kl.10:44 i Blogg    1 kommentar Permalenke

God natt! <3

Skulle bare si god natt til dere :) Kan hende at jeg ikke blogger i overmorgen, skal kanskje til Mo <3

-Linda :)

01.07.2012 kl.23:41 i Blogg    0 søte små Permalenke

I'm sorry

Hei! Dessverre så fikk jeg ikke til å laste opp videon. Men dere har fått sett bilder. Håper dere forstår.

-Linda :)

30.06.2012 kl.17:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ut på tur, aldri sur.

Hei! Jeg har nettopp kommet tilbake etter en lang tur med mamma og hundene. Det var godt å komme seg ut, men det var ikke spesielt varmt. Jeg har også baket boller i dag.

På torsdag skal vi til Hattfjelldal. Vi skal bare på "tulltur" som mamma sier, men de har jo ingenting der. Det eneste de har er: mix, coop, ica og en kjedelig blomster butikk! Håper at vi skal til Evenes snart. Har glemt datoen, men jeg vet at det er sånn ca i slutten av juli, så da må vi komme oss til Trondheim. Mamma, meg og Anita har tenkt oss til Mo første uka i juli. Håper dette blir en artig sommer som det hørtes ut som da mamma fortalte det.

-Har du mange planer for i sommer?

-Linda :)

26.06.2012 kl.22:01 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nå har jeg roet meg...

Hei! Jeg har tidligere sagt at jeg skal slette bloggen, men har funnet ut at jeg ikke skal det allikevel. Det forrige innlegget skrev jeg pga av at jeg er veldig sint for tia, så jeg bare lot det gå utover dere. Unnskyld for det. 

Denne onsdagen skal jeg til Mosjøen å kjøpe litt av hvert. Kan hende at jeg poster et innlegg litt senere i uka. Vi får også besøk av søskenbarnet mitt. Så mamma måtte rydde og vaske. For noen år tilbake hadde hun kommentert at tante siv hadde det så rotete :D 

I helga har jeg vært på jentekveld med jentene i klassen. Det var kjempe artig, selv om jeg, Tea og Malin døgnet. Har enda ikke kommet meg på rett spor igjen :P Håper jeg klarer det.

Ses senere!

-Linda :)

25.06.2012 kl.20:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nå er jeg ferdig!

Jeg har vurdert å slutte med bloggen. Orker ikke å begrunne det. Om ikke lenge er det sommerferie og jeg har ikke lyst til å gå rundt å tenke på bloggen, som om det var en plikt å blogge, for det driter jeg i!

20.06.2012 kl.21:45 i Blogg    0 søte små Permalenke

Borte bra, hjemme best

Hei :) Denne helga har jeg overnatta til Malin. I går var vi på gammelsagmaro, for denne helga har det vært granedagan. Jeg kjøpte et smykke, brus og godteri, men før jeg overnattet til hun måtte jeg på tur. Jeg skal legge ut bilder litt senere(blogger på Anita sin data). Gleder meg sykt til fredagen! Det er siste skoledag før sommerferien. Håper vi skal bort. LANGT bort. Hvertfall bort fra kjedelige grane. Det er nesten ingenting å finne på. Eneste jeg gjør er å: være på datan, Malin, trampolina eller hundene. Jeg har bestemt meg for at her skal jeg ikke bo når jeg blir voksen. 

Ses!

-Gleder du deg til sommerferien?

-Linda :)

17.06.2012 kl.22:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

This weekend

Hello bebiz! Er i hundre akkurat nå :D Så jeg fant ut at jeg kunne blogge littegrann. Jeg har noen bilder, musikk & om helga.


Fikke dette i helgen. 


Tror disse to er veldig glade i hverandre


Dette er Rex <3

I helgen overnattet Malin til meg. Vi hadde det artig, da vi våknet nærmet klokka seg 12. Tror det var det lengste jeg har sovd i ei helg. 

Da jeg var ferdig å installere the sims 3 og så skulle jeg prøve det, men det gikk jo ikke! Jeg hadde ikke shade model 2(tror jeg det var). Da jeg søkte etter det, viste det seg at jeg måtte ha det liksom innebygd i dataen. Så jeg tror at jeg må få pappa til å bestille ny ladder til bærbaren.

 

Vet at jeg har delt denne før, men den er så FIN!

-Hva har du gjort i helga?

-Linda :)

10.06.2012 kl.21:08 i Blogg    0 søte små Permalenke

Længe sia sist

Hei! Nå er det ganske lenge siden jeg har blogget, har egentlig ikke brydd meg om å blogge. Jeg har ikke mye å blogge om for tiden så dette er nok det siste innlegget på LENGE. Det kan hende jeg blogger i neste uke. Har tenkt å blogge om bursdags gavene ;).

-Linda :)

04.06.2012 kl.19:29 i Blogg    0 søte små Permalenke

Slutte?

Hei! Jeg har tenkt på å slutte med bloggen. Har ingen blogglyst, så jeg skal kanskje slutte. Men dere skal få være med på å bestemme. Jeg har også merket at jeg har få kommentarer som gjør at jeg mister blogglysten. Vi har også mye å gjøre på skolen.

Bursdagen min

I dag har jeg feiret bursdagen min, men egentlig så har jeg i morra. Det kom 4 jenter fra klassen og heldigvis så kom ikke guttene med vannballonger. 

I bursdagen så vi film og spiste pizza & is. Filmen vi så var Mission impossible: ghost protocol. Jeg syntes ikke noe særlig om den. De andre filmene av Mission impossible er bedre. Vi hoppa også på trampolina.

Malin ble igjen etter bursdagen og så spurte vi om hun kunne overnatte her å det fikk hun :) Akkurat nå er jeg veldig trøtt. Anita var i plagehumør, så hun plaget oss nesten hele tiden.

Litt country-aktig syns jeg, men den er bra ;)

-Gjort i dag?

-Linda :)

27.05.2012 kl.18:50 i Blogg    0 søte små Permalenke

Yes!

Hei! Nå sitter jeg å sutter på en smoothie is. Jeg har også fixa rommet litt. Skal snart til Malin :) Tror hun sa noe om å lage en kake. Men må vente til håret tørker sånn at jeg kan slette det. 

I dag ble det også fint vær. Jeg er så glad at sommeren snart er her. Gleder med til sommerferien begynner. 2 mnder fri er ikke dumt det. Pluss jeg fant noe i skuffen min. Tror mamma har bestilt noe i bursdags gave. Men det sto bare tall. Får se hva det blir :)

-Linda :)

26.05.2012 kl.14:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Overalt

Hei! I dag har jeg vært til Tea( www.teawika.blogg.no) og så var jeg med Malin på aktivitets kveld på Grane. 

Til Tea så gjorde vi i stand bursdagen til lillesøstra hennes. Og når kaken kom, så hentet faren til Malin oss. Men vi fikk med oss en muffins og den var ganske god. Apropo muffins, så fikk vi cupcakes på skolen av læreren for vi var så flinke å løpe tinestaffet :D Det var godt med cupcakes.

På Grane var det artig eller skal jeg si det? Jeg og Malin besøkte graven til bestemora og oldefaren hennes. Så besøkte vi søskenbarnene mine sine graver. Jeg regnet ut at hadde Tor.magnus vært i live i dag hadde han vært 35 år. Han andre kjente jeg ikke. Vi var der ganske lenge. 

Men nå skal jeg se film og spise reker og drikke vin. Neida. Liker ikke vin. Smaker skjit.

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

25.05.2012 kl.22:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kommen heim

Da har jeg nesten nettopp kommet hjem fra Malin :) Vi hadde vannkrig. Det var DEILIG!  De siste dagene har det vært kjempe varmt og godt + jeg har fått vite at vi skal til Evenes i år. Yeeeeeeeey! Det blir kjempe artig å møte folk igjen. Jeg håper at vi ikke skal ha noe skuespill i år. Det hadde vi i fjor. Gørr! Vi danset også glow dansen. Men den har jeg gått lei. 

Malin og jeg gikk også tur med Rex. Han er kjempe søt og ganske fin. Jeg kan legge ut et bilde av han i neste innlegg. Men nå skal jeg dusje\bade :D Ses!

 

(har delt den før, men den passer bedre nå)

-Har dere det varmt nå?

-Linda :)

24.05.2012 kl.21:39 i Blogg    0 søte små Permalenke

I am so exited!

Gleder meg til mandagen :P Da har jeg bursdag, som dere sikkert har fått med dere i noen andre innlegg. Jeg har også planlagt til "barne"bursdagen. Men jeg har ikke satt noen dato på det. Har tenkt å ha det i juni en gang.

 

 elsker denne sangen <3

R.I.P

-Linda :)

22.05.2012 kl.15:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Klarer ikke mere nå...

Hei! Nå klarer jeg ikke å holde meg lengre, måtte bare blogge i dag. Nå har jeg faktisk noe å blogge om :) 

I dag har jeg og Malin spist softis :D Shmake godth. Vi skulle også gjøre lekser, men når vi kom tilbake fra esso så henta faren hennes hun. Til middag hadde vi trixie pizza. Det hadde vi også på 17.mai. Så nå er jeg stappmett.

28.mai har jeg bursdag. Da har jeg familie på besøk. Håper tanta mi og babyen kommer. Hun er så søøøt <3 Men jeg får ikke lov av tanta mi til å legge ut bilde av henne. Men jeg skal kanskje ha "barne"bursdag. Jeg og mams har planlagt at vi skal å ? Det får de vite når dem kommer :P Kan hende vi må gå dit eller kanskje så kjører foreldrene deres dem dit. Noen av dem har blogg: www.hegeogmalin.blogg.no,www.teawika.blogg.no & www.bf0to.blogg.no ;) Flinke bloggere disse folka :D

-Lest noen av de før?

-Linda :)

21.05.2012 kl.17:45 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bursdag

I dag skal jeg i bursdag til søskenbarnet mitt. Har ikke mye å blogge om for tia, så jeg har tenkt å ta en kjempe lang pause. Ses!

-Linda :)

18.05.2012 kl.12:41 i Blogg    0 søte små Permalenke

Wich one?


er ikke så bra bilde, men den er altså lilla uten stropper ;)


denne er da mørkeblå med stropper.

Begge kjolene er gode, men er ikke sikker på hvilken jeg skal ha på 17.mai. Jeg har timeglassfigur, så om det er noen som er "expert" på slikt så er det bare å kommentere ;)

-Hvilken kjole?

-Linda :)

15.05.2012 kl.22:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Sometimes even little things are funny

Da jeg,Anita og Malin skulle hjem fra Esso lurte jeg og Malin Anita med at hun hadde en larve på genseren. Det skulle vi ikke ha gjort, jeg løp opp snarveien til syklene med Anita i hælene og hun hadde med seg en gediger pinne. Jeg skulle filmet reaksjonen hennes. Jeg og Malin fikk latterkrampe. Det var litt av min dag, jeg har også "vist" litt muskler :P Vi hjalp faren til Malin å løfte hundehus taket oppå tillhengeren. Den var tung! 

 

Elsker denne. Liker teksten veldig godt og gitarsoloen og hele bandet :D OG hvertfall Synyster Gates. Syns han er veldig flink på gitar og han er ganske inspirerende ;D

-Syns?

-Linda :)

14.05.2012 kl.19:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bearshare

Hei! Jeg har tenkt å laste ned Bearshare, men når jeg leste kommentarene under der det sto: Ikke last ned Bearshare. Det er bare trøbbel med det. Da ble jeg litt usikker. Søskenbarnet mitt har det og hun har ikke noe problemer med det. Bearshare er et musikk nedlastnings program. Jeg har ikke lyst til å mase på henne hver gang jeg har lyst på musikk, så jeg tenkte at jeg kunne laste det ned i stedet for å mase på henne. Mamma har også tenkt på å laste det ned, tror hun har gjort det...

-Har du Bearshare?

-I så fall er det noe problemer med det?

-Linda :)

10.05.2012 kl.14:48 i Blogg    0 søte små Permalenke

Ting som irriterer meg...

 • BFFE
 • Være syk
 • Folk som synger hele tiden
 • Alle barne kanalene
 • Barnslige lærere
 • Folk som slafser

Det er ikke noe som heter BFFE, fordi at forever skrives sammen. Learn it dumbasses! Sorry for det.

Å være syk er ikke veldig populært. 

Jeg bare hater folk som plutselig begynner å synge! 

Forstår bare ikke hvorfor små barn ser på så teite ting. Lurer på hvordan mine barn blir :P

Vel, det finnes mange teite lærere på skolen vår. Spesielt en av dem er norsk læreren vår. Gud som jeg hater henne!

Hvem gjør vel ikke det?

-Irriterer du deg om noe av dette?

-Linda :)

 

Grundercamp!

I dag var klassen på grundercamp i Mosjøen. Det var litt artig. Gruppa mi lagde en fabrikk. Det var liksom et varmeanlegg(tror jeg). Har ikke mer å si :P

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

08.05.2012 kl.15:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nytt design & <33

Som dere kanskje ser har jeg ordnet på designet. Ble sånn halveis fornøyd. Tenkte på å gå til sengs, men døgnrytmen min er ikke på plass i det hele tatt. Dessuten skal klassen på sånn ting i Mosjøen. Det kommer over 200 folk dit fra forskjellige skoler. Får se om jeg møter på Raymond :) Han er tremeningen min. Er ikke i form heller, kanskje jeg smitter noen få. Pluss det er 10 dager til 17.mai. Det er vi i 8.klasse som arrangerer. Håper det blir fint vær, for på nesten hver 17.mai her har det vært stygt vær. Men uansett så skal jeg ikke pynte meg noe særlig. Det blir sikkert en veldig spesiell 17.mai i år. Men det er en ting til :D Jeg har bursdag om ca 3 uker. Mamma skal bake 1 kake for uka etter har bestemor bursdag og hun blir 70 år. Mamma og flere skal lage en overaskelses fest til henne, men så kunne ikke en av onklene mine være med, så Joakim spleiset heller. Ses sikkert i morgen!

-Linda :)

07.05.2012 kl.23:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Jeg øver og øver

Det vil si at jeg øver til prøven til i morgen :) Egentlig forstår jeg meg på det meste. Det er om areal, omkrets og meter ting.


Men alt blir bedre med litt Avenged Sevenfold :) Og 30stm(30 seconds to mars) Dere kan få lov til å høre sangen av de som jeg har blitt helt hekta på. Videon er litt rar, sikkert fordi Jared er det :P

 

-Hva syns dere om sangen?

-Linda :)

Skuffet...

Sverige vant i går :( Jeg ble ganske skuffet. Egentlig så jeg ikke hele kampen, for mamma skulle se sanne løgner og jeg glemte den. Kom på at kampen hadde startet halv 9 eller noe sånt. Men jeg fikk med med da de stygge svenskene vant over oss. Pluss vi har prøve i matte på mandag. Har gått lei alt som heter matte. Jeg forventer det samme resultatet som på de andre prøvene. Men jeg skal prøve å lese. Det er ganske vanskelig når mattelæreren ikke kan forklare og når han behandler oss som små barnehageunger. Har faktisk lyst til å gjøre noe farsk mot han :D Kan hende jeg blogger senere. Ses!

-Linda :)

05.05.2012 kl.16:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Gavene


Dette var gavene jeg fikk fra tanta mi :) 

Innhold: Tights og masse godteri. 

Jeg har smakt på det dropset som ligger på siden av det i sølvpapir og de små kulene. 

-Linda :)

02.05.2012 kl.14:27 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Egentlig i seng

Hei! I dag har jeg gjort mye gøy. Blant annet var jeg og Malin på esso og kjøpte oss softis. Det var deilig! Når vi kom hjem til henne hadde hun lagd sjokoladepudding. Jeg spiste et helt middags fat. Nesten hele fatet var dekket med vaniljesaus. Vi hoppet og på trampolina og var på hunde trening med Dana. Men i morgen begynner skolen igjen, jeg tror vi skal prate om noe gørrkjedelig dritt. Håper vi ikke skal ha fag. Alt er bedre enn fag. Vertfall når vi har matte. Men skal sove nå :) Ses!

-Linda :)

01.05.2012 kl.23:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

What to do

Aner ikke hva jeg skal blogge om, så det blir nok noe helt borti natta. Jeg har tenkt å rydde rommet, men det er gørr. Så kommer sikkert til å sitte fremfor dataen\pc'en. Må kanskje spise også. Er veldig sulten. Jeg sto faktisk opp og stekte vaffler til Anita og Aurora(hun er en venn av Anita). Det er ingenting å gjøre ute pga av regnet som kommer og går. 

 

Elsker denne sangen <3 

-Hva syns du om sangen?

-Linda :)

30.04.2012 kl.16:24 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bildet!

Jeg fant dessverre ikke kameraet mitt i går, men så kom jeg på i dag at jeg la det i en tøyposeting når jeg rydda :)

Vel her er det:


Ikke bry dere om herr pattinson i bakgrunnen ;) Bildet ble mørkt fordi kameraet mitt er helt f***a.

-Hva syns du?

-Linda :)

28.04.2012 kl.17:02 i Blogg    0 søte små Permalenke

Trøtt og jævlig

Vel overskriften sier alt. Er kjempe trøtt for tiden. Legger meg sent og klarer så vidt å stå opp. Har ikke mye å blogge om for tiden heller. Vi får se om noen dager når tanten min kommer hjem fra Gran Canaria. Tror det var dit hun dro. Vi pleier å få gave. Da hun kom hjem fra Kina kjøpte hun spisepinner, vifte, geleting og en liten veske + sjokolade. Kinesisk gele er best! Det var sånne små bokser formet som et hjerte med frukt  i bunn. Tante sa også at de ikke hadde ortntlig(?) godteri der. Ses!

-Linda :\

26.04.2012 kl.16:46 i Blogg    0 søte små Permalenke

Blank

Vel det betyr at jeg vet ikke hva jeg skal kalle dette innlegget. Har heller ikke blogglyst. Pluss jeg kjeder driten av meg. OG jeg er sint i dag. Sikkert for lite søvn. Damn you Jo nesbø! Leser en bok av han nå som heter rødstrupe, men skal gjøre leksene. Har lyst på helg. NÅ! Heldigvis går onsadagen fort. og torsdagen + fredag. Også er det bare 4-5 uker til jeg har b-dag :) Dere får vite dagen på dagen min. Ses!

-Linda :)

24.04.2012 kl.20:34 i Blogg    0 søte små Permalenke

Middag til farmor

Jeg og familien min har vært på middag til farmor. Der spiste vi lammelår. Blæh! Det var ikke godt så etter to porsjoner sa jeg: "e e mætt". Til dessert spiste vi is. Det var godt. Jeg har spist to pinne iser i år og 4-5 porsjoner boks is :P Ble litt mye is der ja. Etterpå "hvilte" vi oss litt. Og så fikk vi kanelsnurrer. Jeg og Anita spilte kort. Det var min søndag :) Tror jeg lagde et innlegg om at jeg skulle vaske rommet. Det gjorde jeg. Har også øvd til geografi prøve og forfatter foredrag i norsk.

-Hva har du gjort i dag?

-Linda :)

22.04.2012 kl.21:36 i Blogg    0 søte små Permalenke

My music

Tenkte å lage et innlegg om musikken jeg hører på for tiden ;)

 • Panic! At the disco-the ballad of Mona Lisa
 • My chemical romance-summertime
 • Green day-whatsername
 • Avenged Sevemfold-nor ready to die
 • Slipknot-surfacing
 • Jessie J-domino
 • Kollektivet-hvorfor har du på deg hatt? (ganske artig sang)
 • Good charlotte-the river ft m.shadow & syn gates
 • Goo goo dolls-Iris
 • Guns n roses-november rain

-Hører du på noe av dette?

-Linda :)

20.04.2012 kl.22:46 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bloggpause

Jeg må ha en bloggpause nå. Vi har så mye lekser og slikt på skolen. Vi bloggest sikkert en annen uke.

Ses!

-Linda :)

16.04.2012 kl.19:49 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mattetime :)

Sitter og "gjør" en data oppgave. Ganske kjedelig med matte, spesielt når jeg sliter noe jævlig. Må gå nå :) ses når jeg kommer hjem.

-Linda :)

16.04.2012 kl.09:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Afro girl

Har ca nettopp tatt et lite bad :) Det er liksom førstemann til å bade når vi kommer hjem fra hytta. Siden jeg egentlig har naturlige krøller(-.-') får jeg en liten liksom afro. Hater krøllene mine! Sletter det med rettetang når det blir tørt. Skal tilbringe resten av kvelden på å spise kanelsnurrer og venta på at håret mitt blir tørt. Orker ikke å tørke det med hårføner, for da blir det ikke liten afro lenger! Fikk lyst til å gå ut og liksom ta meg en tur ut med hundene, men egentlig skulle se hvordan de nye naboene såg(?) ut. Mer om det senere. Hadet!

-Har du krøller?

-Linda :)

15.04.2012 kl.19:13 i Blogg    0 søte små Permalenke

Borte bra. Hjemme best

Da var jeg kommet hjem fra en helvetes helg med familien. Det var ikke spesielt artig å være hytta denne helga. Anita, mamma og pappa kranglet nesten hele tiden, mens jeg satt å hørt på Mcr(my chemical romance) og leste jo nesbø's rødstrupe eller noe lignende. Pluss i morgen har jeg presentasjon. Håper det går bra. Ikke nok med det, siden norsk læreren vår er helt f**** har vi en sånn på sparket foredrag. Jeg er ikke særlig fantasifull. 

Har så lyst på sommer nå! Klarer nesten ikke å vente lenger. 

 

Fra den nyeste plata deres.

-Liker du Mcr?

-Linda :)

15.04.2012 kl.17:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Going to bed early

Vel, nå har jeg tenkt til å gå å legge meg. Ganske tidlig, men må fortelle dere noe teit som skjedde. Joakim, min bror, satt i godstolen og koste med Pippi, så kom Dana og hun var sjalu, plutselig begynte hun å ri på foten til Joakim. Herregud, jeg fikk latterkrampe. Hunder gjør det for å gjøre noe, husker ikke helt hva det var. Men nå hopper jeg til køys. Nattinatta ;)

-Linda :)

Bare en liten liste

Ting jeg savner:

 • Søskenbarnet mitt :'( R.I.P
 • Bamse (en hund)
 • Hamsteret mitt
 • Å være sosial :\
 • Aurora 
 • Gammel telefonen min...
 • Janka :'(     (En hund)

Kommer ikke på noe mer.

-Savner du noe\noen?

-Linda :)

12.04.2012 kl.15:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

På tur til skolen....

Hei! Snart må jeg gå til skolen. Måtte bare finne en nyhet som vi skal fortelle i engelsk ford. Jeg har om at Breivik har fått flere drapstrusler. Min mening er: familiene som har mistet noen pga han, skulle fått skyte ett skudd vær i han. Men må gå nå :) Ses!

-Linda :)

12.04.2012 kl.07:57 i Blogg    0 søte små Permalenke

Solbrent og trøtt

Ja, overskriften sier vel noe. Jeg har blitt solbrent i fjeset og det gjør noe inn i **** vondt. Blir ikke så ofte solbrent, men når jeg blir det så blir jeg veldig trøtt. Har sovnet av veldig mange ganger. Får kanskje prøve å holde meg våken. Har smørt sånn etter sol ting på og det hjelper litt. Ser ikke så ut som om jeg har blitt solbrent nå :) Kan hende jeg blogger senere. Ses!

-Linda :)

09.04.2012 kl.20:40 i Blogg    0 søte små Permalenke

I kveld

God kveld! Nå har jeg nettopp sett ferdig Whitechapel. Det er påskekrimen på NRK. Denne gangen handlet det om en som drepte ungdommer. Tror det var det. Før i kveld gikk jeg og Malin tur med Dana og Pippi. Malin tok Dana et stykke, så ville hun bytte og jeg tok da Dana. Da jeg hadde gått litt bestemte Dana seg for å springe, det er ikke noe artig. Hun kan plutselig begynne å løpe og da må vi bare løpe sammen med hun. Dessverre har jeg ingen bilder. Nå skal jeg være oppe en stund til, så det kan hende at jeg blogger litt senere i kveld.

-Ser du på påskekrim?

-Linda :)

04.04.2012 kl.23:14 i Blogg    0 søte små Permalenke

Good morning

Hei! Har nesten nettopp stått opp :) Jeg har vel egentlig ligget i senga og lest. Vet ikke hvorfor jeg leser den, når jeg syns den er gørr. Men jeg har jo mange andre bøker(som er lest ut...) Hadde faktisk tenkt meg ut i dag, men nå snør det og er ikke så glad i å være ute når det snør. Har ikke mye å gjøre, så jeg sitter bare på datan og surfer litt på nett. Skal se om cdon har fått inn en hettegenser. Jeg blogger sikkert litt senere i dag også :) 

-Linda :)

04.04.2012 kl.11:55 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hjemme

Hei! Vi kom egentlig hjem i går fra hytta, men jeg orket ikke å blogge. Nå kommer noen bilder :)
Isa <3. Det ovenfor er Anita.

Jeg har flere bilder, men orker ikke å legge de ut nå... 

-Syns om bildene? :)

-Linda :)

02.04.2012 kl.16:19 i Blogg    1 kommentar Permalenke

BoredHei! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Men dette er det første innlegget fra den "nye" dataen. Var med til bestemor og henta den. Sitter faktisk å ser på Verdens Sterkeste Mann 2011 :) De kunne hatt Verdens sterkeste Kvinn og. Skulle nesten tro at kvinnene ikke var sterk nok. Vi jenter har alltid hatt en annen tid en guttene, når vi f.eks skal løpe. Da begynner de før mennene. Har ingen bilder på denne, så det blir et bilde fra google om dagen min

-Hva har du gjort i dag

-Linda :).

29.03.2012 kl.19:18 i Blogg    0 søte små Permalenke

Magesmerter

Hei! Jeg har hatt veldig vondt i magen i det siste. Føler meg helt ned kjørt. Det kan hende det er blindtarm betennelse, men de får ikke pakke en finger opp i ræva mi!! Det nekter jeg. Legene kan heller sprette meg opp og se på det. Men jeg håper at det skjer etter den neste onsdagen. For da skal klassen til Hemavan på slalom tur. Vil være med. Tredje gang jeg sier det :) Men skal jobbe litte grann på rle presentasjonen. Ses!

-Linda :)


Blogg.no deler ut 50 ESCADA Island Kiss!

Hei! Jeg er med i en konkurranse hhvor man kan vinne en parfyme. Har lett lenge etter en liksom ny duft :D Så får se om jeg vinner. Tror jeg har hatt en parfyme av de før. 

-Linda :)

esc2vinnik
22.03.2012 kl.20:20 i Blogg    0 søte små Permalenke

A7x Norge :)

Hei! For noen dager siden lagde jeg og ei venninne en side som heter: A7x Norge. Vi har nettopp startet opp, så visst du er fan av avenged sevenfold: Kan du like? :D Ikke for å mase da. 

-Linda :)

22.03.2012 kl.20:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

Død snø

Hei! I dag hadde vi en veldig fin dag på skolen, vi spiste pizza. Men før vi gjorde det så vi en norsk drittfilm. Det var død snø. Jeg tror det er den 2 på de ekleste filmene jeg har sett. Jeg så halve, siden jeg satt i audotoriet så kan man ha føttene oppå sete fremfor og resten av filmen ble knær :D Det er første gang jeg ser den og. Skal gjøre noe lekser nå. Ses!

-Har du sett død snø?

-Linda :)

21.03.2012 kl.16:22 i Blogg    0 søte små Permalenke

Mattematikkens dag

 Hei! I dag hadde vi mattematikkens dag. Forstår ikke horfor vi må ha det. Det eneste som var artig var når vi skulle brette noe papir ting. Det kjedeligste var at vi skulle ha barbie dukker og så skulle vi kaste de ned i strikk, så barbiene fikk hoppe i strikk. Jeg var på gruppe med 2 gutter fra 9.ende og 2 jenter fra 10.ende. Det skulle også være en til fra min klasse(8), men den personen var ikke der. I friminuttet spilte jeg kort med Malin og Tea (www.teawika.blogg.no). Vi har faktisk forandret mobil telefon lov :) Så nå kan vi sitte å spille eller hva man vil på tlfn, men ikke i timene. Skal ikke gjøre noe mer i dag. Ses!!

-Har dere hatt matematikkens dag?

-Linda :)

20.03.2012 kl.15:37 i Blogg    0 søte små Permalenke

Blogglyst

Hei! Jeg fikk veldig blogglyst, så da må jeg vel gjøre noe med det. Har også veldig lyst til å prate i vei, så denne gangen skal jeg skrive det til dere :D Sitter her og kjeder meg for det meste, men alt blir bedre med litt slipknot og avenged sevenfold. Det syns jeg da, er ikke sikker på hva dere syns. Kanskje jeg skal gå ut eller kanskje arbeide på rle presentasjon. Åh, jeg bare elsker gitar soloen i seize the day!! Prøv å gjette hvem som har den sangen :D Forresten så fikk vi diktene tilbake i dag og jeg er stolt over det, men mamma hjalp meg ;) Føler at dette kommer til å bli et laaangt innlegg. Syns dere at jeg skal ha en spørrerunde? Har blitt så jævlig hekta på helt teite sanger som: nyan cat, heyyyyyyyyayyyyya osv, drowning pool-bodies og mange flere. Har lyst til å gjøre farsk og.... Kjeder meg. Her kommer noe:

Herregud, han er best!!! Ses!

- Hva syns du?

-Linda :)

19.03.2012 kl.18:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

Konsert

Hei! I dag var det en konsert på skolen. Det var en som spilte el-gitar og han var drit flink!! Han het Michael Gallaher. Det er facebook siden hans. Jeg tror at jeg har hørt det navnet før, men er ikke helt sikker på hvor... Jaja:)

-Linda :)

19.03.2012 kl.16:36 i Blogg    0 søte små Permalenke

That face!!!


Hahaha :D Hun så akkurat bort da jeg tok det.

18.03.2012 kl.21:35 i Blogg    0 søte små Permalenke

Helg!!!

Endelig er det helg. Har egentlig ikke noe å gjøre da, så får se om jeg skal se den nye twilight filmen. Jeg så den ikke på kino, siden jeg ville vente. Har ikke lyst til å se den to ganger, selv om jeg så den første om og om igjen :D Jaja. Ses!

-Har du noen planer fo helgen?

-Linda :)

16.03.2012 kl.15:11 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Prøve igjen

Hei! I morgen har vi prøve i engelsk. Forstår ikke hvorfor vi må ha det. Vi har prøver hele tiden nå til dags. Syns det er teit å bruke opp fritiden på det. Skulle hatt sånn ting på skolen, sånn at vi ikke trengte å gjøre leksene visst vi hadde loven på vår side. Teite lærere. I dag hadde vi prøve i algebra. Syns det gikk bra på den. Fort gjort også! Egentlig skulle vi ikke ha den siden den ikke var skrevet på kalender tingen. Så ekle læreren må lære seg det, men det tar sikkert sin tid før det kommer inn i huet hans. Skal øve nå. Ses!

musicnodes
Avenged Sevenfold: Save Me

Blir sikkert halve sangen. Den er på 11min

-Linda :)

15.03.2012 kl.18:00 i Blogg    0 søte små Permalenke

Drit vær!

Hei! Vi her på grane,verdens kjedeligste plass, har hatt dritt vær i mange dager. Har så lyst til å skulke skolen og bare være hjemme å sove. Men det kan jeg selvfølgelig ikke. Sitter egentlig inne fremfor datan hele dagen når jeg kommer fra skolen. Har ikke lyst til å gjøre den forbanna matte leksa. Vi har jo verdens ekleste lærer og snart roper jeg i trynet hans hva jeg mener om han. Faktisk så har jeg  vurdert på å gjøre det et par ganger. Jaja, men nå skal jeg spille saints row 2 med brodern :D Ses!

-Linda :)

13.03.2012 kl.15:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Migrene :(

Hei! Fikk lyst til å blogge om migrene, siden jeg har det, men lurer også på om dere har noe tips til hva man kan gjøre og styre unna sånn at man ikke får migrene. Jeg har hatt det i tre dager nå og føler meg helt forferdelig. Det er ikke helt bra å sitte frefor dataen,tvn eller høre på høy musikk. Ei vennine av meg har også det. Vi fant det faktisk ut selv for de dumme legene fant det ikke på meg eller hun. Man kan få migrene visst man har en veldig stressete dag eller den kan være bråkete og visst man spiser lite. Man skal unngå å spise salt og søtt. Men det er vanskelig :D Man kan også få det visst man er veldig anspent i musklene og har vondt i nakke. Jeg har vært til osteopat og det hjalp faktisk! Det gjør ikke medisinen. Medisin kan være tabeletter og nesespray. Kan hende det er noe annet og. Men jeg har nesespray. Jeg mener at ingen medisin hjelper mot noe av verdens sykdommer. Migrene oppstår når et blodkar i hodet sprenges eller noe lignende. Jeg har arvet det av faren min. Nå orker jeg ikke å skrive mer. Ses!

-Har du noe tips?

-Linda :)

12.03.2012 kl.16:22 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kony 2012

 SE HELE.

Han er en av verdens verste forbrytere! Jeg anbefaler at dere ser hele videon. Jeg gjorde det. Fikk bare lyst til å stoppe det han gjør mot barna.

09.03.2012 kl.15:12 i Blogg    0 søte små Permalenke

De siste dagene

Hei! Lenge siden jeg har blogget. Skal ha prøve på mandagen som kommer. Vi skal ha prøve i rle. Det er så kjedelig. Heldigvis har vi ikke skolens mest kjedeligste og fjerneste lærer i det faget! Har vært opptatt med skolen og har vært ute på ski. Da møtte jeg og Malin på noen forbanna drittunger! De skulle ta noe gnist ting på meg. Så jeg stakk han med skistaven og slo han nesten i ansiktet, men da vi kom tilbake tok Malin og gidde de en omgang :D Vi hadde med Dana også. Men jeg tør ikke ha hun på ski. Så Malin hadde hun. Faktisk så var Anita med. Heldigvis lå hun ikke å hylskreik når hun datt. Skal se vampire diaries,nav og csi miami i kveld. Jeg har i hvert fall noe å gjøre. NAV er en ny serie som begyner 21:00 på tvNorge. Ses senere!

-Skal du se noe av det?

-Linda :)

07.03.2012 kl.19:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Bursdag:) og Skole:(

Hei! I morgen har faren min bursdag. Gleder meg mest til maten:) Jeg er en skikkelig matmons. Men det er noe som er negativt(for meg) på mandag starter verdens kjedligste skole. Men jeg har ikke tenkt å legge meg tidlig bare fordi det er skole. Den er ikke bare kjedelig, vi har faktisk noen kjempe syke lærere. I hvert fall en. Jeg skal ikke si navnet. Denne læreren er den jeg hater(ekte hat) mest! Skulle ønske han\hun forsvant fra jordas overflate. Men det skjer nok ikke så jeg håper han\hun snart pensjonerer seg. Han\hun er så fjern. Skulle vært lagt inn på et gammlehjem. Syns i hvert fall jeg. Skal sikkert blogge senere også. Ses!

-Linda :)

02.03.2012 kl.20:01 i Blogg    0 søte små Permalenke

Esso

Hei! Snart stikker jeg ned på esso sammen med Anita :) Hun er så godte syk. Men det er så dyrt der, dumt at joker gikk konk :( Der var det kjempe billig! Har 75 kr, så får se om jeg tar med noe penger. Ses!

-Linda :)

29.02.2012 kl.14:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

God morgen

God morgen til dere! I dag våknet jeg tidlig, tror klokka var noe med ni. Ganske fredelig, men det var helt til Anita stod opp. Hun prater så mye, det går ikke an å stoppe kjeften hennes. Spiste god frokost også. Saltstenger og cola :) Ganske fint vær også, skal kanskje på skitur med Anita. Men det ender opp i krangel så...  Heldigvis var det bra vær i dag og, jeg var ikke ute i går. Derfor er jeg glad det er fint i dag. Men jeg synes det er nok med snø nå. Det er jo nesten like høyt som meg! Jeg er 1.68. Begynner å bli høyere enn mamma :D Ses senere.

-Linda :)

26.02.2012 kl.12:24 i Blogg    0 søte små Permalenke

Striping

Hei! I dag skal mamma stripe håret på meg. Jeg gleder meg, for da synes ikke etterveksten så godt. Egentlig hadde jeg tenkt å farge det tilbake til blondt, men da hadde håret blitt ødelagt. Kanskje legger jeg ut et bilde, jeg får se. 

-Har du noen gang stripet håret?

-Linda :)

25.02.2012 kl.12:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Vinterferie :D

Hei! Endelig er det vinterferie! Har gått og ventet, som egentlig har gjort det lenger. Og siden jeg var borte fra engelsk fordypnings prøven måtte jeg ta den i dag. Fikk det til, men jeg får sikkert minus poeng på brevet vi skulle skrive. Det skulle være på en eller en og en halv Og jeg skrev bare en halv side. Jaja, fikk det bedre til på de andre spørsmålene. Nå må jeg bare vente til vinterferien er ferdig før jeg får prøven tilbake :( Jeg vil helst ha den tilbake så snart som mulig.  Tror ikke vi skal gjøre noe spesielt i ferien. Håper vi skal til Mo :D Jeg må ha nye klær, har gått lei de jeg har. Jeg får se hva det blir. Hadet!

-Har dere vinterferie?

-Linda :) 

 

24.02.2012 kl.14:31 i Blogg    0 søte små Permalenke

Byen i morra

Hei! Ja, i morgen skal jeg da til osteopaten min :) Han heter Erik\Eirik. Husker faktisk ikke hva han heter. Kan hende jeg kjøper meg noe, er litt pengelens akkurat nå. Men det beste er at jeg slipper unna svømminga, selv om det er frileik som det står på ukeplanen. Faktisk så er det bare en grunn til at jeg hater svømming. De fleste vet det nok. Kommer til å kjede meg i helga siden Malin skal til faren sin i dag. Ses :)

-Linda :)

22.02.2012 kl.16:16 i Blogg    0 søte små Permalenke

På trynet

Hei! Jeg skulle ut og ta bilder med kamera og klarte selvfølgelig å tryne ned siste trinnet på trappa og så var jo naboen ute, håper han ikke hørte hva jeg sa. Takk for kommentarene på det andre innlegget. De ga meg faktisk en ide :) Men det får jeg ordne senere:)  I suffer from bored domness 

21.02.2012 kl.20:54 i Blogg    0 søte små Permalenke

Hva skal jeg blogge om?

Hei! Jeg lurer på om dere har noen tips om hva jeg skal blogge om? Jeg blir glad visst dere legger igjen kommentarer :)

-Linda :)

 haha :) elsker det bildet!

Klippe klippe...

Hei! I dag har jeg vært til frisøren og klipt meg. Det var utrolig godt! Jeg har klipt meg kort sånn ca litt over skuldrene, men jeg sa at hun skulle  klippe det slik at jeg kunne ha det i hestehale o.l Faktisk så fikk jeg lugg også :) Ble ganske fornøyd med hårsveisen og skal kanskje farge det tilbake til blondt. Egentlig er jeg litt usikker på det, siden det kan bli gult eller oransjt. Det vil jeg i hvert fall ikke ha. Får se hva jeg skal gjøre med det. Hadet :)

-Linda :)

20.02.2012 kl.16:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Random

Hei! Skulle bare skrive en liten tekst :) og det er dette:

Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't exist! Don't belong! Don't give a shit! Don't judge me!! 

Faktisk så er det fra en slipknot sang. Jeg hater noen av sangene deres, men Joakim har fått meg hekta på de.

-Har du hørt om slipknot?

-Linda :)

19.02.2012 kl.12:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

T-skjorta :)

 
Ble dårlig bilde. 

19.02.2012 kl.00:40 i Blogg    0 søte små Permalenke

Kjeder meg

Hei! Skal bare si at i brevet til Jimmy fra mora hans ble feil, fordi at det var så mye spørsmålstegn. Ble sikkert noe feil når jeg kopierte det fra facebook :) Jeg la først merke til det nå.

-Linda :)

18.02.2012 kl.18:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

I går

Hei! Jeg kunne ikke blogge igår. Vet ikke hva som skjedde. Men i går var det en tv-serie som heter the river. Steven spielberg og han som har laget alle paranormal activity, har laget den. Det er ganske ekkelt. Men nå skal jeg til Malin og se prison break :D Det gjorde vi også i hele går, så nå har vi bare en cd igjen.

-Ser du på the river?

-Linda :)

15.02.2012 kl.14:42 i Blogg    0 søte små Permalenke

Victim

Hei! Tenkte å slenge inn et innlegg før jeg drar til Malin. Pluss en trist sang :( Eller den er trist for meg.

musicnodes
Avenged Sevenfold: Victim


Liker gitarsoloen (eller hva jeg skal kalle det)

-Liker du a7x?

-Linda

14.02.2012 kl.15:04 i Blogg    0 søte små Permalenke

Nokia Lumia 800

Hei! Jeg er med i en trekkning der man kan vinne den nye nokia lumia 800. Jeg har så lyst på den telefonen. Min er gammel og ikke noe brå å ta bilder med. Pluss det er ikke noe smart telefon. Jeg blir kjempe glad hvis jeg vinner! :) Den er jo blå også. Da jeg så den på reklame tenkte jeg den må jeg ha og siden det er en konkurranse så slår jeg til. 

-Er du med i konkurransen?

-Linda

nokiavinn

The killing

God kveld! Nå skal jeg se the killing. Det er en ganske bra serie, selv om de enda ikke har funnet morderen. Den er i 13 deler. Men nå skal jeg gå og krangle med Anita. Hun er lillesøsteren min.

-Ser du på the killing?

-Linda

12.02.2012 kl.21:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

MORSDAG

I dag er det morsdag :) Kom på det for ikke lenge siden. Så til alle mødre,bestemødre og oldemødre gratulere med morsdagen!  Til min mor :)

-Linda 

12.02.2012 kl.11:23 i Blogg    0 søte små Permalenke

It's a beatiful morning :)


Hei! Slik så det ut når jeg våknet. Jeg måtte bare ut og ta bilde,det var finere på framsida :)

-Linda

12.02.2012 kl.09:53 i Blogg    0 søte små Permalenke

hekta på :)

musicnodes
Three Days Grace: Home


Blitt helt hekta på. Han sier mye home i denne sangen :P Kanskje derfor....

11.02.2012 kl.18:22 i Blogg    0 søte små Permalenke

Litt om meg

Jeg er ei jente som bor i Grane komune, mitt navn er Linda. Jeg har 3 hunder og 2 marsvin. Innen musikk liker jeg mest rock. Jeg liker også litt pop, men da hører jeg på jessie j eller lady gaga. Jeg syns lady gaga har litt kul stil, hun er ikke redd for å skille seg ut, men noen ganger går hun for langt over streken. Det var litt om meg :)

11.02.2012 kl.11:03 i Blogg    0 søte små Permalenke

Velkommen !

Hei! Velkommen til bloggen min. 

11.02.2012 kl.10:21 i Blogg    0 søte små Permalenke

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

09.02.2012 kl.17:52 i Blogg    0 søte små Permalenke

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits