Tanker

13.11.2014 kl.21:38 i Blogg    0 kommentarer

Hei!

I dag har jeg tenkt å skrive om tankene som går gjennom hodet mitt om dagene. 

Jeg kan vel begynne med å si at skolen har vært veldig stressende i det siste, men jeg ble ferdig med de siste oppgavene i dag. Det å vite at man er ferdig med alt er en deilig følelse. I dag ble jeg ferdig med et dvd-cover til en skrekkfilm vi har laget og en lydhistorie. Vi har også hatt drømmeklassen del 2. Det var ikke så veldig interessant. Vi lagde noen regler og slikt. Et punkt var at man skulle ikke avbryte noen når de pratet, men den regelen fulgte ikke rektoren. Han avbrøt både meg og noen andre jenter når vi var midt i en setning. Syntes det var ganske frustrende. Jeg hater virkelig å bli avbrutt når jeg prater, dessuten hadde jeg en litt dårlig dag. Jeg hadde stilt vekkerklokken på halv seks i dag, men klarte ikke å komme meg opp før klokken var ti på halv sju, så jeg var ganske så trøtt. Jeg pendler forresten til skolen jeg går på. Kjører sånn ca 8 mil hver dag, men jeg skal kanskje flytte til søskenbarnet mitt etter jul slik at det blir lettere for meg både sosialt og det å komme seg opp om morgnen. 


Slik ble da coveret. Jeg har egentlig ikke lagt så veldig mye i det pga jeg er ikke så flink i Photoshop, men jeg prøvde mitt beste og fikk 4, som jeg er veldig fornøyd med. 

Ellers har jeg hatt litt problemer med kjæresten. Han har vært litt rar mot meg i det siste, men vi fikk ryddet opp i problemene våre etter hvert, og den 17 oktober i år var jeg ferdig på BUP. Det var en litt rar følelse. Depresjonen min ble så forbedret at jeg ikke hadde det som diagnose lenger. Det samme med angsten min, selv om jeg egentlig har mye angst om dagene, men noe av den er heldigvis borte. Hvertfall de sterkeste følelsene jeg hadde. 

Akkurat nå ligger jeg i senga til lillesøstra mi og hører på Muse. Hun holder på å flytte på klesskapet. Vet ikke helt hvorfor hun gjør det, hun er ganske rar og kan gjøre ting helt ut av det blå, men det er derfor jeg er glad i henne <3 

Kjenner at jeg gleder meg til helga. Da har venninna mi og broren min bursdag. Synes det er litt artig at de har bursdag på samme dag. Da er det jo faktisk lettere å huske på det, men det som er kjipt er at broren min er i Drammen nå og han kommer ikke hjem før den 19. Desember :( Grunnen til at han er der er fordi at han går folkehøgskole der. Og i Februar skal han til Berlin på filmfestival, men han har ikke så veldig lyst til å dra pga Slipknot kommer til Norge 10. Februar og da får han ikke sett dem live (selv om han så de live på Download Festival i fjor). Jeg får heldigvis muligheten til å se dem. Er ikke helt sikker på hvem jeg skal reise med enda. Blir garantert sammen med søskenbarna mine. 

Jeg elsker det nye albumet deres! <3 

På skolen holder vi også på med en kalender oppgave. Til nå har vi bare tatt bilder og skrevet ned dikt/quotes som vi vil at det skal stå under. Innleverings fristen er til før neste år siden vi begynte på skolen i August. 

Dette er noen av bildene jeg har i kalenderen min: 

Ja, dette var da tre av bildene jeg valgte til kalenderen min. 

Nå har jeg egentlig ikke noe mer å si. Ble ganske trøtt eller jeg har vært det i hele dag :P 

xoxo 

Linda 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf ^w^

hits