Mistet motivasjonen

03.09.2013 kl.14:58 i Blogg    2 søte små

Hei ^.^

Som du sikkert har merket så har jeg gått lei alt som har noe med blogging å gjøre. Jeg har problemer med å finne ting å blogge om og jeg har veldig lite å ta bilde av nå. Planen min er da å kutte ut bloggingen helt dette året og heller konsentrere meg om skolen. Er ikke så motivert for å gå på skolen heller, men siden dette er det siste året mitt så skal jeg prøve mitt beste. Til nå så har det ikke gått så bra. Vi har hatt en prøve. En nynorsk prøve... Hater nynorsk og jeg klarte meg ikke så bra på den. Ellers har jeg kommet forsent til timen og "skulka" noen av gym timene. Men jeg SKAL skjærpe meg. Jeg har nemlig tenkt å gå medier og kommunikasjon :) Siden 98'erne er en stor gruppe har snittet blitt høyere og jeg satser hvertfall på 5 i snitt. Og visst jeg ikke kommer inn der så har jeg tenkt å gå helse-og oppvektsfag eller studiespesialisering. Når jeg er ferdig med videregående så har jeg tenkt å ta meg et friår. 

Så dette året skal jeg ta meg fri fra blogginga :) Kan hende det kommer et innlegg visst jeg har noen bilder eller det har skjedd noe som jeg vil fortelle. 

Linda ^.^

2 kommentarer

Anna

08.09.2013 kl.22:03

Hello! Utrolig interessant blogg! Jeg blir så utrolig inspirert av blogggn din, får nesten lyst til å blogge selv. :-D Men du! Jeg har akkurat deltatt i en ny spenndne konk jeg håper du vil være med på!

Linda

13.09.2013 kl.15:07

Anna: Hei! Tusen takk for en kjempe fin kommentar ?? Kan hende jeg deltar ??

Skriv en ny kommentar

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf ^w^

hits