Hytta

17.08.2012 kl.20:38 i tur    0 kommentarer

SØNDAG:

Da vi kom dit spiste vi nudler :) Etterpå tok jeg meg tid til å pakke ut forskjellig. Når jeg hadde lekt med Dana en stund hjalp jeg mamma med å klippe ned gress. Det  var nesten like høyt som meg og jeg er 1.69. Når det nærmet seg natt satt jeg, mamma og Anita å spilte kort :) Jeg og Anita hadde sukkerkick så vi hadde det extra artig :P

MANDAG:

Denne dagen våknet jeg tidlig. Tror det var 5 på 8... Uansett, da Anita våknet gikk vi en tur til stranda å badet. Det var kjempe fint vær hver eneste dag! Så vi var der hver dag unntatt i dag. Da vi kom tilbake satt vi å ventet på mamma. Hun var på besøk til folka oppi bakken :) Når hun kom lagde vi taco <3 Det var jævlig godt! På kvelden gikk mobilen tom for strøm :( Så jeg har dessverre ingen bilder eller jeg tok faktisk bilder med mamma sin mobil så om hun legger de inn på datan så kommer de nok senere :)

TIRSDAG:

Denne dagen våknet jeg ikke så tidlig :) Spiste nudler til frokost. Noen timer etterpå kom bestemor på besøk. Anita skulle absolutt på stranda for å bade så da dro vi en liten tur på stranda. Når vi kom tilbake hadde bestemor dratt, hun skulle også besøke folka oppi bakken. Jeg satt meg ned for å lese boka mi ferdig hørte på musikk samtidig. På kvelden spilte vi kort, Anita elsker å spille kort :)

ONSDAG:

Denne dagen benyttet jeg meg til å børste hundene. Hadde ikke noe å gjøre. Etter det gikk jeg, mamma og Anita på besøk til folka oppi bakken :) Koste litt med lillemor, hun er det nye søskenbarnet mitt :) Hun er så søt. Jeg Får ikke lov til å legge ut bilde av henne, siden tanta mi ikke vil det. Men det forstår jeg godt. Denne kvelden spilte vi yatzy. Mamma hadde gått lei av å spille kort hele tiden :P Det blir ganske sene kvelder på hytta, men det er altid koselig. Vi gikk en liten tur på stranda og da vi hadde gått halveis møtte vi på en liten flokk sauer. Anita mistet Pippi så hun løp etter dem, men hun kommer altids tilbake. Anita ble helt i fra seg hun trodde nemlig vi kom til å miste henne. 

TORSDAG:

Denne dagen fikk jeg lest ut boka :) Jeg har lest halve før, men la den bort og glemte den. Når jeg var ferdig med den plukket jeg rester av gress på åkern. Vi skal ha det til svina :) Ble to fulle søppelsekker + en halv en. Etter det gikk jeg og Anita til elva. Vi klatret ned og var der en stund. Det vil si at vi klatret ned brua. Vi var på stranda denne dagen og :) Siden det var så varmt var vi på stranda hver dag :) Deilig! Om kvelden gikk vi til folka oppi bakken for å grille. Det var jævlig digg! Spiste fire kotteletter med salat atmed.

I DAG:

I dag pakket vi ned og ordnet inne i hytta :) Jeg og Anita gikk til elva under brua. Vi gikk litt lenger ned og fant en kjempe koselig plass :) Da Joakim og pappa kom bar vi litt ut i bilen. Fikk også et nytt bord inne der. Før vi dro gikk jeg, Anita og Joakim ned til elva hvor je fant en kul stein :) Den lignet et dødnings hode. Etter det dro vi hjem og nå sitter jeg å chiller med en youghurt :)

-Linda :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

17, Grane

Metalhead og hobby fotograf c: Lever livet liksom

hits